View Full Version : Какво да правя в моя случай?:(
Искам да се обезкосмя отдолу, но кожата по цялото ми тяло е суперчувствителна,, пък и аз не издържам на болка. Действам със самобръсначка, но не съм доволна. Пробвала съм пяната на Вийт, но тя има същия ефект, само дето е по-скъпа. Не съм чак толкова срамежлива, мога да отида и на козметичка, но се ужасявам при мисълта за болката. Разбирате ли, боли ме страшно много дори и 1 косъм да си отскубна! Особено много ме боли около срамните устни, а точно там най-мразя да имам косми. Има ли някакъв друг безболезнен метод?
Моля ви, препоръчайте ми нещо!.. :(
електро-депилация или лазерна депилация. Малко по безболезнено е, но затова пък е заВИНАГИ.. само дето е скъпичко- 10 ст. на косъм , доколкото си спомням, сега може да е повече.
i koftito na lazernite operaciii e 4e trqbva da si napravi6 nqkolko posledovatelni proceduri za ve4en rezultat ... i izliza qko kintaji ma pak moje i da si struva, kogato po4na da se izdarjam sama 6te probvam :)
i koftito na lazernite operaciii e 4e trqbva da si napravi6 nqkolko posledovatelni proceduri za ve4en rezultat ... i izliza qko kintaji ma pak moje i da si struva, kogato po4na da se izdarjam sama 6te probvam :)
какфи операций бре..
e radvam se,4e ima i takiva temi...men poprincip si me e sram 4estno kazano da obsajdam taq tema,no i az iskam da znam kvo mislite...do tuk po4ti nikvo info,koeto da ni var6i rabota ne sam pro4ela...ama aide PLS nqkoi kato nas da pi6e i tuk!da vidim i vie kak se spravqte :))) a tva tam ne6toto za lazera biva!
emi to po4ti nqma napalno bezbolezneni ne6ta pro4ela sam po4ti si4ko po temata ... maika mi raboti v spisanie i vzima si4ki jenski izdaniq i tam sa6to ne predlagat ni6to koeto da e bezbolezneno .... kofti no fakt
horata sa kazali "trai babo za hubost" :)))
Lorraine
01-03-2007, 13:09
еми дедазнам..с депилиращ крем би трябвало да не усещаш болка..ама ако чак толкова те боли си купи от ония малките ножички и действай с нея.. :-s сори ама само тфа измислих O:) 8-[ O:)
lo6a_karma
01-05-2007, 17:51
e radvam se,4e ima i takiva temi...men poprincip si me e sram 4estno kazano da obsajdam taq tema,no i az iskam da znam kvo mislite...do tuk po4ti nikvo info,koeto da ni var6i rabota ne sam pro4ela...ama aide PLS nqkoi kato nas da pi6e i tuk!da vidim i vie kak se spravqte :))) a tva tam ne6toto za lazera biva!
Ох... в момента сме зле с финансите, операции не мога да си позволя.
Слушайте сега какво направих вчера. Купих си кола маска, глътнах 1 аспирин и си викам, ще го направя, пък болката ще я издържа! И успях почти целия триъгълник да го оправя, ама нататък не посмях... То от болка какви сълзи ми текоха... И след всеки косъм кръв оставаше... Не е за разправяне просто!
Та въпроса ми е - и надолу ли да продължавам с кола маската, или да продължа с бръсненето, въпреки вероятността на 20 да бъда като гора?.. :(
Sweetlove1990
01-06-2007, 21:32
Ами стискаш эъби и това е......има болка но не е чак нетърпима.... :roll:
Иначе эа мен кола маска си остава най добрия вариант :wink:
malkoto_sladur4e
01-07-2007, 11:07
Hyhayhayhayhyha 10 stinki na kosam hayhayhayhyhayhyhyhyhayhayhayhahyhayhayhayhayhyhay hayhayhayhyha :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Otiva6 i kazva6 :50 kos1ma molq: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Are be v dne6no vrme i mom4etata se epilirame pa si4ki sme jivi i zdravi i EPILIRANI.Purviq put boli mnooo oam sled tfa stafa se po-malka bolkata.Ai mislq 4e 6e ustiska6 puk i da pisne6 kfo otlko.