View Full Version : Отдалечава ли ни любовта от другите?
"...Хели трябва да бе права: любовта наистина е също една затворена система, която безотказно те отдалечава от другите."
"Пътят на Икар"
Любен Дилов
как мислите?!Дали наистина влюбвайки се забравяме всичко около нас.Дали забравяме и хората,с които до скоро сме били неразделни?Сякаш вече нищо и никой нямат значение само вие и половинката ви :roll: В това няма нищо лошо,но как реагира останалото ви обкръжение на поведението ви?И разбират ли приятелите ви нуждата да сте непрестанно с любимия/любимата?!Вие сте!
LoVe_BoY{P}
01-01-2007, 19:47
"...Хели трябва да бе права: любовта наистина е също една затворена система, която безотказно те отдалечава от другите."
"Пътят на Икар"
Любен Дилов
как мислите?!Дали наистина влюбвайки се забравяме всичко около нас.Дали забравяме и хората,с които до скоро сме били неразделни?Сякаш вече нищо и никой нямат значение само вие и половинката ви :roll: В това няма нищо лошо,но как реагира останалото ви обкръжение на поведението ви?И разбират ли приятелите ви нуждата да сте непрестанно с любимия/любимата?!Вие сте!
Често хората като си намерят човек който да е до тях предпочитат любовта пред приятелството, макар и да не го озсъзнават. Също така по този начин влюбените се изолирват от приятелите си и забравят за тях. Лично аз обичам да виждам приятелите ми да са щастливи но не обичам да се изолирват от всички нас.
Пълното зарязване на всичко и всички останали е само в началото на връзката...И пак зависи колко си влюбен/вманиачен в половинката си.После нещата започват да се нареждат малко по малко.Естествено,човек няма физическата възможност да бъде с приятелите си също толкова често както преди.Но няма нищо по нормално от това и те ще те разберат,освен ако не са твърде цупливи по природа...Но е много глупаво съвсем да прекъснеш останалите си контакти.Все пак някой ден половинката ще си отиде и ще се окажеш съвсем сам.От друга страна пък защо да се насилваш да излизаш с други хора,когато всичко,което искаш е да видиш НЕГО/НЕЯ?Въпроса е сложен,а цаката е да се намърдаш в златната среда.
според мен трябва да намери6 баланса между двете не6та да си с приятелите и с половинката.трудано постижимо но не и не вузможно!!!пук и ако са ти такива приятели за каквито ти се пи6ат и са го испитвали 6те те разберат за не толкова честото излизане с тях,но все пак важен е баланса и общуването на тази тема с тях!!!!!!тва е един от главните пробленми в една наистина стабилна връзка............
Nai-glupavoto ne6to e da zagyrbi6 priqtelite zaradi lubovta...kolkoto i da obi4a6, vinagi idva edin moment , v koito kato se obyrne6 zad sebe si 6te razbere6 kakva gre6ka si napravil.Ostavil si priqtelite si, a priqtelite sa za cql jivot,Bez priqteli 4ovek ne moje.Za tova hora, kolkoto i da obi4ate vinagi namiraite pone malko vreme za priqtelite si.
HopeLesss
01-01-2007, 20:27
Да, поне при мен е точно така и то не защото избирам гаджето пред приятелите, а защото нямам приятели. Имам само една приятелка, с която се виждаме рядко, но за сметка на това знам, че мога да разчитам винаги на нея. Знам, че когато човек се влюби, не трябва да оставя всичко на заден план и да си мисли, че светът се върти само около него и любимия, но за жалост именно така се получава. И точно заради това, когато всичко свърши, се чувстваме най-самотните и изоставени хора на тази земя. Все пак всеки сам избира как да постъпва. Въпреки, че аз съм от тези, които отделят цялото си време на любимия, до сега не ми се е случвало да съжалявам за това... дано и не ми се случи :roll:
GiRl^of^PriStOn
01-01-2007, 20:31
Do nqkva stepen liubovta ni otdalechava ot priqtelite
crazy_sexy_cool`f
01-01-2007, 20:40
ами, ако сме влюбени в някого, но не сме тръгнали с него даже бих казала, че ни сближава с приятелите, защото споделяме, искаме съвети и т.н. Когато обаче тръгнем с него/ нея е тогава вече определено се отдалечаваме малко или много
Do nqkva stepen liubovta ni otdalechava ot priqtelite
Я по добре ми погледнете подписа :mrgreen:
Insatiable
01-01-2007, 21:41
При мен се получи точно така колкото и тъпо да звучи.. Знам че не е правилно да правя това,да загърбвам отношенията с приятелите,но.. съм влюбена и немога да го променя :)
Наистина това нещо "когато се влюбиш да забравиш всичко останало около теб" смятам, че не е редно (но в повечето случеи - неизбежно) !!!
за мене пък приятелите са по-важни от гаджето(не че той не е де, не искам да прозвучи така)!просто ние с него няма да сме постоянно заедно, а докато приятелите ти са за цял живот както се казва!немога да разбера такива хора дето заради гаджето си зарязват приятелите!тъпо е!
air_wisp
01-01-2007, 22:13
Гадно е щото като си хванеш жена и малко или много зарязваш приятелите си с които си бил по цял ден за да имаш време и за момичето си. Ся ако приятелите ти са истински приятели ще те разберат въпреки че ще им е гадно и даже някои могат да се сърдят, че не им се обаждаш и спирате да се търсите...и определено се получава едно разделечаване. Ама така става живота :-k
МЕрси за мненията дотук...Само,че в повече от половината постове чета "проятелите са за цял живот.." .."половинките за до време"...Защо генерализирате така"?!Приятелството също е вид връзка,която е също толкова вероятно да се разпадне,колкото и любовната връзка.Много малко са проятелствата ,които са за цял живот,даже май има повече такива връзки отколкото приятелства :roll:
Я помислете ами ако именно гаджето ти ти е най-добрия приятел!?А останалото просто приятели?!
П.С....тва,че приятелите са за цял живот е супер лишено от смисъл и е адски банално,,,,,(лично мнение)
МЕрси за мненията дотук...Само,че в повече от половината постове чета "проятелите са за цял живот.." .."половинките за до време"...Защо генерализирате така"?!Приятелството също е вид връзка,която е също толкова вероятно да се разпадне,колкото и любовната връзка.Много малко са проятелствата ,които са за цял живот,даже май има повече такива връзки отколкото приятелства :roll:
Я помислете ами ако именно гаджето ти ти е най-добрия приятел!?А останалото просто приятели?!
П.С....тва,че приятелите са за цял живот е супер лишено от смисъл и е адски банално,,,,,(лично мнение)
абсолутно съгласен сум с тееб полче адски банално и някои го повтарят защото са го чули от някаде че е било така!!!!!(лично мнение)и кои е казал че някои тво приятел не би го направил същоти я си представи те зарежеш момиче хубао и след 1 месец тво приятел си фане приятелка и почне да излиза по малко с вас ти ко ше напраиш 6е почнеш да му се сурдиш аз мисал че трябва да се разсурдиш на себеси че си изпуснал шанса с момичето което си обичел и да се запиташ има ли начин да се избегне това???и имали приятели за цял живот и ако ги има бихалите разбрали за това което прави ако ти се пишат за такива приятели???(пак лично мнение)!!!!! :lol: :lol:
винаги трябва да държим любовта успоредно с най-добрите приятели..:)
на мен не ми е много трудно,защото най-добрият ми авер е гаджето ми:) \:D/
винаги трябва да държим любовта успоредно с най-добрите приятели..:)
на мен не ми е много трудно,защото най-добрият ми авер е гаджето ми:) \:D/
ХаХа... ЯКО :!:
:smt016 :smt016 :smt016 :smt016
mnogomili4kata-sf
01-02-2007, 08:01
Страшно много зависи от самия човек...аз преди също съм изоставяла приятелите си заради момче, но по-късно осъзнах,че трябва да намеря баланс( както пишеше в 1 от мненията ). Но също ми хареса и 1 изказване на майката на моя приятелка "Нали няма да се жениш за приятели те си, а за мъж!"
Ами двете неща трябва да се съчетават, иначе приятелите ти почват да се сърдят и си мислят, че предпочиташ един човек пред тях.Ами аз честно казано да си призная, предпомитам да прекарвам много повече време с приятеля ми, от колкото с приятелите ми, въпреки че адски много ги ценя.Но не трябва да се забравят, но пък те наистина ме разбират и ми влизат в положението.