View Full Version : nqmam pari za fitnes a iskam.pomagaite plssss
zdr na vsi4ki tuk.nadqvam se 4e 6e ima xora koito da mi pomognat.az sam momi4e na 16godini.naposledak zabelqzvam 4e mnogo obi4am sporta i mn mn iskam da xodq na fitnes,no semeistvoto mi e tvarde bednoi ne moga da si go pozvolq.zatova molq vitezi,koito sa zapoznati da mi kajat kakvi uprajneniq da pravq vka6ti vmesto fitnes,no da sa efektivni vse pak,plssss kAjete mi za6toto tuk mi e edinstvenata vazmojnost da razbera.mersi prdvaritelno.mnogo 6e se zaradvam akomi otg.
[Lucifer]
12-29-2006, 22:22
ти си момиче ! а това значи че изобщо за да си във форма и да се подържаш добре не ти трябва фитнес а желание! моля напиши само какво искаш да постигнеш и си дай мерките! но иначе едно момиче може да подържа красиво тяло само с тичане 30 мин 3-4 пъти седмично (в началото е трудно докато се свикне но тичането както всичко друго се учи)! също 2-3 седмично коремни преси и повдигане на краката: коремните преси се правят като си легнала и си повдигаш трупа, а повдиганията на краката пак се правят легнало но вдигаш краката ! двете упр. се правят по 3 серии по 20 повторения с малки почивки ! също можеш да правиш клекове по 3 серии по 20 повторения :wink: като ти стане лесно хвани нещо с ръцете си! и това е достатъчно да изчистиш подкожните мазнини и да подържащ стегнато тяло! и в залата правят същото но на пътечката + едно две упр за ръце и гръб но едва ли на теб ти трябва :wink: най яко е ако можеш сутрин да излезеш да потичаш да се върнеш и да си направиш коремните и кляканията и ще си супер :wink:
храненето - избягвай сладкото и многото хляб (не казвам да не ги ядеш щото ти ако тренираш така ти трябват за сила и ти ще ги изгаряш и сичко е с постоянство ! само ако се научиш да тичаш и го правиш често ще си направила 90% от всичко което ти трябва :)
горното мнение е много вярно... аз преди да започна да си ходя на фитнес и да качвам мускулна маса, изчистих мазнините точно по този начин... лятото всяка сутрин ставах и ходех да бягам. Постепено увеличавах разстоянието.. накрая бягах без проблем по 5-6 км
Не се напъвай много.. колкото можеш, с времето ще видиш, че ще ти става все по-лесно и по-лесно ;)
[Lucifer]
12-29-2006, 22:54
само желание и търпение :wink:
ProstoAz
12-30-2006, 07:22
]...най яко е ако можеш сутрин да излезеш да потичаш да се върнеш и да си направиш коремните и кляканията и ще си супер :wink: ...
Само с това не съм съгласна! [-X Няма абсолютно никакъв смисъл.
Най-добре редуване - един ден тичане, един ден коремни преси (клякания и т.н.). :wink:
Успех! :)
Vercetti
12-30-2006, 08:05
]ти си момиче ! а това значи че изобщо за да си във форма и да се подържаш добре не ти трябва фитнес а желание! моля напиши само какво искаш да постигнеш и си дай мерките! но иначе едно момиче може да подържа красиво тяло само с тичане 30 мин 3-4 пъти седмично (в началото е трудно докато се свикне но тичането както всичко друго се учи)! също 2-3 седмично коремни преси и повдигане на краката: коремните преси се правят като си легнала и си повдигаш трупа, а повдиганията на краката пак се правят легнало но вдигаш краката ! двете упр. се правят по 3 серии по 20 повторения с малки почивки ! също можеш да правиш клекове по 3 серии по 20 повторения :wink: като ти стане лесно хвани нещо с ръцете си! и това е достатъчно да изчистиш подкожните мазнини и да подържащ стегнато тяло! и в залата правят същото но на пътечката + едно две упр за ръце и гръб но едва ли на теб ти трябва :wink: най яко е ако можеш сутрин да излезеш да потичаш да се върнеш и да си направиш коремните и кляканията и ще си супер :wink:
храненето - избягвай сладкото и многото хляб (не казвам да не ги ядеш щото ти ако тренираш така ти трябват за сила и ти ще ги изгаряш и сичко е с постоянство ! само ако се научиш да тичаш и го правиш често ще си направила 90% от всичко което ти трябва :)
Добре казано. Бих допълнил за пресите, че обикновено се правят до отказ въпреки мускулната треска в началото. Бих посъветвал във всяка серия по 40-50 повторения. И може би е хубаво да увеличиш дните в коите правиш преси и клекове. Също така, ако не си тренирала, след тичане не мисля, че ще се справиш с пресите. Затова може да ги правиш следобед. Ако греша за пресите ме поправете, просто така са ми казвали и аз така ги правя. 8) Успех
[Lucifer]
12-30-2006, 08:11
ппесите се правят кат съм написал! а тва е оптималния вариант с тичането и след това другите упр :-D
тичането е доста полезно,хем сваляш мазнините и си оформяш добро тяло а и е безплатно :-) ,можеш да правиш и клякания,коремни,лицеви.Ет една примерна тренировка можеш да не правиш някой от тях и да си включиш други,например бягането http://www.bb-team.org/training/000272.php
mersi mnogoooooooooooo za savetite.mnogo ,mnogo mersi.o6te sega po4vam da gi pravq.celuvki za vsi4ki koito mi pomognaxa,super ste
[Lucifer]
12-30-2006, 16:38
mersi mnogoooooooooooo za savetite.mnogo ,mnogo mersi.o6te sega po4vam da gi pravq.celuvki za vsi4ki koito mi pomognaxa,super ste za ni6to a www.bb-team.org e super ! si4ko moje da nay4i6
mersi mnogoooooooooooo za savetite.mnogo ,mnogo mersi.o6te sega po4vam da gi pravq.celuvki za vsi4ki koito mi pomognaxa,super ste
за нищо нали зарад туй сме тука да помагаме :-)
mislq,4e parvo trqa da posvali6 nqkoi drug kilogram i 4ak togava da po4ne6 s resite...za6toto te sa za stqgane na muskulite i taka korema ti se naduva pove4e,za6toto ne se mahat mazninite,a se trupa muskulna masa i korema se poduva taka pove4e...
krisi_l@loka
01-04-2007, 20:04
Само един въпрос - съжалявам ако те засегна, но родителите ти са бедни и не могат да ти дадат по 60ст. за фитнес, а ти имаш компютър и нет, малко не ми се връзва :-k > ?
Theoatguy
01-04-2007, 20:44
Само един въпрос - съжалявам ако те засегна, но родителите ти са бедни и не могат да ти дадат по 60ст. за фитнес, а ти имаш компютър и нет, малко не ми се връзва :-k > ?
e i ? tq moje da ima otdavna komputar, no da se e slu4ilo neshto ? Plus tva fitnesa ne e 60 stinki, a ot 2 do 5-10 leva za trenrovka ? Ti mai samo govorish ? E da ti kaja i az imam komputar i net oba4e i mene me murzi da davam po 3 lea za 15 serii gurdi...
Hodi da ti4ash, klqkai vkushti, licevi opori pod naklon ili bez naklon, koremni presi mnogo lesno, dokato imash internet mojesh da si izteglish Tae-Bo film4eta ot nqkude - te poddurjat dobra forma, mojesh da vdigash debeli re4nici vmesto giri4ki primerno, ili 6i6eta pulni s voda . Eksperimentirai po vsqkakuv na4in \:D/
Uspex v sporta, mila, vsichki nie te podkrepqme \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
[Lucifer]
01-04-2007, 23:15
тая тема вече трябва да е в действие :wink: или поне се надявам
krisi_l@loka
01-05-2007, 09:06
Имала отдавна компютър, обаче продължава да има нет! Плюс тфа фитнесът е точно 60ст. оки при жас може и лев да е ама 4ак 10кинта.. Малко ме съмнява :---) :-k Както и да е не искам да се карам с никой
Имала отдавна компютър, обаче продължава да има нет! Плюс тфа фитнесът е точно 60ст. оки при жас може и лев да е ама 4ак 10кинта.. Малко ме съмнява :---) :-k Както и да е не искам да се карам с никой
а аз не се съмнявам че си глупава,може да е в някой друг #-o а и ко трябва да напрай че при вас е 60 стинки в моя град има и за 3 лева има и за 1 :evil:
Theoatguy
01-05-2007, 09:24
И кво има в тоя фитнес ? 2 dumbela, 1 balkan4e smotano na veloeargometar i 2 losta... zdrave mu kaji ! Nqma da sporim, krasavice.
Primer ti davam : Fitnes Club Maleevi, Sofiq - Фитнес достъп 1 посещение 6 лв. http://www.maleevaclub.com/fitness.html
Imashe oshte 1 shiban borec, poseshtenieto beshe 9-10 leva, ne mi govori 60 stinki pls...
A na ot4aqnata gospojica mojesh da eksperimentirash po vsqkav na4in ve4e kazax. :-D
[Lucifer]
01-05-2007, 10:33
yfff stiga ste se zaqjdali!
1- 60stinki fitnes - nqma takuv! (ili pone koito da moje da se trenira v nego i ot momi4eta) t.e. da ima sublekalni 6togode dobri i kardio yredi a i ne samo ;)
2- v moq grad sa ot 2i50 do 4 lv :) a tq ak oe v sofiq primerno 100% sa i pove4e ti s toq fitness 60 st nz ot de si
3- na neq ne i trqbva ni6to pove4e ot ve4e diskutiranoto v temata :) i mislq 4e temata e prikliu4ena :) edinstvenoto - o4akvame rezultati :) ako ima i snimki 6te sum mnogo dovolen :)
Theoatguy
01-05-2007, 14:20
Люци :lol: , ти в кой град тренираш ?
[Lucifer]
01-05-2007, 17:59
плевен или ловеч :) и аз искам във варна ма не може