View Full Version : Iskam da vi popitam za suvet?!
prosto_едно_момиче
01-01-2007, 19:22
Искам да ви попитам за съвет.Значи ходих с едно момче доста дълго време,oбаче трябваше да се разделим /по взаимно съгласие/ понеже постоянно се карахме за глупости,аз ревнувах много /защото той тренира в националния и само пътува/ и той също ме ревнуваше /защото пък аз съм модел и имам често ревюта/ ..Много гадно се беше получило,защото много се обичахме,но имахме и прекалено много проблеми.Абе то това не е много за разказване ама като съм почнала ...
Поради факта,че много се обичахме,аз неможех да го забравя с продължение на месеци.За да си помогна реших да си хвана друг приятел.Постъпих кофти,но първото момче с което смятах че си пасваме /горе-долу/ тръгнах с него.Това много ядоса бившото ми гадже.И започна да ми върти мръсни номера и да ми го връща.Няма да ви разправям,но се държа УЖАСНО ...Какво толкова направих и аз неразбрах?Само исках да опитам да бъда щастлива с друго момче?! Той явно не го разбираше това.Както и да е,от тогава мина доста време.Както и да е,преди една седмица аз реших,че го обичам прекалено много и реших отново аз да пробвам да поправя отношенията ни.Уж тръгнахме,излизаме но той е ЛЕДЕНО студен с мен...Почти не иска да ме целува /не че е толкова важно/ седи на разтояние от мен,иска да се виждаме по-рядко...разбирам,че му е наранено егото обаче чак пък толкова... :smt017 Та ако може да ми дадете съвет как да 'разчупя леда' помежду ни,че така се измъчвам...
Благодаря! :smt006
pyrvo nadqvam se ne smqta6 4e vqrvam 4e toi e futbolist a ti manekenka a po temata v takiva situacii nEZAVISIMO DALI STE FUTBOLIST I MODEL ili prosto dvama teenageri re6enieto dokolkoto moje da se nare4e takova e v golemiq jest Toi moje da se systoi v mnogo ne6ta primerno v tvoq slu4ai 1 variant otkaji nqkoe revu zaradi nego ama mu obqsni "Mili4ko tuka otkazah edno revu da se vidim 4e mi e samotno " i ei takiva prostotii ili 2ri variant rezervirai romanti4en weekend za dvama nqkade na mainata si i go zavle4i dori i "na sila" tam
Virt-Tuning
01-01-2007, 21:34
Аз па кат играех още за Бразилия имаше ена амеркианка Тейрето й викам ма поради ангажиментите ми се разделихме :mrgreen: Иначе по темата момчето е право :mrgreen:
Искам да ви попитам за съвет.Значи ходих с едно момче доста дълго време,oбаче трябваше да се разделим /по взаимно съгласие/ понеже постоянно се карахме за глупости,аз ревнувах много /защото той тренира в националния и само пътува/ и той също ме ревнуваше /защото пък аз съм модел и имам често ревюта/ ..Много гадно се беше получило,защото много се обичахме,но имахме и прекалено много проблеми.Абе то това не е много за разказване ама като съм почнала ...
Поради факта,че много се обичахме,аз неможех да го забравя с продължение на месеци.За да си помогна реших да си хвана друг приятел.Постъпих кофти,но първото момче с което смятах че си пасваме /горе-долу/ тръгнах с него.Това много ядоса бившото ми гадже.И започна да ми върти мръсни номера и да ми го връща.Няма да ви разправям,но се държа УЖАСНО ...Какво толкова направих и аз неразбрах?Само исках да опитам да бъда щастлива с друго момче?! Той явно не го разбираше това.Както и да е,от тогава мина доста време.Както и да е,преди една седмица аз реших,че го обичам прекалено много и реших отново аз да пробвам да поправя отношенията ни.Уж тръгнахме,излизаме но той е ЛЕДЕНО студен с мен...Почти не иска да ме целува /не че е толкова важно/ седи на разтояние от мен,иска да се виждаме по-рядко...разбирам,че му е наранено егото обаче чак пък толкова... :smt017 Та ако може да ми дадете съвет как да 'разчупя леда' помежду ни,че така се измъчвам...
Благодаря! :smt006
МНОГО СЕКС!
Kaкво се бъзикате сега с момичето?Възможно е да е модел-аз лично имам приятелки които са ;)
А за това,че момчето играе в националния
1 :arrow: откъде знаете,че точно футбол
и 2ро :arrow: според мен е напълно възможно защото има и младжки отбор които е от набори 90 / 89
защо пък да не е така?! :smt017
Сега по темата,че малко се отплеснах :smt016
Щом сте ходили 'доста време' значи ти го познаваш добре и знаеш какво е харесвал в теб и какво не.Опитай се да подсилиш положителните си качества и да премахнеш отрицателните ти.Например: ако той е обичал това да си вечно усмихната,но не е харесвал когато ревнуваш,опитай да се умихваш по-често и по-рядко да ревнуваш ;) Прави това,което знаеш,че му доставя удоволствие.Не му давай по-води за ревност,но най-важното покажи му че го обичаш :!:
след като той не иска да направи крачка към теб за да бъдат по-топли отношенията ви, тогава направи я ти! глези му се, показвай му, че държиш на него, искай да сте възможно най-често заедно, отделяй всеки свободен миг за да му се обадиш или просто да му напишеш един смс, че ти липсва и че го обичаш...
мисля, че като проявяваш по-дълго време подобно внимание той ще омекне ;)
Ot tova koeto si napisala ne razbrax dali toi e izqsnil 4uvstvata i namereniqtasi k1m teb sled kato ste se s1brali otnovo.No ako toi iska da e s teb, a se d1rji t1po i studeno qvno ima problem.I po - to4no toi si ima nqkakva negova si pri4ina da se d1rji taka.Pogovorete i razberi go pravi tova ... otvratitelno e nqkoi da ne ti obr16ta vnimanie, da ti se cupi, da ne te celuva ... i osobeno kogato tova e to4no toi ... 4oveka kogoto obi4a6.
Emi spored men si sgreshila. Na vsicchki veche e absolutno qsnu che liubov ne se zabravq s drugi hora. A pak to ne e i logichno inache kakva liubov shte si imala ako q zabravish eto taka . V vasheto polojeni e normalnu da imate prechki i da se karate ponqkoga zashtoto i dvamata iskate da se vijdate poveche ot kolkoto e moglo normalnu e ! A kak sega da stoplish otnoshenieto mu kym teb ? Lichnu az kakvo bih napravila:
1. shte se opitam da mu naparvq nqkakva iznenada dori da ne e nishtu golqmu .
2. vapreki che toi stoi dalech ot men i ne iska da me celuva tolkova cchestu az bih o gushkala i shtqh da stoq blizo do negu dori i da ne iska
3.shtqh da se promenq ( za manichku de ) v tova koeto toi haresva , shteshe vsichku da e za negu dokato ne si promeni otnoshenieto kym men .
:arrow: Най-добре направи това което ти препоръча Анито.сл :wink: :::
prosto_едно_момиче
01-02-2007, 18:13
Благодаря на всички Ви за мненията за мен беше важно да знам какво бихте ме посъветвали Вие.Но има нещо което не разбирам,ако го търся постоянно аз немислите ли че ще му омръзна.Например днес-реших,че искам да се видим и отново аз исках се опитах да организирам срещата.Звънях му на телефона и сигурно след 3тото поредно звъненен брат му вдигна и каза,че телефона му бил в тях а него го нямаше,поразпитах го къде е и разбрах че е със семейството си у леля му.Звъннах на баща му /родителите му напълнапно ме подкрепят затова си го позволих това/ и той ми каза,че Той имал малко работа но след 30мин ще ми се обади.Да наистина,направи го,но вместо да се зарадва,че аз днес съм се спукала да го търся,той само ми се сопна 'какво искаш'.Но най-много ме засегна когато реагира като му казах,че съм го търсила само за да го попитам дали иска да се видим.Той ми се разкрещя какво съм си въобразявала,как съм смеела да му звъня по 100 пъти за такива глупости!??!!! :smt010 В крайна сметка се оказа,че имал планове да излиза пак със своите приятели.Вчера беше с тях,онзи ден също,помолих го днес да се видим,но той явно неиска да ме включва в плановете си.Разбирам,че те са му важни,а аз немога да влезна в неговата компания /защото се събират само момчета и никой не си води гаджето/ но и аз искам да го виждам... :smt089
Немислите ли,че това може би го задушава?!Или това е начин да се направи на 'недостъпен' ?! Незнам защо но имам чувството,че иска да ми го върне /затова че си хванах приятел преди / като сега ми прави гадни номера... :smt012
Вие какво мислите..моля Ви дайте ми съвет.И още веднъж благодаря за всичките мнения!
Emi chestnu kazanu tova e leko oburkana situaciq. Da donqkade e prav no mai veche prekalqva. A pak ti naistina za akkvo mu zvunish chak tolkova ? Ne otstupvai tolkova burzo ne ne budi i nahalna . Neznam akkvo d ate posuvetvam no shte spodelq kakvo az bih napravila . Ako toi mi kajeshe tova as shtqh da kaja emi ok e esttesfnu shteshe da mi e gadnu no vse pak shtome tkav nqma da mu lija dupeto q to ima granici . Shtqh i az da si izlezna s priqtelite to toi kato vidi che si go ostavila namira shte se obadi a pak ako ne se emi zdrave da e sega nqma da mu turpish nadutite stoiki q. To che imz pravoto ima go ama chak pak takova ne uvajenie ebati . No neznam de az go kazvam zashtoto gledam otstrani.
Ами сметнала си за добре да си хванеш друг приятел - направила си го. Грешка или не, това е минало вече, след като се е съгласил да сте отново заедно, не би трябвало да ти се прави на интересен. Постъпва лапешки. Но както и да е...Бъдете си заедно, явно много го обича, сигурно и той теб, но си го връща...Недей да му звъниш постоянно, за да се стресне малко. Да види, че не е центъра на живота ти.
Благодаря на всички Ви за мненията за мен беше важно да знам какво бихте ме посъветвали Вие.Но има нещо което не разбирам,ако го търся постоянно аз немислите ли че ще му омръзна.Например днес-реших,че искам да се видим и отново аз исках се опитах да организирам срещата.Звънях му на телефона и сигурно след 3тото поредно звъненен брат му вдигна и каза,че телефона му бил в тях а него го нямаше,поразпитах го къде е и разбрах че е със семейството си у леля му.Звъннах на баща му /родителите му напълнапно ме подкрепят затова си го позволих това/ и той ми каза,че Той имал малко работа но след 30мин ще ми се обади.Да наистина,направи го,но вместо да се зарадва,че аз днес съм се спукала да го търся,той само ми се сопна 'какво искаш'.Но най-много ме засегна когато реагира като му казах,че съм го търсила само за да го попитам дали иска да се видим.Той ми се разкрещя какво съм си въобразявала,как съм смеела да му звъня по 100 пъти за такива глупости!??!!! :smt010 В крайна сметка се оказа,че имал планове да излиза пак със своите приятели.Вчера беше с тях,онзи ден също,помолих го днес да се видим,но той явно неиска да ме включва в плановете си.Разбирам,че те са му важни,а аз немога да влезна в неговата компания /защото се събират само момчета и никой не си води гаджето/ но и аз искам да го виждам... :smt089
Немислите ли,че това може би го задушава?!Или това е начин да се направи на 'недостъпен' ?! Незнам защо но имам чувството,че иска да ми го върне /затова че си хванах приятел преди / като сега ми прави гадни номера... :smt012
Вие какво мислите..моля Ви дайте ми съвет.И още веднъж благодаря за всичките мнения!
Щом се държи толкова отвратително с теб му тегли 'майната' . Не е единствен.Трудно ще го забравиш.Но ще го направиш.По-добре си без него.Той само те наранявя и унижава.Не те заслужава.Живей си живота без него и ще си много по-щастлива!
Аз па кат играех още за Бразилия имаше ена амеркианка Тейрето й викам ма поради ангажиментите ми се разделихме :mrgreen: Иначе по темата момчето е право :mrgreen:
ХАХахХАХАахахАаХАха
alkobalko
01-03-2007, 16:28
При такова държание не ми е ясно как още искаш да си с него. Знам, че го обичаш, но имай малко достойнство. Никой, колкото и силно да го обича, няма право да се държи по този начин с теб и да те наранява така.
tegli im edna maina i na dvamata i si jivei jivota :-)