View Full Version : Какво ни причинява любовта?
tanita_g
01-01-2007, 13:45
Истински съм влюбена,толкова,че направо откачам,постоянно е в мислите ми..........Момчето до мене е всичко което мога да си пожелая......а аз за него мисля,че не струвам нищо.Колко е жесток живота!!!Когато искаш някой го имаш,но никога не е твой,защото може би харесва винаги друга,а не тебе.Той никога не ми пиши смс и страшно малко си пишем на скайп.......Не иска да ми пише нищо за празниците,а аз му пиша.....Като се видим е друг той ме целува и прегръща много,ако знам,че ме обича ще направя всичко за него,но не знам дали е така......Дайте ми съвет какво да правя,толкова го обичам,не искам да късам с него,а той се държи така.......
GalleNo_MoMi4eNce
01-01-2007, 13:50
Liubovta e otrova kakto se pee v edna pesen!V liubovta nikoga ne poluchavash tovq koeto iskash i koeto ochakvash!Vinagi ediniq ostava naranen i neudoletvoren!Mn0go chesto sme naranqvani i mn0go chesto naranqvame!No kolkoto i da e gorchiva nishto ne m0je da se sravni s neinata krasota!
Popitai vaprosnoto momche dali ima neshto kam teb.Pogovorete..tova moga da ti kaja!
HopeLesss
01-01-2007, 14:02
Колкото и да го обичаш, колкото и да го искаш, колкото и да те боли, ако той не изпитва същото, няма смисъл. Не си нито първата, нито последната... Просто си направи равносметка и си задай въпроса: "Струва ли си да го обичам, когато на него не му пука?" Човек понякога трябва да е егоист. Не може вечно да даваш, да го обичаш с всяка част от тялото си, а той да не ти дава нищо в замяна. Просто или поговорете сериозно, или събери сили и прекрати всичко. Помисли малко за себе си и за своето сърце... плюс това има много рибки в морето, а тази може би не е златната :wink:
Dorianchety
01-01-2007, 14:15
Колкото и да го обичаш, колкото и да го искаш, колкото и да те боли, ако той не изпитва същото, няма смисъл. Не си нито първата, нито последната... Просто си направи равносметка и си задай въпроса: "Струва ли си да го обичам, когато на него не му пука?" Човек понякога трябва да е егоист. Не може вечно да даваш, да го обичаш с всяка част от тялото си, а той да не ти дава нищо в замяна. Просто или поговорете сериозно, или събери сили и прекрати всичко. Помисли малко за себе си и за своето сърце... плюс това има много рибки в морето, а тази може би не е златната :wink:
подкрепям :)
GiRl^of^PriStOn
01-01-2007, 14:19
Mnogo tochno , qsno , kratko i pravilno kazano ;)
Сигурно много боли, когато скъп човек те наранява с действията си.Незнам дали има друга, но той явно не е търсел нищо сериозно в тази връзка и определено не те обича.Действията му го показват.Аз моментално бих сложила край, а не да се измъчвам така, а на него да не му пука хич.Това е подигравка спрямо теб.Обичаш го и не искаш да си без него, но ако това продължава имам чувството, че ще страдаш повече.
zoben_pitbul
01-01-2007, 17:34
Ако наистина си сигурна,че не струваш нищо за него нищо не можеш да направиш.Много ясно,че трябва да спреш да го обичаш,но любовта не приема команди от разума(поне според мен не сме компютри и не може всичко да се контролира).Тъпо е като ти кажат забрави го-ест,че ако го обичаш няма да го забравиш.Просто с времето болката ще отслабне и изчезне,чувствата ти ще се изхабят и раната ти ще стане неизлечима,но поне няма да те боли толкова...
Истински съм влюбена,толкова,че направо откачам,постоянно е в мислите ми..........Момчето до мене е всичко което мога да си пожелая......а аз за него мисля,че не струвам нищо.Колко е жесток живота!!!Когато искаш някой го имаш,но никога не е твой,защото може би харесва винаги друга,а не тебе.Той никога не ми пиши смс и страшно малко си пишем на скайп.......Не иска да ми пише нищо за празниците,а аз му пиша.....Като се видим е друг той ме целува и прегръща много,ако знам,че ме обича ще направя всичко за него,но не знам дали е така......Дайте ми съвет какво да правя,толкова го обичам,не искам да късам с него,а той се държи така.......
Във ВСЯКА ТЕМА ли трябва да се повтаря, че трябва да ПОГОВОРИТЕ и да разбереш какво иска той и да се разберете какво ще правите? Ако не направиш първо това, най-много да послушаш някой глупост от форума и после да съжаляваш за постъпката си!