Влез

View Full Version : Да ли съм наред аз?

малка сладурка
01-03-2007, 10:02
Бях доста пияна и се изнесохме целия купон към площада по празника за новата година. Там пих още шампанско и малко водка. Като посрещнахме годината и започнахме познати и непознати да се прегръщаме и целуваме. Аз бях в близост до една бутка зад която беше тъмно и имаше храсталаци с някакъв човек се занесохме натам и двамата май доста пияни. Аз спонтанно клекнах и му го поех в уста. Направих му свирка и той свърши в гърлото ми. След това се върнах при приятелите си и продължих купона. Всичко беше супер, но на следващите дни се чувствам ужасно. Наред ли е всичко с мен? И постъпката ми може ли да мине за курвенско? Как да се почувствам по-добре сега от постъпката? Бях доста пияна, това опрадава ли ме?

malka_sladuranka
01-03-2007, 10:04
аа...тоя ник не ми харесва...хахах :shock:

c0ca1na
01-03-2007, 10:13
Трябва да пиеш по-често , когато сте пияни правите чудеса от храброст :-)

ista
01-03-2007, 10:15
бе, споко, бе, мацка... айде стига терзания. какво има да му мислиш? курва ли си според теб? така и така си го направила, няма какво да направиш. хах... единственото е, че е опасно така. другото го мани. иии... след време си направи тестове.
ако ти не се смяташ за курва, тогава го забрави.
аз си спомням преди време, сенсея ми по карате започна да ме сваля. бях на колко... 14-15... беше меко казано ужасно. една вечер, тъй като аз и още няколко приятелки оставахме допълнително за подготовка за състезание, останах последна да чакам баща ми да ме вземе с колата. тогава той дойде и започна да ме целува. аз така се уплаших, че нищо не посмях да направя. и най-ужсаното е, че тоя човек си има жена и дете. и още по-ужасното е, че жена му ми беше първата учителка по карате! баша ужасно... на другия ден се чувствах толкова умърсена и подтисната... наистина имах чувството, че аз съм виновна. когато пак отидох на тренировка и той пак се опита да ме целува, аз просто избягах... но минаха няколко дни и осъзнах, че аз нямам общо с проблема... явно брака им още тогава е започнал да се разпада... еба ти гаврата... 20 години разлика има между нас... ПОНЕ! ужас...
мани го твоето, била си пияна... спокойно. ама гледай да не се повтаря, че е тъпо, щото може да хманеш някоя болест...
cheer up!

quench
01-03-2007, 10:16
Наред си си,ама следващият път не гълтай!

И не,не си курва,макар хората след мен да кажат,че си :wink:

01-03-2007, 10:20

то педофил като теб няма как по друг начин да даде мнение

ista
01-03-2007, 10:23

дам, не се и съмнявам, че е така! хахаха... а аз съм от планетата Сатурн...
нищо й няма на мацката!
дечко

sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 10:55

:smt043 :smt042 :smt044 хаха абе quench, ти ли си въпросният педофил дето буташ децата към пропастта... хаха :smt038 :smt043 :smt042 :smt044

Heartbreaker
01-03-2007, 10:57
Ами не знам въпрос на личен морал е ;]

sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 10:57
П.П. и по темата... според мен не си курва...стига да не ти стане навик :) да мърсуваш с разни непознати :) :lol:

ANBU Психолог
01-03-2007, 11:23
Бях доста пияна и се изнесохме целия купон към площада по празника за новата година. Там пих още шампанско и малко водка. Като посрещнахме годината и започнахме познати и непознати да се прегръщаме и целуваме. Аз бях в близост до една бутка зад която беше тъмно и имаше храсталаци с някакъв човек се занесохме натам и двамата май доста пияни. Аз спонтанно клекнах и му го поех в уста. Направих му свирка и той свърши в гърлото ми. След това се върнах при приятелите си и продължих купона. Всичко беше супер, но на следващите дни се чувствам ужасно. Наред ли е всичко с мен? И постъпката ми може ли да мине за курвенско? Как да се почувствам по-добре сега от постъпката? Бях доста пияна, това опрадава ли ме?

Спокойно душа не си курва,но за твое щастие аз съм тук и мoга да ти помогна да станеш такава. Ако случайно ти се случи 4-5 пъти подобно нещо ти,ще влезеш в големия списък на боледуващите от курвисокипос. Не трябва да се оправдаваш със алкохола. Човешко е да се греши така,че спокойно и до другия път!!!

nCuXo
01-03-2007, 11:45

Спокойно душа не си курва,но за твое щастие аз съм тук и мoга да ти помогна да станеш такава. Ако случайно ти се случи 4-5 пъти подобно нещо ти,ще влезеш в големия списък на боледуващите от курвисокипос. Не трябва да се оправдаваш със алкохола. Човешко е да се греши така,че спокойно и до другия път!!!
Стига си дрънкал глупости а слушай аз ко ше кажа.И тая там трее да слуша

Вече си курва - да знаеш
неискам да се маеш
устата ти е сигурно голема
ама не в тва е проблема
тоя ако те беше набол
сега щеше да си се разтекла като сопол
затова другия път внимавай
не пии много,обещавай
дали си хубу моме немога да кажа
ама истории като тая много мога да ти разкажа
АНБУ Психолога искаше да те наплаши
ама споко,тея от АНБУ са хора наши
никой от вас нема да се плаши
докато не се появи Какаши
аре аре спирам нема кво повече да те обсъждам
ше хода кокошките да си развъждам

shizzle
01-03-2007, 12:51
ANBU, не си ми забавен. Разбирам желанието ти да осмееш човешката простотия, но единствено успяваш да допринесеш за нея.

Иста, истаа.. Кога ще се научите, че това се нарича сексуален тормоз и обществото ви защитава от него? Ей в такива моменти се чудя къде в еволюционното развитие са се загубили жените, че са забравили да развият логика.

nCuXo
01-03-2007, 13:13
ANBU, не си ми забавен. Разбирам желанието ти да осмееш човешката простотия, но единствено успяваш да допринесеш за нея.
Ъм първо на първо да те питам:
За кой от двама ни говориш?
Второ на второ:
човшката простотия тук е безкрайна,аз просто се забавлявам със всеки един от смешниците дето дрънкат безмислици
Трето на трето:
Допринасям за нея?Ем то ако почна и аз да допринасям нема да е много,ама виж,ако ти почнеш ще е друго хаха,така де,тва нема да го сфанеш предполагам,ама нищо,радвай там.
Четвърто на четвърто:
Такива чишити дето пишат простотии кво искаш да им пишем?Че много ни радват измислените им фантасмагории?По-кеф ми е да ги оплювам по моя си начин.Проблем?

01-03-2007, 13:20
много ти е тъпа историята, да беше си напрегнала мизерния мозък за нещо по интересно. а иначе по темата ти си долна курва! ще мреш в лайна

nCuXo
01-03-2007, 13:22
@shizzle
Пич ае ся да те питам,щом си толкова умен и моя пост (или тоя на Психолога хАХа) е тъп (не точно казано,но ти кажи речи тва си каза) виж само как се справят другите:

много ти е тъпа историята, да беше си напрегнала мизерния мозък за нещо по интересно. а иначе по темата ти си долна курва! ще мреш в лайна
Направи сравнение :roll:

shizzle
01-03-2007, 13:40
ANBU, не те знам двама ли сте или просто страдаш от развита шизофрения (тук не мога да обвинявам, в моя мозък по последно преброяване са петима.. май.)

Не си първият, нито ще си последният, дето го отрязвам така. Виждам, че си умно момче, че не го правиш от собствена липса на умствен капацитет, та затова реших да започна диалога.

От толкова много идиоти, колкото и да се стараеш, ще си капка в морето. Ама не си го прави житейска мисия, моля те.

_candy_girl_
01-03-2007, 14:09
ич не си добре :smt011

gangbang
01-03-2007, 15:05
Нищо не е станало, поне си запомнила влизането ни в ЕС :D

01-03-2007, 15:17

:smt043 :smt042 :smt044 хаха абе quench, ти ли си въпросният педофил дето буташ децата към пропастта... хаха :smt038 :smt043 :smt042 :smt044

Вярно ли е бе quench?

01-03-2007, 17:11
Курва ще си ако докато си трезвена не гълташ.

ista
01-03-2007, 17:18
Курва ще си ако докато си трезвена не гълташ.

пфууууууууууууууууууу :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt019

koalka
01-03-2007, 18:24
Еми не мисля, че си курва, при положение, че си била пияна...

real-girl
01-03-2007, 18:27
Aa,ne me radvat podobni izp1lneniq,ama ti si znai6 de. Ne 4e te pravi tva kurva,ama se pak te unijava malko ili mn,spored mene de-na nqk1v nepoznat,de go znai6 k1v e-ok,bila si piqna,ama 4ak tolkoz,4e da ne os1znava6 kvo prai6 li-s1mnqva me. Sq,4e ti e kofti normalno,ama ne e nast1pil kraq na sveta. Pravi kvoto si namira6 za dobre de..ama tva ne e ot nai-gotinite ne6ta,ako pita6 mene :mrgreen:

01-03-2007, 18:39

Не не те оправдава алкохола, щом помниш всичко значи е било напълно съзнателно и си курва :) честито!!

JoeBanana
01-03-2007, 18:40
не, разбира се :mrgreen: тъпотата не е оправдание :mrgreen:

panterata
01-03-2007, 21:18
абее голямата работа.. всичко е позволено но с мярка! да не ти става навик само :)