Влез

View Full Version : Подарък за момиче, което не сме виждали отдавна

akademika
01-01-2007, 14:04
Имам една приятелка, много я харесвам, тя живее в друг град и се "навих" утре да и ида на гости. Чудя се какво да и подаря, струва ми се един mp3 player може би ще е добре, ама незнам, нека момичетата ми помогнат, моля ви - вие на какво бихте се зарадвали - цветя, финтифюшки, книга, фещо ценно?

feshankaa
01-01-2007, 14:13
Ти пък! Плейър ще и подаряваш...Тва е най-тъпия подарък за момиче! Виж да я изненадаш с нестандартно нещо.Примерно с голям букет с рози...49 примерно... или и по малко да са ! Но да не е плюшка,козметика или пък тоя прейър!!! Аиде успех :wink:

akademika
01-01-2007, 14:29
Благадаря, вероятно така ще направя.
Аз си помислих, че щото няма, и ако и подаря някой хубав модел, ще се зарадва.

feshankaa
01-01-2007, 14:31
Благадаря, вероятно така ще направя.
Аз си помислих, че щото няма, и ако и подаря някой хубав модел, ще се зарадва.

Е то по твоята логика..ми подари й и някой мерцедес ес класа..че няма апак... :smt005

mon4eto
01-01-2007, 15:03
E zavisi ot momi4eto...nqkoi xaresvat fintifliu6ki drugi pak ne!Pomisli kakvo xaresva i i kupi ne6to originalno no ne MP3 player...tova s rozite e dobra ideq!
Uspex! :lol:

LO6IQ
01-01-2007, 17:35
Имам една хубава идея
Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден :wink: :wink: :wink:

01-01-2007, 17:37
Kuf mp3 player, naprao i podari diamant!
Kat po4va6 da si doina krava ot purvata sre6ta o6te, poznai kvo 6te bude6 sled tova, lubovnik ili snabditel?

Ескада
01-01-2007, 17:43
Аааа без техника! :lol: Техника си купуваме или ни подаряват мама и тате....От вас очакваме друго....само че зависи колко сте близки....като не знам бих ти предложила нещо красиво от магазин за подаръци,цветя или....преди няколко години се виждах с едно момче от друга страна...и веднъж,когато се видяхме,той ми подари котее...едно мъничко,още бебе с панделка... :mrgreen: и каза,че ми го подарява за да се сещам винаги за него и до мен винаги да има "негов агент" :mrgreen: :mrgreen: беше адски мило :lol:

teardrop
01-01-2007, 18:35
Имам една хубава идея
Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден :wink: :wink: :wink:

Тва е добро ама според мен по-добре гривна, колие или обици, понеже пръстен някак си...абе като момиче ти казвам, по-добре някое от тия трите.

shalis
01-01-2007, 18:43
edna ogromna vryzka ot naduti s helii baloni...razli4ni cvetove...mnogo sladko mi zvu4i na men pyk i vinagi mi se e iskalo nqkoi da mi napravi takava iznenada...a ina4e mp3-kata...ne e hi4 dobra ideq...

01-01-2007, 18:53
Подари и кутиика Дюрекс и и извади един твърд,голям и прав! :twisted:

Theoatguy
01-01-2007, 19:02
Подари и кутиика Дюрекс и и извади един твърд,голям и прав! :twisted:

Купи и КРЕАТИН от Мусаши... :roll:

](*,) ](*,)

Купи й едно букетче розички - жълти или бели в знак на вашето приятелство, а ако изпитвате взаимни чувства червени. :)

vvs_go
01-01-2007, 21:17
Ти пък! Плейър ще и подаряваш...Тва е най-тъпия подарък за момиче! Виж да я изненадаш с нестандартно нещо.Примерно с голям букет с рози...49 примерно... или и по малко да са ! Но да не е плюшка,козметика или пък тоя прейър!!! Аиде успех :wink: feshankaa sleda ve4e tvoi postove po dve podobni temi zabelqzvam 4e iska6 rozi i es klasa es klasata ne moga ti q podarq ama rozi moga ti kupq

01-01-2007, 21:37
Kupi i edno kilo estestven tor za cvetqta v tqh ^^
Ili 2 rula toaletna hartiq...
pahahaha