View Full Version : ZA6to se polu4i taka?
:{{{{{{{{{{{{{{
01-03-2007, 06:49
Pravihme sex s priqtelq mi...ne mi be6e za 1vi put,za 4-5 put mi be6e,no ima6e kruv :? ne me bole6e,no toi kaza 4e sum mu bila mn tqsna,sega i se sumnqva 4e sum bila devstvena a ne e taka..spred vas ot kakvo moje da e bila kruvta ?
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 06:53
Moje ve4e okon4atelno da ti se e skysala devstvenata cipa. Ne vinagi himenyt se kysa ot pyrviq pyt.
Ne e nishto seriozno ako tova te pritesnqva.
men ne me pritesnqva tolkova kruvta,kolkoto tva 4e toi se sumnqva v tova koeto mu kazvam i n kak da mu obqsnq 4e ne e vqrno tova,koeto si misli i 4e ne go luja za gluposti
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 07:16
e 4e toi na kolko e 4e ne mu e qsno t'va? a i kvo losho ima i da si bila devstvena? tova ot koga stana sramno i obezpokoitelno?! :smt017
sh3_1s_7h3_0n3 problema ne e v devstvenostta,a v tova 4e az mu kazvam istinata,a toi ne mi vqrva..tova me iznervq nai-mnogo
ami 6tom ne vqrva na teb kaji da se informira pove4e po vaprosa moje da pita nqkoi ot negovite priqteli ako ne mu e qsno
:(((((((
01-03-2007, 07:27
of nz ve4e napravo poludqvam
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 07:30
dobre de, dori i da si bila devstvena [koeto qvno ne e taka] na nego kakyv mu e problema? tova 4e si go bila izlygala... nepriqtno li mu e bilo s teb... de da znam...4estno kazano mi e malko stranna situaciqta. zashtoto poznavam dosta mom4eta koito biha se radvali da sa s devstveni.pyk ako se e po4uvstval izlugan mojesh da se opitash za posleden pyt da mu obqsnish i ako pak ne ti povqrva...em...sorry. mai ve4e nqma kak da mu dokajesh 4e ne si bila devstvena, zashtoto taka ili ina4e ve4e [sys sigurnost za nego] ne si :::
Това е нормално, спокойно.Просто девствената ципа не ти се е разкъсала още на първия път, а на 4-5-я.И е нормално да си тясна.
krem4et0
01-03-2007, 09:45
По темата-аз кървях доста след първия се акт.
И наистина-от кога е срамно да си девствена? не,че е най-голямата гордост на света,ама определено не е срамно. Ако не си правила секс скоро е нормално да си тясна,а девствената къса се разкъсва напълно при раждане на деца.
Божеее... не... ми, зарежи го кат не ти вярва. пфу...
Хахах, оплаква се от тясна девственица!! Накъде отива този свят!?
Всичко е нормално, а на момчето ще му мине. Спокойно.
{Poison}
01-03-2007, 13:26
В началото,когато не си го правила много пъти е напълно нормално да има кръв и няма от какво да се притесняваш.
alkobalko
01-03-2007, 13:32
Нормално е да има кръв нищо, че не ти е било за първи път. Просто ципата ти се е разкъсала напълно и е имало кръв. А той от какво се оплаква, че си девствена (което явно не е така)? От кога това стана повод за срам? ](*,) А щом не ти вярва, тегли му една и готово.
mi na men mi se be6e slu4ilo s16toto ili pone podobno spax s prqtelq si za p1rvi p1t i ima6e malko kr1v sled tova go napravixme o6te 4 p1ti i nqma6e a sled sedmica se opitaxme pak no togava ima6e kr1v i az nemoga da si go obesnq no se nadqvam da e ne e ni6to seriozno kato i ti trqbva da napravi6 .tova 4e ne ti vqrva govori kolko si vqrvate edin na drug.spored men sqko mom4e ili momi4e trqbva da se gordee ako e p1rvi za6otot tova ozna4ava 4e ima6 doverie na tos 4ovek nz no toi trqbva da se gordeeako si go misli dori i da ne e taka no qvno e glupak