View Full Version : Кои са по-страстни в леглото-брюнетките или блондинките?
Mastodont
12-30-2006, 20:58
Брюнетките :oops:
xax..e losho nqma az sy6to ](*,) ](*,) ](*,)
Разликата е 1 боя за коса......
как мислите? :-k
Ако трябва да се избира между двете - брюнетките, но иначе червенокосите са най-страстни. Говорим за естествено руси или чернокоси и червенокоси... Боята за коса нищо не значи!!
Ако трябва да се избира между двете - брюнетките, но иначе червенокосите са най-страстни.
Обоснови се на какво се държи това според теб !? ....... боята за коса откога влияе на хормоните ?!
Ако трябва да се избира между двете - брюнетките, но иначе червенокосите са най-страстни.
Обоснови се на какво се държи това според теб !? ....... боята за коса откога влияе на хормоните ?!
Да де, после се допълних че боята за коса няма никво значение затва дали една жена е по-страстна. Пример - да си боядисаш червената кола в зелено, с нищо не променя двигателя нали?
С кво да се обоснова..ммммм
Ако тръгнем по пътя на логиката... Русите са изключително тъпи и немогат да правят секс, те са един вид да гледаш тортите през витрината на някой магазин, обаче като влезнеш и гледаш че цените са огромни, пък и си чувал че сладкарят не никак добър. При брюнетки работата е далеч по-различна. Брюнетките са обратното и НЕ СА БЛОНДИНКИ!!! Тоест Брюнетките ги срещаш на сладкарската сергия, гледаш че не са с лош вид но всъщност отвътре са пълни с вкусни изненади :P :P :P Червенокосите пък са тоооооолкова редки, те са вид смесица между двете - блондинка и брюнетка, но пък и са много силни в смисъл много налагат своето въобще не искано от никого мнение. Аз харесвам брюнетките Даже за мен са по-красиви от блондинките. А пък не съм срещал и една блондинка с която можеш да си приказваш като нормален човек, а и в леглото претупват работата и после минават на следващия. БРЮНЕТКИТЕ РУЛЗ!!!!
Да де, после се допълних че боята за коса няма никво значение затва дали една жена е по-страстна. Пример - да си боядисаш червената кола в зелено, с нищо не променя двигателя нали?
Ако тръгнем по пътя на логиката... Русите са изключително тъпи и немогат да правят секс, те са един вид да гледаш тортите през витрината на някой магазин, обаче като влезнеш и гледаш че цените са огромни, пък и си чувал че сладкарят не никак добър. При брюнетки работата е далеч по-различна. Брюнетките са обратното и НЕ СА БЛОНДИНКИ!!! Тоест Брюнетките ги срещаш на сладкарската сергия, гледаш че не са с лош вид но всъщност отвътре са пълни с вкусни изненади :P :P :P Червенокосите пък са тоооооолкова редки, те са вид смесица между двете - блондинка и брюнетка, но пък и са много силни в смисъл много налагат своето въобще не искано от никого мнение. Аз харесвам брюнетките Даже за мен са по-красиви от блондинките. А пък не съм срещал и една блондинка с която можеш да си приказваш като нормален човек, а и в леглото претупват работата и после минават на следващия. БРЮНЕТКИТЕ РУЛЗ!!!!
Всичко зависи от човека ! ........ и от предпочитанията му !
Примерно от постовете ти забелязвам , че харесваш брюнетки , мен пък ми е все 1 за цвета на косата (е ако ми цъфне някоя като Пинк няа и се зарадвам особено) и затова не правя разлика :)
sh3_1s_7h3_0n3
12-31-2006, 02:31
ot po-prednoto ti mnenie reshih 4e 6te zavyrshish s - 4ervenokosite rlz :)
a po temata nqmam otgovor, za6toto ne sym pravila sex nito s blondinka nito s briunetka, a na vsi4koto otgore ne sym i ot nito ediniq ot dvata predlojeni tipa jeni :) :-({|=
gangbang
12-31-2006, 05:41
брюнетките 8)
бе мнооо сте зле!какво общо има косата?! :shock:
bulgarche
12-31-2006, 07:00
Няма значение
Значение няма, но МНОГО! ОБИЧАМ! ЧЕРВЕНОКОСИ!! (естествени, не боядисани, боядисаните са кyрвета повечето)
На мен също не ми пука - обаче аз си падам по зеленооки (а ако са с червена коса...мррррммм)
:lol:
Наситено-зелени очи с червена коса или сиво-сини с рижа или руса! Мммм..
alkobalko
12-31-2006, 07:52
И какво общо има косата (боята) в този случай. Зависи си от човека, а не от косата.
4ervenata kosa e ebasi gadnata...Estestveno 4ERVENOKOSI 4erveno imaite vpredvit mmm abe cveta na boite za kosi ..a estestvenoto 4ervena e rija :)) ne me razbreahte mai
malka_sladuranka
12-31-2006, 09:50
и аз мисля че цвета няма значение
olive_oil
12-31-2006, 09:54
хах.брюнетките ;)
А, бе, дами, кой ви е дал думата? Ние си знаем дали има значение или не.. Я ми дай една готина рижа ирландка с мънички лунички по лицето и само глей какво става!
malka_sladuranka
12-31-2006, 10:03
А, бе, дами, кой ви е дал думата? Ние си знаем дали има значение или не.. Я ми дай една готина рижа ирландка с мънички лунички по лицето и само глей какво става!
да не си се обадил повече в тема "размера има ли значение" \:D/
да не си се обадил повече в тема "размера има ли значение" \:D/
'Ма аз и не съм! Откъде да знам има ли?!
Гледам кво става - разменяте си лаковете за нокти и червилата и се хвалите кое момче колко пъти ви е опъвал и как.
според мен косата няма никфо значение..била съм блондинка ..тожа знацхи цхе тогажа съм била по страстна от колкото сега като съм брюнетка ?
Важна е фантазията а не цвета косата
според мен косата няма никфо значение..била съм блондинка ..тожа знацхи цхе тогажа съм била по страстна от колкото сега като съм брюнетка ?
Важна е фантазията а не цвета косата
Ние говорим за естествени цветове. И, естествено, че няма значение! Ама къде е фънът тогава?
GiRl^of^PriStOn
12-31-2006, 11:20
Syglasna sym =D> Temata e typa i bezsmislena spored men
Днеска е денят за дълги постове мамка му :smt011 :smt011 :smt011
Има огромно значение естественият цвят на косата. Всичко е до хормони, а хормоните управляват всичко в нашето тяло и ни прави да изглеждаме такива каквито сме - грозни :lol: :lol: :lol: Бъзик. Научно е доказано че блондинките притежават повече сексапил и привличат повече мъжете отколкото брюнетките и червенокосите. Ако тръгнем по пътя на логиката, блондинките имат повече сексуален опит от останалите две, но по отношение на мозъчна дейност действително са ощететени и то доста от останалите и им липсва изобретателност, кой мъж не иска да има до себе си жена не само заради едното чукане? Блондинките както казах не са изобретателни в леглото, следователно няма страст. Брюнетките от своя страна имат ум имат си всичко (златната среда). Но честно казано имат и повече акъл и са страшно изобретателни и стига да им дадеш поле за действие могат да те доведат до върха на света без да те връщат дълго време на земята. Брюнетките са жени за брак. Червенокосите ами червенокосите само съм чувал че са страшно страстни в леглото. По отношение на мозъчната дейност според моите наблюдения не живеят на тази планета - живеят с представите си и съответно са по-страстни в леглото.
Заключение- Брюнетките рулз.
Ако трябва да разпределим качевствата - секс, разговорливост и фантазий то те са:
Блондинка - жена с която можеш да правиш мн секс
Брюнетка - жена с която можеш да си говориш
Червенокоса - жена с която можеш само да си мечтаеш да говориш или да правиш секс :lol: :lol: :lol: :lol:
malka_sladuranka
12-31-2006, 12:54
Syglasna sym =D> Temata e typa i bezsmislena spored men
нема тъпо, сичко треа да дискусираме :-k
CVETELLINA
12-31-2006, 14:02
хаха от цвета на косата ли зависи? :smt017 :-s
Otgovora na vyprosa opredeleno e da !
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 08:07
а рижа българка не става ли :P
С удоволствие :P Но са по-рядко срещани. Знам само 1-2 наистина рижи и са.. =P~ =P~ =P~
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 16:08
С удоволствие :P Но са по-рядко срещани. Знам само 1-2 наистина рижи и са.. =P~ =P~ =P~
shizzle, познаваме ли се? ^^ ::: \:D/
Hahah, предполагам "не". Да те прибавям ли към бройката "ужасно секси рижи българки"?
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 17:21
хахаха е не :) 'щот не си ме виждал най-малкото :)
просто съм с рижава коса :) и зелени очи за т'ва го казах :) пък то без снимка всеки е супер-дупер-турбо секси :D а после се :smt017 чудиш тая няма ли си огледало вкъщи?
хахаха е не :) 'щот не си ме виждал най-малкото :)
просто съм с рижава коса :) и зелени очи за т'ва го казах :)
:shock: :shock: :shock: I! WANT! YOU! lolololol
Night_lover
01-02-2007, 17:31
az :lol: :lol: porednata typa tema! zavisi ot samiqt 4ovek :::
krem4et0
01-02-2007, 17:34
Аз съм рижава с лунички и сини очи-важа ли?
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 17:50
daje pove4e...shtoto imash i luni4ki i sini o4i :) a az samo rijava kosa 8-[ O:)
Тези на които им се е*е повече!
плешивите :lol: какво значение има косата неможах да разбера :-k освен ако не се дължи на лично предпочитание :roll: :D
Е то ако зависеше от косата и например единия тип жени бяха по-страстни, нали всяка жена щеше да бъде с определения тип коса!
Брюнетките :P са по...някак еластични поне аз така мисля (от личен опит го знам :P )
ThePainIsReaL
01-02-2007, 19:42
Ако имах пи*ка , щях си падам по брюнетки :lol:
Кремче, Единствена.. Не се карайте.. Има достатъчно за всички! :lol: :lol: :lol:
Само трябва да спра да обичам сегашното си момиче :)
krem4et0
01-03-2007, 12:06
О,аз не се карам с никого! Само питах!
Само за статистиката.. предполагам, че ставаш ^^
{Poison}
01-03-2007, 13:23
Страстта няма никаква връзка с косата,следователно дали една жена е брюнетка,блондинка или червенокоса няма значение.
krem4et0
01-03-2007, 13:34
Само за статистиката.. предполагам, че ставаш ^^
Има снимки в темата за снимки-виж сам!
А до това колко съм страстна-мисля,че с времето се отпускам и ставам страстна. Гаджето не се е оплаквал,че съм дърво!
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 13:48
а той shizzle и статистика си има =D> \:D/
кремче, надявам се, не ми говориш за онова чудо, дето е 316 страници, нали?! ТАМ НЕ ПРОВЕРЯВАМ И СЕКС ДА МИ ДАВАТ!
He3HauKa
01-03-2007, 14:08
Искате да ми кажете ,че като съм руса и като се боядисам кестенява,ще стана нимфоманка или обратното ? Да ходите на ма*ната си с тия глупави теми :smt019
krem4et0
01-03-2007, 14:08
Е,моята е на последната страница. Пуснах я преди малко. А и ако видиш в профила ми-покажи мнения на потребителя-там е още на първата страница.