PDA

View Full Version : Какво да направя?

Въпросителна?
01-01-2007, 10:36
Поредната тема за първия път. Имам проблем. Искам да го направя с приятеля ми, спокойна съм с него, чувствам се добре, възбужда ме много, но просто не става. Всеки път като опитаме се стягам ужасно. Дори и с алкохол, усещам как съвсем неволно стягам всички мускули и той не може да проникне. Освен това по този начин ме боли страшно много. А и той като ме усети, че инстинктивно се дърпам (дори не усещам, че го правя) спира и се притеснява. Въпреки че е по-опитен и на него му е проблем. Не разбирам как да се отпусна - съвсем спокойна съм психически (уж...), възбудена съм...направо аз съм инициативната, но той просто не може да...влезе. Някой имал ли е подобен проблем и как го е преодолял? Не искам за него мисълта за интимните ни отношения да стане мъчителна, защото съм убедена, че не му е много забавно, че не се получава. Какво да направя, за да му бъде до някаква степен приятноллли в крайна сметка да успеем да го направим?

shizzle
01-01-2007, 11:28
Това вече съвсем стана като Ender's Game. Когато не могат да го преборят по правилата, учителите променят правилата, играят нечестно, мамят, подлагат го на тормоз и пълно изтощение, отнемат му всички добри войници изпод командването.. И той все успява да ги победи!

Та и този пост ми звучи като подобна ебaвка ма "учителите" - всички стандартни отговори са отхвърлени в самия текст. Тя не се притеснява и е отпусната, той е опитен и я възбужда.. Но все още имам някой и друг трик скрит в ръкава.

А на какво легло пробвате? На меко легло се получава така, че момчето прониква под много болезнен ъгъл и не става. Трябва на твърдо.

Освен това позицията също е много важна - мисионерска, ездачка, кучешката.. Това са трите, които съм чувал някой да пробва при дефлорация. Лично при мен мисионерската и ездачката (при която няма толкова нужда от твърдо легло) са сработвали, вече зависи от момичето. От теб.

Някои момичета имат проблеми с овлажняването. Използвайте лубрикант aka овлажнител. Хората казват, че имало по аптеките.. Аз съм купувал веднъж, от секс-шоп, и така си стои тубичката неизползвана.

Друг трик - да те докара до оргазъм веднъж (или, ако не стане само от веднъж, два пъти) по време на любовната игра. От една страна, при оргазъм секрецията на любовни сокове е доста по-обилна и ставаш много по-влажна от обикновено. От друга - тялото (в това число мускулите) се отпуска след оргазъм и няма да се стягаш толкова.

Това, че е на психическа основа, е повече от ясно. При някои момичета е защото Той води парада, а не самите те. Пробвай да бъдеш активната страна, може да ти хареса.

А може да имаш някакъв фетиш - предмет, действие, миризма, част от тялото (твое или на партньора) който да ти е необходим, за да се възбудиш. Ако е последното, може да ти е много трудно да откриеш какво точно РАБОТИ при теб. Но това е най-последен вариант. Пробвай всички останали и, ако нищо не проработи.. Пак пиши :D Може дори да ти уговорим час при експертите :twisted:

Kitana
01-01-2007, 12:02
shizzle .. BRAVO :) ми аз няма какво пове4е да добавя :) =D>

{Poison}
01-01-2007, 13:26
Първият път
Д-р Л. Спасова

Първият пътПървият полов акт – подготвени ли сме за него? Страх. Неувереност. Това са нормални чувства. Ако знаем малко повече за него предварително, може би ще сме по-подготвени и всичко ще мине гладко. Ето няколко съвета за всички млади момичета, на които първият път все още предстои:

1. Бъди сигурна, че желаеш това. Не опитвай с всеки. Не опитвай при случайна среща или просто ей така.
2. Бъди трезва – алкохолът само привидно помага, но всъщност пречи и на двама ви, особено за първи път.
3. Осигури сигурност – презервативът ще е най-доброто решение.
4. Познавай тялото си – да, говорим за мастурбирането, което със сигурност си опитала вече, далеч преди първия път с мъж. Това не е срамно, не е и неприемливо. Ако познаваш тялото си и какво ти носи удоволствие ще знаеш по-добре какво искаш и от него при половия акт.
4. Отпусни се – ще имаш основание да го постигнеш, ако си изпълнила горните препоръки. Не бързай.
5. Остави нещата, които си гледала по списания или еротични предавания за друг път – всякакви фетиши, игри с бельо и т.н. И за това ще дойде времето, но по-нататък, не от първия път.
6. Комуникирай – поговори с него за чувствата си, за това, че ще ти е за първи път. Не се срамувай и го направи.
7. Имай реалистични очаквания – знай, че невинаги първия път можеш да получиш максималното удоволствие. За това е необходимо време, опит. Така е дори с всеки нов партньор – телата трябва да се опознаят взаимно, а за това трябва време. Скоро ще се научиш да споделяш по-добре какво искаш за своето тяло, емоции и чувства.

shizzle
01-01-2007, 13:36
Ахх, кой тук обвиняваше наляво и надясно, че сме copy/paste-вали? Поначало - нищо против. Но тук не говорим за общи неща - момичето има конкретен проблем и си е спазило точките.

edit: "невинаги"? има ли такава дума?

krem4et0
01-01-2007, 13:43
Не на алкохола и да на хумора. направете любовната игра забавна и приятна и самото проникване ще е нещо естествено. Освен това не го мисли-ей сега ще влезе и ще боли. Просто си легни,отпусни се и се наслаждавай на ласките му и на момента.И 1 поправка към shizzle-ако я докара до оргазъм,може да пресъхне,защото обикновено жените отделят соковете си и те не остават на половите органи. да я докара почти до оргазъм да,но не и да свърши.

{Poison}
01-01-2007, 13:44
Е не изпадай в дребнавости,какво като съм го paste и има някава грешка ,не е болка за умиране,просто това е компетентно мнение на лекар.

bungle
01-01-2007, 13:49
Аз си свършвам по няколко пъти по време на любовната игра и пак съм мокричка отдолу. И то МНОГО. Та не знам кое и как пресъхва...сигурно аз съм бъгната. 8-[

Въпросителна?
01-01-2007, 14:00
krem4et0, там е проблема - любовната игра е чудесна, той е чудесен и го искам, но в момента, в който се опита да го "вкара" аз се стягам - не е съзнателно...в началото дори не го осъзнах, после забелязах какво правя. При което много ме боли. А аз принципно нямам страх от болка и това...не ме плаши чак толкова - напротив, вярвам, че ако жената е дастатъчно отпусната, процеса не би трябвало да е толкова болезнен...
А сме опитвали и в мисионерска...и ездачка. Второто просто ми е невъзможно - изпадам в паника, че не знам какво и как точно да направя. И като цяло нямам желание да съм по-активната (поне първия път). Чувствам се несигурна така. Но пък и той не смее да бъде много активен, защото му се струвало, че се дърпам и съм нямало да му кажа да спре ако ме заболи и тъй нататък. Не мисля, че той е много спокоен също... И като цяло се чувствам зле, че не мога да се контролирам по-добре...

krem4et0
01-01-2007, 14:25
Миличка и ние с моя сме се опитвали няклко пъти преди да стане. но просто си бях решила,че ще го направя,ще стискам зъби и ще издържа. А и той не беше опитен и тъмната стая допълнително усложниха нещата. Знам,че не е съзнателно-това е инстинкт срещу проникване на чуждо тяло в теб. но просто не го мисли. болка има,но се търпи и е все едно ти бият инжекция. Освен това не се мъчи да си активна-може да те заболи пвече. Абе с 1 дума-вземи решението но истински и искрено и изтрай 10 секунди. Аз му казах-и да се дърпам и да казвам да спреш-няма да ме слушаш. Ако така продължаваме няма да правим секс никога. И странното е,че не се дръпнах и не се стегнах точно тогава. беше ми смешно,че се суетим 5 мин. в тъмницата как точно да стане и как ще е най-удобно и когато проникването се случи си мислех за това колко смешни сме от страни и изобщо не разбрах какво става докато не усетих нещо странно в мен. нека проникването не е задължителе елемент,а част от волната програма и да дойде спонтанно и ненадейно. и да ти кажа-10 секунди болка си струват всички прерасни мигове,които ще изживееш после с любимия човек!

shalis
01-01-2007, 14:55
Защо не поизчакате още мъничко?Според мен щом това се случва с теб, значи просто още не си наистина готова , а само така си мислиш.Помисли хубаво отново...и наистина не го мисли като " Ей сега ще влезе и ще заболи..."Остави го да влезе съвсем неочаквано.

01-01-2007, 23:45
Поредната тема за първия път. Имам проблем. Искам да го направя с приятеля ми, спокойна съм с него, чувствам се добре, възбужда ме много, но просто не става. Всеки път като опитаме се стягам ужасно. Дори и с алкохол, усещам как съвсем неволно стягам всички мускули и той не може да проникне. Освен това по този начин ме боли страшно много. А и той като ме усети, че инстинктивно се дърпам (дори не усещам, че го правя) спира и се притеснява. Въпреки че е по-опитен и на него му е проблем. Не разбирам как да се отпусна - съвсем спокойна съм психически (уж...), възбудена съм...направо аз съм инициативната, но той просто не може да...влезе. Някой имал ли е подобен проблем и как го е преодолял? Не искам за него мисълта за интимните ни отношения да стане мъчителна, защото съм убедена, че не му е много забавно, че не се получава. Какво да направя, за да му бъде до някаква степен приятноллли в крайна сметка да успеем да го направим?

с лубриканти

shizzle
01-02-2007, 15:57
Добре, де, Въпросителна?, пробвайте всичко, което изброих едно по едно, не да клатиш глава. Ако пък нямаш желанието - ето ти го друг проблем в леглото.

Въпросителна?
01-02-2007, 17:00
Не ми се карай, Shizzle :-) И не ме разбирай погрешно - че ще опитаме, това е ясно. След като съм пуснала тема, значи наистина съм притеснена, а имам огромно желание - това определено не е проблемът. Наистина мерси много за съветите, оценявам ги и ще се възползвам от тях.
Просто се чувствам виновна, че не мога да се отпусна, а така не искам на него да му развалям удоволствието... Той като опита малко и не става...като ме усети, че се напрягам...и възбудата му отива на кино. Следователно се превръща в проблем и за него. А не искам да му създавам някакви комплекси...

shizzle
01-02-2007, 17:22
Ние сме корави деца, момчетата. А относно възбудата му - може и в това да е причината. When time stands still on the Iron Hill..

piska_
01-02-2007, 21:05
Изчакай или се отпусни :wink: