View Full Version : Ситуация
Ситуация: момче свършва в презерватива, маха го (не се измива).Докосва члена си без да иска и след 1-2мин докосва момичето отдолу.(В описаната ситуация е налице само орален секс).
1) Има ли опасност от бременност?
2) -Ако да - и ако момичето пие Постинор Дуо може ли да употреби умерено количество алкохол междувременно.(довечера е Нова Година все пак... :)
3) -Знам, че тези хапчета имат много странични ефекти, но до колко те са се проявявали при вас, МОМИЧЕТА :)
Ситуация: момче свършва в презерватива, маха го (не се измива).Докосва члена си без да иска и след 1-2мин докосва момичето отдолу.(В описаната ситуация е налице само орален секс).
2) -Ако да - и ако момичето пие Постинор Дуо може ли да употреби умерено количество алкохол междувременно.(довечера е Нова Година все пак... :)
3) -Знам, че тези хапчета имат много странични ефекти, но до колко те са се проявявали при вас, МОМИЧЕТА :)
Ъъ кво?
Няма шанс да е бременна, споко.
Не я трови с глупости...само, защото не знаеш, че в килсородна среда сперматозоидите умират.
Не я трови с глупости...само, защото не знаеш, че в килсородна среда сперматозоидите умират.
+1
alkobalko
12-31-2006, 08:10
Няма начин да е забременяла. Не се притеснявайте.
хайде да сме весели на празниците и нищо да ни ни смущава.. и с теб трябва да е така. няма защо да се тревожиш :) НО внимавай с алкохола ;) не е мн готина гледката на драй**** девой4е :)
olive_oil
12-31-2006, 09:19
+1
+1
malka_sladuranka
12-31-2006, 09:36
+1
+1
+1
Az da kaja vse pak za Pustinor duo :) Vednij mi se naloji predi nqkolko godini da piq. Dosta mi prilosha, zapo4nah da povryshtam i svetovyrtej, golemi bolki v korema. No pyk za smetka na tova, priqtelkata mi syshto beshe pila i na neq i nqmashe absoliutno nishto. Pri vseki 4ovek organizma reagira razli4no.
Следващия път повече късмет със забременяването
Благодаря на всички за мненията. Успокоихме се =D>
П.П. и специални благодарности на Умнияя-Дъ Ретърн! за пожеланието :) 8-[ O:)