Влез

View Full Version : Zashto postypih taka podlo...?

Greshnata^az
12-31-2006, 18:50
Ami moje da me pomislite za kakva li ne no samo az znam kak se chuvstvam v momenta.TAKA......M.be pyrvoto mi gadje.Ne bqh sigurna che go obicham taka kakto toi men,no reshih da opitam.Hodihme okolo 2 meseca i tazi vryzka zapochna da me zadushava.Beshe postoqno s men chakashe me sled rabota(btv.na 15sym)Nshte bqha protiv nego zashtoto beshe hm....da si go kaja-NARKOMAN.Ne tochno no mi e pokazval kanabis koito az vednaga izhvyrlih.Dylgo si govorihme za maniqta mu a toi mi kaza"Ah milo zaradi teb vsichko ostavih no veche sym zatynal'Taka i ne razbrah kakvo imache v predvit.Toi se hvaleshe s men i me vodeshe kato marionetka.Iskashe da me celuva postoqno ,no mai az si bqh vinovna za6toto ne mu kazah 4e mi e pyrvoto gadje.Skysahme na 22 septemvri(hm koi idiot kaza 4e tova e denqt na syedinenieto :evil: )Glavnata prichina da skusame be tova che bqh vlubena v bratov4ed mu.O6te predi da sre6tna M.A bratov4ed mu C.be6e po4ti vinagi s nas i znaeh 4e kato luja M. zaradi C.postypvam kato ku4ka.Sled kato se razdelihme misleh 4e 6te mi olekne no C.zapo4na da me gleda gadno i podmolno i nemoga da razbera kakvo 6te napravi.a NA 25 NA RJD M. me pozdravi.SEga kato si pomislq za vremeto kogato bqhme zaedno..DOri misleh da zajiveq s nego no....Kakto i da znam 4e dori sega da mu se obadq vednaga 6te doide do sofiq da me vidi.Dori bi se syglasil da trygnem(toi go be6e kazal)no me e strah 4e 6te me zareje i 6te postypi kakto men v na4aloto.Molq kajete da pravq li opiti da se vidim i da pogovorim ili ne(btv na6te mn go mrazqt i vse me zadqvat s nego za6toto mislqt 4e i az 6te trygna da se drogiram vypreki 4e mrazq DROGATA!!!!!

Prosto^m
12-31-2006, 19:00
hm momi4e postypila si pravilno.to4no za tova 4e si go ostavila za da ne go naranqva6 pove4e.samata ti kaza 4e si vlubena v bratov4ed mu.BRAVO!!!!!malko sa momi4etata kato teb radvam se 4e ima o6te takiva kato teb.ostavi M.i pove4e ne go tyrsi ostavi vsi4ko v minaloto

M.
12-31-2006, 19:04
Hm znaeh si 4e 6te popita6 tuk.E kakto i da e .ne se trvoji nqma da te zareja.ako iska6 idvam vednaga.znae6 4e za teb milo glavata si davam .ti si moeto gulub4e.samo 4e tova koeto kaza za bratov4ed mi mmmmmmmmmmm.da ti kaja predi da trygnem toi te haresva6e no maina vse mi e taq ti si moeto momi4e OBI4AM TE MNOGO PILENCE

Dorianchety
12-31-2006, 19:05
мила, ако наистина искаш сдобри се с него ... може и ти да си при4ината да откаже дрогата :-k

Greshnata^az
12-31-2006, 19:14
Samnqvam se mila.Toi ne pojela dori da me izslu6a.Vinagi smenq6e temata .Ahhhh ne znam ve4e se pobyrkvam.Kakvo tolkova namirat v neq.Edin moi fr.(btv BE6E)Za malko da me iznasili kato se be6e nadrusal no az se izmuknah.Toq bokluk gi pobyrkva

LO6IQ
12-31-2006, 19:56
мила, ако наистина искаш сдобри се с него ... може и ти да си при4ината да откаже дрогата :-k
:!:

pampers
12-31-2006, 22:10
:!:

напълно съм съгласна!

iiirish
12-31-2006, 22:50
имала си планове да живеете заедно :-s ?! абе ти нали си на 15 :shock: луда ли си или каква?! :shock: ще кажеш, че това е била любовта на живота ти, че си искала в бъдеще да не се разделяте никога :shock: ....хм лапешка му работа #-o

а по въпроса... ми най-добре се откажи от него! тази дрога най-много и теб да те повлече към дъното! сигурна съм, че родителите ти мислят само най-доброто за теб и повярвай ми - дали са ти правилния съвет! дано го последваш!

12-31-2006, 23:43
porednata nenormalnica deto postva vuv foruma...

krysteva_1991
01-01-2007, 00:09
abe ti si mnooo prodst.vij 4e trq strada da eba maika ti prosta .maleeeeeeeeeeee iskam ignoree za toq.i v edna dr tema e pisal tam na edno momi4e s razvedeni roditeli.deeba toq idot

vvs_go
01-01-2007, 01:52
продължаваи напред каквото било било има много 6ансове в живота хвани си нормално момче(не 4е М не е нормален но имам предвид мом4е на твоята възраст от твоя град не наркоман със сходни интереси ) само по този начин според мен можеш да усетиш истинска тръпка да се чуди6 дали си мисли за теб когато ти мислиш за него, а не да се отегчаваш и да скучаеш весели празници ти желая

koalka
01-01-2007, 17:29
Извинявай, ама това определено не е любовта на живота ти!После при братовчед му, задушавал те бил...

drR
01-01-2007, 20:24
Greshnata^az 22 septemvri vsyshtnost e denq na bylgarskata nezavisimost 1908 priznata :), a syedinenieto e na 6 septemvri 1885 g. Love History :)))

shalis
01-01-2007, 21:00
Nameri si svqstno mom4e!

IlLuSi0nS`
01-01-2007, 21:26
престанете да използвате думата 'наркоман' за всеки, който пуши трева.. научете се, че има разлика между различните вещества..
колкото до темата.. ако го обичаш бъди с него, ако не - край и толкова..