View Full Version : ot ti4aneto moje li da se napravqt muskuli
az sam momi4e i sam se zaxvanala serioxno s ti4ane,i se 4ustvam prekrasnoooooooo kato bqgam.samo me pritesnqva tva 4e moga da nparavq muskuli na krakata,a tva 6e e ujasno za6toto sam momi4e.neka po opitnite sportisti mi kajat dali ima takava opastnost
ne, bqgai po-d1lgo i nqma da trupash muskuli na krakata
[Lucifer]
01-01-2007, 09:27
dam dobre :) ymruzna mi ot nekompetentni mneniq :D zna4i principno mnogo trudno moje da trupa6 masa ot ti4aneto :) principno masa ot ti4ane moje6 da napravi6 samo ako pravi6 sprintove ! smisul dati4a6 100 metra na max na vuzmojnostite ti iposle da hodi6 i posle pak taka! predpolagam ne pravi6 tova :) pri ti4aneto se polu4ava to4no obratnoto:) t.e. kato ti4a6 20 min svalq6 maznini a sled 25tata minuta ne samo ne ka4va6 maznini ami tqloto ti zapo4va da gori kvot nameri .t.e. po4va da gori i muskyli:)
Theoatguy
01-01-2007, 09:48
Тичането е клас кардио дейност. От нея се отслабва, но не само мазнинно, но и много мускулна маса. По-добре се заеми с велоеаргометър.
[Lucifer]
01-01-2007, 16:20
Тичането е клас кардио дейност. От нея се отслабва, но не само мазнинно, но и много мускулна маса. По-добре се заеми с велоеаргометър.
q stiga ! ti4aneto e nomer edno osobenno za momi4eta.... s veloargumetura nqma ni6to da napravi
samo 6te se ot4aq ot lipsata na rezultati:) samo ti4ane...... a i tq da nqma da stava kulturist 4e da q int 4e 6te zagubi malk omuskuli
HopeLesss
01-01-2007, 16:38
Съгласна съм с [Lucifer] :wink:
О,я стига с тези сектанстски философии..на теория може и да е така..
Обаче аз тичам по 2 часа на ден от около година и половина всеки ден! и мускулите на краката особено под коляното са по-големи и от на момчетата.. :roll:
Аз тренирам тенис от 10 години и ми се налага доста да тичам, и на корта и извън него! Краката са ми доста срегнати, имам мускули, но в никакъв случай не са огромни или нещо такова! Женското тяло не е устроено така, че да трупа голяма мускулна маса! Така че колкото и да тичаш няма да ти погрознеят краката!
[Lucifer]
01-01-2007, 21:35
О,я стига с тези сектанстски философии..на теория може и да е така..
Обаче аз тичам по 2 часа на ден от около година и половина всеки ден! и мускулите на краката особено под коляното са по-големи и от на момчетата.. :roll:
tva se vika prasec:) q pogledni na maikata ti ili na ba6ta ti kolk osa im golem i6toto toq muskul e nasledstveno ponqkoga golqm i pri men e taka! prascite ne moi se ygolemqvat mnogo ! te sa geneti4no zalojeni!
и мускулите на краката особено под коляното са по-големи и от на момчетата.. :roll:
Това не е хубаво.
Тичане за момичетата - без това не им трябват мусколи и велоаргометър за момчета :)
SlaVen4eEto`
01-02-2007, 19:47
]
dam dobre :) ymruzna mi ot nekompetentni mneniq :D zna4i principno mnogo trudno moje da trupa6 masa ot ti4aneto :) principno masa ot ti4ane moje6 da napravi6 samo ako pravi6 sprintove ! smisul dati4a6 100 metra na max na vuzmojnostite ti iposle da hodi6 i posle pak taka! predpolagam ne pravi6 tova :) pri ti4aneto se polu4ava to4no obratnoto:) t.e. kato ti4a6 20 min svalq6 maznini a sled 25tata minuta ne samo ne ka4va6 maznini ami tqloto ti zapo4va da gori kvot nameri .t.e. po4va da gori i muskyli:)
хехехех мерси за съветите и на мен ще са ми от полза :-)
Ако бягаш дълго време не се развиват , а просто се стягат мускулите на краката и седалищните мускули. Малко не съм съгласен че на 25-тата минута тялото гори и мускули , защото аз бягам по 30 мин на ден като накрая правя и спринт и мускулите ми не са се "смалили". Баща ми е експерт в тези области (спорт и диети) и никога не ми е казвал подобно нещо. Дългото бягане (крос) стяга мускулите : крака , дупе , прасци , корем , дори и бицепс (при правилна стойка на бягане , която е много важна). При кроса мускулите не "набъбват" , така че не се притеснявай. Не прави спринтове , защото просто не са ти нужни. Само в крайни случаи ако нямаш въздух 1 седмица прави спринтове за въздух. Айде приятно бягане! ;-)