View Full Version : Времето променя ли нещата???
LoVeYouBaby
01-02-2007, 18:49
Абе чудя се на нещо и реших да пусна тая тема.С гаджето ми на няколко пъти се скарах ме и той ми каза че вече неиска да е с мен,че не ме обича вече и че времето променяло нещата/заедно сме 4г близо/.Това се случи на няколко пъти вече аз му казах че немога да го преживея че го обичам и т.н видях че му стана гадно усетих, прегърнаме и каза че неможе така лесно да ме остави и наистина не го стори..И след тези караници започва да ми казва че тези неща не са истина че неможе без мен.Днес се случи същото и вече се чудя дали наистина това което казва е истина дали наистина вече няма същите чувства които е имал в началото на нашата връзка/тогава просто беше супер/ и че съм му омръзнала,но просто няма смелостта да го стори.Неискам да залъгвам себе си нито него искам да сме наясно винаги предпочитам истината каквато и да е тя ,но не смея да го питам по тази тема защото ме е страх че ще се скараме и...просто не ми се мисли.Искам съвети и вашата гледна точка...
Nadelina
01-02-2007, 18:52
A vie za kakvo se karate? Moje bi tia karanici vi obtqgat otnosheniata i neshtata ne sa sashtite kato predi.. No inache dori s opasnost da se skarate.. trqbva da govorite.. da izqsnite neshtata..
според мен неговите чувства наистина вече не са същите като преди по една или друга причина. може би навика е заел твърде голяма част от вашата връзка поне от негова страна и той се оповава на това като оправдание, че не може без теб.
говорете! това е единствения начин да изясните нещата
съжалявам наистина не съм прочела правилно, но все пак мнението ми си остава ;)
LoVeYouBaby
01-02-2007, 18:58
времето наистина променя и хората и чувствата, но не за 4 месеца! това е прекалено малко време за такива тежки думи!
според мен неговите чувства наистина вече не са същите като преди по една или друга причина. може би навика е заел твърде голяма част от вашата връзка поне от негова страна и той се оповава на това като оправдание, че не може без теб.
говорете! това е единствения начин да изясните нещата
4 години сме заедно не 4 месеца не си прочела правилно
Първо казва едно, а после твърди друго.Трябва да го попиташ, за да се увериш и да разбереш истината.Няма да тръгна да споря с някой, че нещата за 4 год. могат да се променят.Може и да не се променят, стига да има чувства и нещата да са си същите, любовта да е жива и т.н.Не мога да приема, щом двама души се обичат, както началото на връзката, нещата са се променили.Някои го правят предсвършен факт-щом са минали години вече всичко е навик и уважение.Еми, не при всички е така!
TreeHill
01-02-2007, 19:02
В началото е любов ... после е обич
Може да е било в момент, когато е бил ядосан, да не е знаел какво казва. Но явно още те обича, щом след това е искрен с теб, признава чувствата си. Поговори с него какво го тревожи, изяснете се. :]
Angel_eyes
01-02-2007, 19:33
В началото е любов после става обич..А накрая остава едната привързаност..Може би той все още те обича,но не е както е било в началото нека си го кажем..4 години не са малко време вие сте се привързали много и ти казваш,че неможеш без него точно поради тая причина..А може би момчето просто е объркано..с времето ще си проличи за какво става въпрос
4 godini sa mnogo ! Estestfnu e che chuvstvatva mu ne sa kakto sa bili predi ! Sega si neshtu normalnu po tochnu nehsut kato dadenost moje da ne si mu omruznala no vse pak q nqma tazi terupka kakto predi pone az taka mislq che e ! I predpolagam che povecheto vi karanici sa za gluposti zashtoto veche nqma za kakvo sushtestvnu neshto da se skarate opoznali ste se veche i imate opit edin s drug ne pravite tolkova golqmi greshki . I esttestfnu che i dvamatata shte ve e strah da se razdelite mi che tova sa 4 godini ot vashiqt jivot veche ste savsem sviknali edin s drug . Spored men toi se pritesnqva dali oshte te obicha ili prosto e s teb monotonno . Moje bi iska da probva za malko da vidi kak shte e bez teb zashtoto e zabravil kak e i za tova v edna sekunda se plashi che shte te zagubi zavinagi a ne iska a pak v drugata iska da vidi i kak e po drugiq nachin ! Mai zvuchi malko oburkvasho no se opitah da go obqsnq
В началото е любов ... после е обич tova e
Когато сме ядосани говорим глупости :wink:
He3HauKa
01-03-2007, 13:51
Често хората ,в яда си казват неща ,които не мислят.Четири години е много време и щом все още сте заедно ,наистина се обичате,но просто той понякога го забравя.Може би трябва да не се виждате няколко дни ,за да си го припомни :-k
Disorder
01-03-2007, 15:21
Първо казва едно, а после твърди друго.Трябва да го попиташ, за да се увериш и да разбереш истината.Няма да тръгна да споря с някой, че нещата за 4 год. могат да се променят.Може и да не се променят, стига да има чувства и нещата да са си същите, любовта да е жива и т.н.Не мога да приема, щом двама души се обичат, както началото на връзката, нещата са се променили.Някои го правят предсвършен факт-щом са минали години вече всичко е навик и уважение.Еми, не при всички е така!
Хареса ми интонацията на поста ти - личи, че наистина си много влюбена в някого и знам, че няма нищо по-красиво от това чувство. Не ми се иска да бъда песимистка, пък и знам, че каквото и да говорят хората едва ли някой може реално да повлиае на чуждото мнение, но нещата наистина се променят. Никой не твърди, че след време спираш да обичаш, просто любовта ти се превръща в по-различно усещане и вече връзката се уповава на малко по-други ценности. Извинявай ако съм те обидила с поста си или ако си помислила, че искам да те нападам, но просто изказването ти ми напомни за самата мен преди време. Пък и в крайна сметка нали знаеш "Всичко тече, всичко се променя."