View Full Version : KAKUV SAM ??
play_boy90
12-30-2006, 10:52
Shte spodelq ne6to koeto me pritesnqva:predi kato bqh po maluk nqkade 4,5,6 klas kato vida nekoi muj se vi misleh "Kakuv li mu e?Kolko li mu e golqm?"Zadavah si takiva vuprosi. I kato mastorbirah se si misleh za muje :(.Sega ve4e ne e taka sega sam 10 klas no me pritesnqva tova . Sega sam si normalen i mujete vuob6te ne me vuzbujdat.Vuzbujdam si se ot jeni .Ima li idrugi takiva?Itova problem li e?
{Poison}
12-30-2006, 10:54
Е какво те притеснява,сега нали си Ок,миналото си е минало :)
Както каза колежката щом сега си нормален начи сичко е ОК, така че споко, само гледай да не почнеш пак да налиташ на мъже, че тогава вече е лошо.
river_of_blood
12-30-2006, 11:00
ЕМи да ся нали си си наред.Какъв ти е дерта
Има! Виж Умнияя - приятелка има и пак за мъже си мисли като лъска (дори май за мен, ама не съм много сигурен :twisted: )
Mersi mnogo za mneniqta .
Asega moje li da mi mahnete temata ot tuk.
Da q iztriete.:)
olive_oil
12-30-2006, 11:59
Е какво те притеснява,сега нали си Ок,миналото си е минало :)и аз така мисля
Това според мен е резулат от комплексиране че размерът на пениса ти не е достатъчно голям...но не съм сигурен. Със сигурност не си обратен , просто нещо си там....мозък кво да го правиш...
Lorraine
12-30-2006, 12:06
Е какво те притеснява,сега нали си Ок,миналото си е минало :)и аз така мисляи аз :D
pak kazvam mersi na si4ki koito si dadoha mneniqta i koito me podkrepiha.I az misle 4e e ne6to s kompleksite ama kakvo po to4no e nz
гей си ве стига сте го залагвали :mrgreen:
Insomnya
12-30-2006, 12:47
{Poison} мн си сладка да знаеш {}
По темата готин да не ти пука нали сега си нормален кво толкова се впрягаш. :)
ProstoAz
12-30-2006, 15:59
Mersi mnogo za mneniqta .
Asega moje li da mi mahnete temata ot tuk.
Da q iztriete.:)
Ще я заключа! :wink: