View Full Version : da mu pusna li?
ForGetMe
12-29-2006, 17:35
Mmm moqt problem e che haresvam edno momche i moje bi shte sam sas nego na Nova Godina....iskam da spa otnovo sas nego...ama nz ... atski go obicham pomognete mi:(pik nali horata sa kazali ako ne moje da predloje lubov to pone SEX :oops:
Heartbreaker
12-29-2006, 17:40
Тва с 0рата не ми стана ясно ма карай ;]
Mi 6e spi6,6to da ne spi6!Ama nego purvo pitaj...
Mmm moqt problem e che haresvam edno momche i moje bi shte sam sas nego na Nova Godina....iskam da spa otnovo sas nego...ama nz ... atski go obicham pomognete mi:(pik nali horata sa kazali ako ne moje da predloje lubov to pone SEX :oops:
нещо неможах да ти схвана писанията значи спала си с него и искаш пак да спиш ама незнаеш че кой знае по-добре от теб :lol: иначе за това което са казали хората доста курвенско звучи :-k
Mi 6e spi6,6to da ne spi6!Ama nego purvo pitaj...
ne mi se vqrva da otkaje sex pi4a, ako avtorkata znae kak da mu go predloji est. i ako pi4a si ima nqkoq koqto obi4a
kum avtorkata: ne vijdam kvo ti pre4i da spi6 s nego, 6tom ste spali vednuj
ДО АВТОРКАТА : Ти са кво вече пускала ли си му.... ако да .. ми кво се чудиш тва си зависи от теб...
Ако не : тогава що говориш глупости...
Най важното е да знаеш какво ти искаш.... и после какво той иска... така че не се тревожи...
malka_sladuranka
12-29-2006, 18:41
пускай му... :shock:
Еми ако искаш го направи.Твое си е решението, а и след като не ти е за пръв път с него...