View Full Version : вяррно ли пениса изхръвля 3 л. сперма като се празни?
е йе че тука спорим с едни френдове на по бутилка виски.
Хахахаха дае естествено, че по толкова изхвърля... Ако топките са ти с 4-5 литра обем може и повече да изхвърли ;)
Heartbreaker
12-30-2006, 15:14
Кви са тия френдове кво е тва виски на 12?
{Poison}
12-30-2006, 15:18
ти да не си син кит хахах
Не е вярно,всъшност ако си нещо болен може.Иначе нормално е около 6,2 до 6,8 литра.
уф..уф..не е лесно да си глупав нали .. #-o :-k
Не е вярно,всъшност ако си нещо болен може.Иначе нормално е около 6,2 до 6,8 литра.
не бе 10 литра :lol: ти да не си чул/чула за милилитри :-k
Mastodont
12-30-2006, 15:34
Цистерниии върете у банка за сперма ше станете по богати от Бил Гейтс!
3 litra na godina moje, na isprazvane oba4e ne vijdam kak 6te stane, ako izfurlq6 po 1l sperma na izprazvane 6te se obezvodni6 we 4ovek
вяррно ли пениса изхръвля 3 л. сперма като се празни?
Ама точно пениса се изпразва #-o
Уискито е забранено за лица под 18 години.Какво остава за лица под 10.
И все пак - най-вероятно темата е ебавка.
Elektra_x
12-30-2006, 16:24
кви 3 бе пич 8 са #-o
Beautiful eyes!@#!
12-30-2006, 17:00
човече аз буркани си правя със спермата,значи празня се веднъж и хоп 10л. зимнина.
Violenza
12-30-2006, 17:35
Да уе :smt005 Т'ва да не ти е коза или крава... :-D
malka_sladuranka
12-30-2006, 18:36
толкова...има нема 3 литра...абе тея момичета...аз се чудя как може да гълтат бе...
Точно така
bulgarche
12-30-2006, 19:17
Е аз карам по толкова галона обаче
malkoto_sladur4e
12-30-2006, 19:41
Hahahahah smqh!Po 3 litra maiko mila! #-o Dobre li si we 4ovek!3 litra znae6 li kolko sa malee...predstavi si edna kola 2 litra i edna ot edin lit1r ieeaaa!Tui trqq da e nqkoi mutant!
абе аз мисла че вискито ви е мн :lol: :lol: :lol:
rali4ka91
12-30-2006, 19:59
Човека е пуснал темата да ви праи на балъци, ама няма кой да се усети...
Ami ako penisa e slonski moje i da izhvarli 3l ama 4ove6kiq okolo 25ml :smt018
уф..уф..не е лесно да си глупав нали .. #-o :-k elityyy s risk da se povtorq mnoo si hubava
malkata_
12-30-2006, 21:26
някой май не е чувал за милилитри!!!баце ако ти изфъргаш по 3 литра начи си мутант ве!!!
п.п:тоя мяй иска ни изкара балъци тука!!! :mrgreen: :lol:
malkata_
12-30-2006, 21:27
толкова...има нема 3 литра...абе тея момичета...аз се чудя как може да гълтат бе...
и аз тва се чудя!!!мен ми е противно да...гълтам спермата ужас!!! :mrgreen:
Наводнение прай......... кажи на фриендовете ти че са по-неосведомени и от тебе :-D
Човек, ти с кофите ли я събираш после тая сперма е? Уау 3 литра!
П.С. Ей Пойзън с всяка снимка ставаш все по-секси ама предишната беше по-яка :P :P :P :P
П.С. Ей Пойзън с всяка снимка ставаш все по-секси ама предишната беше по-яка :P :P :P :P
Първата й беше най-яка !
gangbang
12-31-2006, 05:45
Ако се изпразните едновременно с тия френдове, мое и да съберете към 3 л. :mrgreen:
sh3_1s_7h3_0n3
12-31-2006, 06:19
a slona kolko li hvyrlq togava? :-k baaa...sled 2-3-5-10 izhvyrlqniq i ve4e moje da pluvate v sperma :smt119 :D
Първата й беше най-яка !
Вие в момента да не пробвате колко сперма се хвърля? :D
SwEeTSsSnake
12-31-2006, 10:21
Ти въобще знаеш ли колко са 3 литра?
:?:
Mastodont
12-31-2006, 10:25
-Защо слона, като е*е слоницата, му се въртят очите?
-Отмерва литрите.
Първата й беше най-яка !
Вие в момента да не пробвате колко сперма се хвърля? :D
Ей Шницел, колкото и да е странно всеки път като бия чикия и всеки път пада върху аватара ти и то точно на устата. Явно привличаш спермата от далече пък и човека на аватара ти доста се облизва, разбирам че си ти. Пък и какво странно има, ти сам си призна че си опитвал сперма и то не само собствената си. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аа, виж сега, тука нещо не си разбрал. Само собствена съм пробвал :D А и де го видя това облизване на аватара ми.. И тези шушлеци и глупости.. Никога не съм се вглеждал толкова много. Това за мен е просто пич-непукист, който си се кефи на музиката. Фактът, че ти си преобсебен от особата ми и мастурбираш на тази малка картинка.. Виж, аз следвам финанси, не психология!
edit: добре, де, това за мен е повече от пич-непукист, който се кефи на музиката, по тази малка картинка мога да развия цяла философия, но да не се отплесваме сега ^_^
Аа, виж сега, тука нещо не си разбрал. Само собствена съм пробвал :D А и де го видя това облизване на аватара ми.. И тези шушлеци и глупости.. Никога не съм се вглеждал толкова много. Това за мен е просто пич-непукист, който си се кефи на музиката. Фактът, че ти си преобсебен от особата ми и мастурбираш на тази малка картинка.. Виж, аз следвам финанси, не психология!
edit: добре, де, това за мен е повече от пич-непукист, който се кефи на музиката, по тази малка картинка мога да развия цяла философия, но да не се отплесваме сега ^_^
Да не стават грешки, лъскам си на Пойзъна ама все пада върху теб. Къде следваш финанси? В някоя болница за сексуално за хора с увреждания по време на смяна на пола ли? Всичко ще ти мине ! Аз знам че си силно момиче. Относно за спермата, глупаво е да се правиш на ударен затва. Писа го наскоро в един пост, и ти спомена че спермата имала солен вкус щото си живял във Варна и защото имаш огромен опит в опитването на сперма по крайбрежието. Никой неможе да се скрие от същността си Шницел. Разкрит си душко. Лапай дръвчето!
Добрее, добрее, нали знаеш лафа за Умнияя, дето се облегнал на стената и стената паднала. Изводът? ПО-умният винаги отстъпва.
abe 4ove4e ti si bolen!!! mnoo malko be!! normalnoto e po 7-8 litra!!!! :mrgreen: :mrgreen: :-D :mrgreen:
hahahaha eto edna qka tema, samo 4e 4oveka ne kaza koi e spe4elil spora ^^
е глупости! толкова малко само... нещо те ебават... по 15 литра поне!!! то затова е и проба с гълтането
mmrammstein
01-02-2007, 18:27
Аа, виж сега, тука нещо не си разбрал. Само собствена съм пробвал :D
Защо никога не попадам на такива мъже?... :smt089 :smt089 :smt089
е глупости! толкова малко само... нещо те ебават... по 15 литра поне!!! то затова е и проба с гълтането
Представи си тогаз пича-рекордьор с 27 чекии за 1 ден кво е напраил. Направо се е улял
КАЛФУНИ! 3 ЛЪЖИЦИ СЕ ИМА ВПРЕДВИД!
Защо никога не попадам на такива мъже?... :smt089 :smt089 :smt089
WHAT!? Май тук се сблъсках с непозната женска фантазия! Я разкажи, че ми стана любопитно?
mmrammstein
01-03-2007, 13:45
Не обръщай внимание на коментари от тоя тип. Аз съм некво странно момиче с наистина развинтена фантазия... Доста такива изцепки ще срещаш. :wink:
Що бе, лошо няма във въображението... :mrgreen: Мъжете нали се кефят да се изпразват на гърдите на жената /или поне моя :-D /, що не вземе после да тегли един език а? :-D
skate-more
01-03-2007, 13:51
брато, аз съм тъп имам тъпи приятели познавам тъпи хора чувал съм адски тъпотии на тъпанари , но ти просто ме изъмяваш със тъпотията си
Rocky_girl
01-03-2007, 13:54
Да не си крава ле...
Или не..и си детето от шадравана..
Как жена ща прибере 3 л сперма за забременее..детето 30 кила ли ще е през първия месец на бременноста? :-k :smt005
Не обръщай внимание на коментари от тоя тип. Аз съм некво странно момиче с наистина развинтена фантазия... Доста такива изцепки ще срещаш. :wink:
На мен женските фантазии са ми слабост! Наистина ми е интересно! Ако не искаш тук - на ЛС (само някой да не каже, че те зарибявам ^^) Ако не си забелязала, тук сме се събрали една група освободени хора, които обичат да чуват нови неща! 8)
Що бе, лошо няма във въображението... :mrgreen: Мъжете нали се кефят да се изпразват на гърдите на жената /или поне моя :-D /, що не вземе после да тегли един език а? :-D
Ти си извратена, бе!
ave 3 litra...malko e pone 15
ave 3 litra...malko e pone 15
Ако беше първата, която го написа щеше да е оригинално, ама да го напишат 5 души в същата тема преди теб, не се ли изтърка малко? ;)
Вярно е!!! Да ти кажа как да провериш:
1. Купуваш си 2 бутилки минерална вода от по 1,5 л. = точно 3 л.
2. Слагаш си ги пред топките под оная работа
3. Не трябва да се промени нищо - независимо дали топките ти са пред или зад бутилките
Внимание: Ако топките ти са много по-малки, търси лекар, сигурно е аномалия!
А който спечели уискито, да звънне, да почерпи (макар че предпочитам Столичная :wink: )
Добрее, добрее, нали знаеш лафа за Умнияя, дето се облегнал на стената и стената паднала. Изводът? ПО-умният винаги отстъпва.
Аз не съм от тези умни.
atanakata
01-07-2007, 10:50
олеее хора разцепвам се да се хиля :smt005 3л 5л 10л, ебахти коня... нормално е за 1 мъж да изхвърля около 8 мл, или някъде там... не знам дали ще успееш да напълниш 1 бурканче от лютеница за 1 месец :smt005 а пък камо ли бутилка пепси 3л от веднъж :smt005
при мене са повече от 3 литра !!! които невярва да доиде и ще му покажа как стаа
ProstoAz
02-17-2007, 13:52
Хаха, мисля, че темата се изчерпа отдавна, така че същата ще бъде заключена! :wink: