View Full Version : Какво да направя?
Въпросителна?
01-01-2007, 10:36
Поредната тема за първия път. Имам проблем. Искам да го направя с приятеля ми, спокойна съм с него, чувствам се добре, възбужда ме много, но просто не става. Всеки път като опитаме се стягам ужасно. Дори и с алкохол, усещам как съвсем неволно стягам всички мускули и той не може да проникне. Освен това по този начин ме боли страшно много. А и той като ме усети, че инстинктивно се дърпам (дори не усещам, че го правя) спира и се притеснява. Въпреки че е по-опитен и на него му е проблем. Не разбирам как да се отпусна - съвсем спокойна съм психически (уж...), възбудена съм...направо аз съм инициативната, но той просто не може да...влезе. Някой имал ли е подобен проблем и как го е преодолял? Не искам за него мисълта за интимните ни отношения да стане мъчителна, защото съм убедена, че не му е много забавно, че не се получава. Какво да направя, за да му бъде до някаква степен приятноллли в крайна сметка да успеем да го направим?
Това вече съвсем стана като Ender's Game. Когато не могат да го преборят по правилата, учителите променят правилата, играят нечестно, мамят, подлагат го на тормоз и пълно изтощение, отнемат му всички добри войници изпод командването.. И той все успява да ги победи!
Та и този пост ми звучи като подобна ебaвка ма "учителите" - всички стандартни отговори са отхвърлени в самия текст. Тя не се притеснява и е отпусната, той е опитен и я възбужда.. Но все още имам някой и друг трик скрит в ръкава.
А на какво легло пробвате? На меко легло се получава така, че момчето прониква под много болезнен ъгъл и не става. Трябва на твърдо.
Освен това позицията също е много важна - мисионерска, ездачка, кучешката.. Това са трите, които съм чувал някой да пробва при дефлорация. Лично при мен мисионерската и ездачката (при която няма толкова нужда от твърдо легло) са сработвали, вече зависи от момичето. От теб.
Някои момичета имат проблеми с овлажняването. Използвайте лубрикант aka овлажнител. Хората казват, че имало по аптеките.. Аз съм купувал веднъж, от секс-шоп, и така си стои тубичката неизползвана.
Друг трик - да те докара до оргазъм веднъж (или, ако не стане само от веднъж, два пъти) по време на любовната игра. От една страна, при оргазъм секрецията на любовни сокове е доста по-обилна и ставаш много по-влажна от обикновено. От друга - тялото (в това число мускулите) се отпуска след оргазъм и няма да се стягаш толкова.
Това, че е на психическа основа, е повече от ясно. При някои момичета е защото Той води парада, а не самите те. Пробвай да бъдеш активната страна, може да ти хареса.
А може да имаш някакъв фетиш - предмет, действие, миризма, част от тялото (твое или на партньора) който да ти е необходим, за да се възбудиш. Ако е последното, може да ти е много трудно да откриеш какво точно РАБОТИ при теб. Но това е най-последен вариант. Пробвай всички останали и, ако нищо не проработи.. Пак пиши :D Може дори да ти уговорим час при експертите :twisted:
shizzle .. BRAVO :) ми аз няма какво пове4е да добавя :) =D>
{Poison}
01-01-2007, 13:26
Първият път
Д-р Л. Спасова
Първият пътПървият полов акт – подготвени ли сме за него? Страх. Неувереност. Това са нормални чувства. Ако знаем малко повече за него предварително, може би ще сме по-подготвени и всичко ще мине гладко. Ето няколко съвета за всички млади момичета, на които първият път все още предстои:
1. Бъди сигурна, че желаеш това. Не опитвай с всеки. Не опитвай при случайна среща или просто ей така.
2. Бъди трезва – алкохолът само привидно помага, но всъщност пречи и на двама ви, особено за първи път.
3. Осигури сигурност – презервативът ще е най-доброто решение.
4. Познавай тялото си – да, говорим за мастурбирането, което със сигурност си опитала вече, далеч преди първия път с мъж. Това не е срамно, не е и неприемливо. Ако познаваш тялото си и какво ти носи удоволствие ще знаеш по-добре какво искаш и от него при половия акт.
4. Отпусни се – ще имаш основание да го постигнеш, ако си изпълнила горните препоръки. Не бързай.
5. Остави нещата, които си гледала по списания или еротични предавания за друг път – всякакви фетиши, игри с бельо и т.н. И за това ще дойде времето, но по-нататък, не от първия път.
6. Комуникирай – поговори с него за чувствата си, за това, че ще ти е за първи път. Не се срамувай и го направи.
7. Имай реалистични очаквания – знай, че невинаги първия път можеш да получиш максималното удоволствие. За това е необходимо време, опит. Така е дори с всеки нов партньор – телата трябва да се опознаят взаимно, а за това трябва време. Скоро ще се научиш да споделяш по-добре какво искаш за своето тяло, емоции и чувства.
Ахх, кой тук обвиняваше наляво и надясно, че сме copy/paste-вали? Поначало - нищо против. Но тук не говорим за общи неща - момичето има конкретен проблем и си е спазило точките.
edit: "невинаги"? има ли такава дума?
krem4et0
01-01-2007, 13:43
Не на алкохола и да на хумора. направете любовната игра забавна и приятна и самото проникване ще е нещо естествено. Освен това не го мисли-ей сега ще влезе и ще боли. Просто си легни,отпусни се и се наслаждавай на ласките му и на момента.И 1 поправка към shizzle-ако я докара до оргазъм,може да пресъхне,защото обикновено жените отделят соковете си и те не остават на половите органи. да я докара почти до оргазъм да,но не и да свърши.
{Poison}
01-01-2007, 13:44
Е не изпадай в дребнавости,какво като съм го paste и има някава грешка ,не е болка за умиране,просто това е компетентно мнение на лекар.
Аз си свършвам по няколко пъти по време на любовната игра и пак съм мокричка отдолу. И то МНОГО. Та не знам кое и как пресъхва...сигурно аз съм бъгната. 8-[
Въпросителна?
01-01-2007, 14:00
krem4et0, там е проблема - любовната игра е чудесна, той е чудесен и го искам, но в момента, в който се опита да го "вкара" аз се стягам - не е съзнателно...в началото дори не го осъзнах, после забелязах какво правя. При което много ме боли. А аз принципно нямам страх от болка и това...не ме плаши чак толкова - напротив, вярвам, че ако жената е дастатъчно отпусната, процеса не би трябвало да е толкова болезнен...
А сме опитвали и в мисионерска...и ездачка. Второто просто ми е невъзможно - изпадам в паника, че не знам какво и как точно да направя. И като цяло нямам желание да съм по-активната (поне първия път). Чувствам се несигурна така. Но пък и той не смее да бъде много активен, защото му се струвало, че се дърпам и съм нямало да му кажа да спре ако ме заболи и тъй нататък. Не мисля, че той е много спокоен също... И като цяло се чувствам зле, че не мога да се контролирам по-добре...
krem4et0
01-01-2007, 14:25
Миличка и ние с моя сме се опитвали няклко пъти преди да стане. но просто си бях решила,че ще го направя,ще стискам зъби и ще издържа. А и той не беше опитен и тъмната стая допълнително усложниха нещата. Знам,че не е съзнателно-това е инстинкт срещу проникване на чуждо тяло в теб. но просто не го мисли. болка има,но се търпи и е все едно ти бият инжекция. Освен това не се мъчи да си активна-може да те заболи пвече. Абе с 1 дума-вземи решението но истински и искрено и изтрай 10 секунди. Аз му казах-и да се дърпам и да казвам да спреш-няма да ме слушаш. Ако така продължаваме няма да правим секс никога. И странното е,че не се дръпнах и не се стегнах точно тогава. беше ми смешно,че се суетим 5 мин. в тъмницата как точно да стане и как ще е най-удобно и когато проникването се случи си мислех за това колко смешни сме от страни и изобщо не разбрах какво става докато не усетих нещо странно в мен. нека проникването не е задължителе елемент,а част от волната програма и да дойде спонтанно и ненадейно. и да ти кажа-10 секунди болка си струват всички прерасни мигове,които ще изживееш после с любимия човек!
Защо не поизчакате още мъничко?Според мен щом това се случва с теб, значи просто още не си наистина готова , а само така си мислиш.Помисли хубаво отново...и наистина не го мисли като " Ей сега ще влезе и ще заболи..."Остави го да влезе съвсем неочаквано.
Поредната тема за първия път. Имам проблем. Искам да го направя с приятеля ми, спокойна съм с него, чувствам се добре, възбужда ме много, но просто не става. Всеки път като опитаме се стягам ужасно. Дори и с алкохол, усещам как съвсем неволно стягам всички мускули и той не може да проникне. Освен това по този начин ме боли страшно много. А и той като ме усети, че инстинктивно се дърпам (дори не усещам, че го правя) спира и се притеснява. Въпреки че е по-опитен и на него му е проблем. Не разбирам как да се отпусна - съвсем спокойна съм психически (уж...), възбудена съм...направо аз съм инициативната, но той просто не може да...влезе. Някой имал ли е подобен проблем и как го е преодолял? Не искам за него мисълта за интимните ни отношения да стане мъчителна, защото съм убедена, че не му е много забавно, че не се получава. Какво да направя, за да му бъде до някаква степен приятноллли в крайна сметка да успеем да го направим?
с лубриканти
Добре, де, Въпросителна?, пробвайте всичко, което изброих едно по едно, не да клатиш глава. Ако пък нямаш желанието - ето ти го друг проблем в леглото.
Въпросителна?
01-02-2007, 17:00
Не ми се карай, Shizzle :-) И не ме разбирай погрешно - че ще опитаме, това е ясно. След като съм пуснала тема, значи наистина съм притеснена, а имам огромно желание - това определено не е проблемът. Наистина мерси много за съветите, оценявам ги и ще се възползвам от тях.
Просто се чувствам виновна, че не мога да се отпусна, а така не искам на него да му развалям удоволствието... Той като опита малко и не става...като ме усети, че се напрягам...и възбудата му отива на кино. Следователно се превръща в проблем и за него. А не искам да му създавам някакви комплекси...
Ние сме корави деца, момчетата. А относно възбудата му - може и в това да е причината. When time stands still on the Iron Hill..
Изчакай или се отпусни :wink: