View Full Version : moje li.....
moje li da se pravi seks, dokuto si v menstruaciq???
zavisi ako si v na4aloto ne e mn prepora4itelno ako si ve4e na svar6vane po princip moje za tfa 4e sam si priceni
teenkopele
12-31-2006, 18:41
МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Определено. :wink:
в ушите
tedinkata_
12-31-2006, 20:39
apff na men tva ne mi dopada xich [sex dokato si v menstryacia]... :| ama mai moje inache :-k
Beautiful eyes!@#!
12-31-2006, 21:47
аз и приятелката ми не го предпочитаме и се жъздържаме(не е болка за умиране)
bulgarche
01-01-2007, 11:41
Em`i k'wo tolkowa?
"Неставай смешен братов4еде ЛАРИ!"
естествено 4е може ама препоръ4вам да е след 3 ден :) ина4е ще е адско мазало ;) хаха :mrgreen:
malka_sladuranka
01-01-2007, 13:14
ами попринцип може, ама е според мен е гадничко
С партньорката ми сме пробвали, не ни хареса (тя поначало е доста чувствителна през този период). Няма да й стане нищо на момичето, а още по-малко - на момчето. И, все пак, ползвайте презерватив. От една страна е маалко по-хигиенично, от друга - все пак си има рискове от забременяване. (поне някои съфорумци така твърдят)
krem4et0
01-01-2007, 13:35
Може с презерватив,но предварително да се каже на партньорът. Аз лично не практикувам-4 дни в месеца ми е-мога да издържа. Обаче тогава най-много ми се прави.Ама заради партньора се въздържам.
{Poison}
01-01-2007, 13:39
Ами то може,но отделен въпрос е дали ще ви бъде приятно и на теб и на партньора ти,а и има още нещо:По време на менструация жената трябва да спазва висока хигиена в областта на външните полови органи. Противопоказни са влагалищни промивки, къпане в басейни и вани, поради реален риск от проникване на инфекция. По същите съображения по време на менструация са протипоказни и половите сношения.
Може с презерватив,но предварително да се каже на партньорът. Аз лично не практикувам-4 дни в месеца ми е-мога да издържа. Обаче тогава най-много ми се прави.Ама заради партньора се въздържам.
Споко, кремче! И на нас ни се иска! Можеш да намекнеш и да видиш какво ще каже той. Мъжете поначало не сме много гнусливи!
Аз съм стигала и до скандал с приятеля ми относно секс по време на мензис. Аз исках, а той каза, че за нищо на света няма да прави секс с мен като съм неразположена,защото щяло да ми бъде неприятно... и аз, идиота, направих скандал. :smt005
krem4et0
01-01-2007, 14:30
Споко, кремче! И на нас ни се иска! Можеш да намекнеш и да видиш какво ще каже той. Мъжете поначало не сме много гнусливи!
Е,той ме пита защо след като вижда,че имам желание не сме го правили-и аз казах,че е заради него. не искам да се паникьосва,не искам да си мисли,че ме е наранил или,че ме боли,а знам че това ще си помисли.Не знам-притеснявам се как би му подействало н психиката. Естествено няма д го правя първия ден,когато съм цялата в кървища,но не искам да се гнуси от нещо от мен или по мен.След време кат преодолеем ое малко задръжки-може!
krem4et0
01-01-2007, 14:31
Днес ям буквички,ама за след Новогодишен купон ми е простено.
hahavteen
01-01-2007, 15:06
Emi nie s moia priatel praktikyvame 6toto na men teia dni ot meseca nai mn mi se iska a puk toi ne e hi4 gnysliv i niama problem da se izcapa s malko kruv... 8) E verno 4e v4era omazahme malko pove4e ot o4akvanoto ama smenihme 4ar6afite i np :wink:
zaiobaio
01-01-2007, 15:55
ми аз лично не съм пробвала но си мисля че примерно първия или последния ден от цикъла.. защо не :mrgreen: въпрос на личен избор си е :)
panterata
01-01-2007, 23:22
няма нищо лошо да се прави секс докато си в цикъл :) особено като е с презерватив нищо не му пречи на момчето. малко се губи от любовната игра ( за момичето) но така ли иначе тогава ни се прави доста секс :) например в банята , под душа си е идеално :)
shadow4e
01-02-2007, 00:04
Да, може както вече ти казаха, може малко гадно да звучи, ама си е и като лубрикант... за мен даже удоволствието е по-голямо тогава. Иначе практикувам след 3-4-ти ден /по принцип ми е 7-8 дена/.
Пък и то по принцип не тече през цялото време.
Да, може както вече ти казаха, може малко гадно да звучи, ама си е и като лубрикант... за мен даже удоволствието е по-голямо тогава. Иначе практикувам след 3-4-ти ден /по принцип ми е 7-8 дена/.
СЕДЕМ-ОСЕМ ДЕНА!? Wow, мислех, че е НАЙ-МНОГО седмица! То като включим и ПМС-то, май доста дни ти се събират :?
sh3_1s_7h3_0n3
01-02-2007, 16:12
ае то може ама... :) ако толкова сте загорели един за друг... к'во пък :) щом не сте гнусливи...
на мен примерно не би ми било приятно някак си...де да знам :-k
бе, естествено, че може... стига момчето да няма против да стане целия в кръв
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
не забранено е :twisted: :lol: може стига да искаш :wink:
natas_1205
01-02-2007, 18:31
С партньорката ми сме пробвали, не ни хареса (тя поначало е доста чувствителна през този период). Няма да й стане нищо на момичето, а още по-малко - на момчето. И, все пак, ползвайте презерватив. От една страна е маалко по-хигиенично, от друга - все пак си има рискове от забременяване. (поне някои съфорумци така твърдят)
презерватива не е само защото е по гадно,ами по време на месечни цикъл вериатноста от инфекция при мъжа е по -голяма
shadow4e
01-02-2007, 18:49
СЕДЕМ-ОСЕМ ДЕНА!? Wow, мислех, че е НАЙ-МНОГО седмица! То като включим и ПМС-то, май доста дни ти се събират :?
Нямам ПМС поне, ама за сметка на това менструацията ми е достааа обилна и болезнена. Късмет :wink:
А това за презерватива... за мен си е въпрос на избор, да вярно, че има вероятност от инфекция, но тя нито е толкова голяма чак, пък и то откакво ли не можеш да хванеш. Аз вече няколко пъти за 1 година имах проблеми, въпреки пазенете и всичко... даже и с хроничен цистит се оказах, така че на приятелят ми вече като ме вижда колко аз съм страдала "заради него", не се притеснява дали на него ще му стане нещо. Е, да не казвам, всички да са така. Вижте как ще ви е по-приятно на вас.
_candy_girl_
01-03-2007, 09:13
епа може ли да си толкоз умна е ?
krem4et0
01-03-2007, 09:46
Не се чуди-аз ак не пия противозачатъчни цикълът ми е 300 дни в годината. Просто постоянно кървя и не мога да спра. То това е от кистите де,но все пак е ужасно неприятно.
Моите съчувствия към всекупния женски род.