View Full Version : Помогнете ми .....!!!!!.....
little_sweet
01-01-2007, 12:09
Здравейте!Та първо....... ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.....И сега искам да ви помоля да ми помогнете за да реша какво да направя.Проблема ми е че съм влюбена в момче от моя клас който до вчера ми беше най-добър приятел.А на всичкото отгоре ми се пада и некав братовчед.Но забелязвам(не само аз) че и той не е безразличен към мене.Но той по принцип не е такъв тип момче.Той-PLAYBOY го раздава и никога не се занимава с дълги връзки.И сега аз не мога да разбера дали наистина ме харесва защото пък понякога се прави .... на мноу интересен и тва ме дразни.Моля ви помогнете .........
Зависи кво си преживяла за да можеш да кажеш, че го обичаш този човек. В смисъл такъв, ако обичаш за пръв път е заблуда. Ако обаче си страдала достатъчно и пак имаш чувства към него вероятно е нещо истинско...
Пада ти се братовчед? ](*,) ](*,) ](*,) Много кофти работа...
mi opitai se da napravi6 parvata kra4ka i togava 6te razbere6 dali e bezrazli4en ili ne e kam teb!
Uspex!
malko mace
01-01-2007, 13:30
Slojna situacia!Bratovched?!Tova si e gadnichko! 8-[ Napravi nechto,provokiray go,za da razberech dali e bezrazlichen!Chtom ste nay-dobri priateli,che i bratovchedi,sigurno ne te vazpriema seriozno ili pone ne kato gadje-taka,kakto bi iskala ti.A i chtom ne e seriozen,zareji go,momiche... :? Sorry,lichno mnenie i preporaka. :roll: Ako vidich,che izpitva nechtichko,napravo go pitay za vachite otnochenia-ot tuk natatak-mislia,che e iasno! :wink:
Eee, tova, 4e ste bratov4edi ne e golqma beda...v smisyl ako ste nqkvi mn dale4ni...tam treti 4etvyrti....izob6to da ne ti puka za tva. A kolkoto do ostanaloto...kakto po-gore nqkoi kaza napravi pyrvata kra4ka-ot opit glava ne boli.
sweet__bitch
01-01-2007, 15:28
mi opitai se da napravi6 parvata kra4ka i togava 6te razbere6 dali e bezrazli4en ili ne e kam teb!
Uspex!
i az taka mislq :smt017
най-добър приятел
ти най-добре трябва да го познаваш...говори с него
Ох, като почнете: "какво да правя?"Ами трябва да отидеш и да му кажеш или да му го покажеш, или и двете.Просто иначе няма как да стане.Еми да, може и плейбой да е, но ти си поемаш риска или не го поемаш.Ти решаваш.
feshankaa
01-01-2007, 19:40
Аз пък мисля че щом ти братовчед хич да не се забъркваш с него...Ако е 4-ти да,ама 1-2-3-...ненененене
JoeBanana
01-01-2007, 19:43
оооо аз винаги съм бил ЗА кръвосмешенията :lol: :mrgreen: какво по-хубаво от това любовта да циркулира в семейството, а нейни плодове да са беззъби, олигофренясали деца, дето смучат каша със сламка
little_sweet
01-06-2007, 10:28
ama to ...... az ponqkoga bez da se useshtam go karam da revnuva
Virus4eto
01-06-2007, 12:40
:-k Bratov4ed kazva6?Mi i na men mi se e slu4valo,no mi be6e dale4en bratov4ed...pyk i to moito be6e samo leko vle4enie i byrzo otmina...No 6tom i toi ne e bezrazli4en kym teb...probvai.Ako ne opita6 6te ti e po-gadno, 4e si izpusnala 6ansa si.Moje da se po4uvstva6 nelovko,no po-dobre pokaji 4uvstvata si ,a ne gi prikrivai.Pyk i ako ti e bil nai-dobriq priqtel 6te te razbere spored men.A ako te otreje...TOI GUBI! :wink:
Haide USPEH \:D/
Ох, като почнете: "какво да правя?"Ами трябва да отидеш и да му кажеш или да му го покажеш, или и двете.Просто иначе няма как да стане.Еми да, може и плейбой да е, но ти си поемаш риска или не го поемаш.Ти решаваш.
:wink:
ако ти също като него си падаш по кратките връзки не виждам нищо лошо, но в противен случей не се забърквай, защото със сигурност ще останеш наранената.
а ти се позаинтересувай точно какъв братовчед ти се пада. доколкото знам, след 3-ти или 4-ти е разрешено родство. вие разбира се няма да стигнете до там, но все пак ;)
BUBU_to4ka_TO
01-06-2007, 14:52
za kakvo vsy6tnost iska6 da ti pomognem??? da re6i6 dali go haresva6? da go svali6? ili..?
FiRe_LaDy
01-06-2007, 15:16
Probvai da pogovorish s neto i mu kaji kakvo mislish.AI uspeh :wink:
Allthatshewant
01-06-2007, 15:28
mislq 4e ima dostaty4no drugi mom4eta i ne e nujno da se izmy4vash ( da ne govorim 4e tova e kryvosme6enie ) i da se zanimavash s nqkakva nadufka deto ne e naqsno s interesite si :smt018