Влез

View Full Version : Ще се побъркам вече...

Сладко коте
01-01-2007, 20:40
Значи в момента съм много объркана.Вече много време съм с един човек който обожавам той мен също.Той е страхотен човек и логично има много момичета които се навъртат около него.До тук добре но идва в моментът в който се появява моята ревност или незнам дали въобще мога да го нарека така защото съм напълно сигурна в него че никога няма да ми изневери но ме е яд на друго яд ме е ,че всички му се натискат при положение че е с мен.Званят му,търсят го,пишат му разни момиченца и това е постоянно и все едно аз не съществувам.Той се държи приятелски с тях,говорят си,излизат заедно и нищо повече.Но всеки път когато той излиза някаде аз точно казано се вбесявам той ми обеснява къде с кой е бил ,но започвам да се цупя и се караме винаги след това.Той каза че това вече го задушава напълно го разбирам.Мразя се честно казано.Незнам дали някои ще ме разбере щото и аз самата немога да разбера себе си.Някои ако има подобен проблем и ако може да ми помогне ще съм много благодарна!

P.S>toi e na 21

vvs_go
01-01-2007, 21:09
ti na kolko si ? Naistina li misli6 4e e normalno 23 godi6en batko da izliza s malki momi4enca sam . Kaji mu 4e ne iska6 da izliza s malkiti momi4enca trqq sa nau4at 4e kat sa na 15 ima edni mom4enca kato mene(gotini pi4ove) sy6to na 15 koito da gi iz4ukat

Сладко коте
01-01-2007, 21:11
На 18 съм

Duffer
01-01-2007, 21:15
Мразя се честно казано.Незнам дали някои ще ме разбере щото и аз самата немога да разбера себе си.

Това е глупаво, прекалено много си му се отдала, ревнуваш го и вероятно
незнаеш дали чувствата ви са взаимни. Изяснете въпроса заедно, форумите не помагат.

Сладко коте
01-01-2007, 21:33
Забравих да кажа че сме заедно 3 г и половина