View Full Version : Насоки и съвети към момчетата с по-малки пениси....
ЧНГ НА ВСИЧКИ
01-02-2007, 23:23
Постоянно се появвяват нови и нови теми на тази тема-малък ли ми е и т.н и при всяка такава много момичета и момчета отговарят''важното е как го използваш,а не размера.Ето в тази тема хора и от двата пола могат да дават своите съвети на изпадналите в тежко бреме момчета.Дано темата е полезна за някой :P
Постоянно се появвяват нови и нови теми на тази тема-малък ли ми е и т.н и при всяка такава много момичета и момчета отговарят''важното е как го използваш,а не размера.Ето в тази тема хора и от двата пола могат да дават своите съвети на изпадналите в тежко бреме момчета.Дано темата е полезна за някой :P
Момчета с малки пишки, ЗАГУБЕНИ СТЕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahahahahhahahahah stiga gi zduhva taka
Много пъти съм казвала- тренирайте за бързи пръстчета и палави езичета. Е т'ва е. :-D
Като гледам интересна тема се заформя
Като гледам интересна тема се заформя
oprdeleno :lol: :lol:
abe mnoo mi e interesno 6tom ima mom4eta s malki penisi ima li momi4eta s plitki vagini ?
abe mnoo mi e interesno 6tom ima mom4eta s malki penisi ima li momi4eta s plitki vagini ?
има - гумени се наричат :-D
panterata
01-03-2007, 20:41
по същата логика трябва да се напише тема и заа с големи носове , с дебели шкембенца и нз си кфоо.. кфи са тия глупости никой не е идеален.. някой ще има малък пенис друг друго.. важното е да не се комплексираш а да не ти пука! и въпреки че винаги съм казвала че размера няма значение.. сега като си помисля дори и да няма от гледна точка на възбуда и т.н когато едно момиче види един по-големичък.. и харесва психически.. както момчетата като видят хубаво дупе и т.н..
Аз прочетох "песни" :smt005
Аз прочетох "песни" :smt005
по-скоро пенсии