View Full Version : Ужас! Помагайте,бре,хора!
Съжалявам,че пускам тази тема тук,но така най-лесно ще се забележи от юзърите.
Омръзна ми (а и на вас,предполагам) от нещастни комплексари,които пусклат я зверски слески изказвания,я подобни теми - и ето,сега има един такъв,явно юзър,който не смее да се покаже.
Тъй като не можем да забраним да се задават неудобни от интимна гледна точка върпоси анонимно,трябва да има строг контрол над писането във форума.
Именно ние сме тези,които трябва да уведомяват модераторите за нарушения в правилника на форума. Сигурно на тях им е писнало само аз да пускам ЛС-та с линкове към нуждаещи се от коеркция мнения и теми.
Призовавам ви да си изпозвате правата и да искате от модераторите наказания или цензуриране на неетични изказвания и на нарушения в правилника!
Омръзна ми (а и на вас,предполагам) от нещастни комплексари,които пусклат я зверски слески изказвания,я подобни теми - и ето,сега има един такъв,явно юзър,който не смее да се покаже.
Тъй като не можем да забраним да се задават неудобни от интимна гледна точка върпоси анонимно,трябва да има строг контрол над писането във форума.
Именно ние сме тези,които трябва да уведомяват модераторите за нарушения в правилника на форума. Сигурно на тях им е писнало само аз да пускам ЛС-та с линкове към нуждаещи се от коеркция мнения и теми.
Призовавам ви да си изпозвате правата и да искате от модераторите наказания или цензуриране на неетични изказвания и на нарушения в правилника!
Будиш съжаление. Мъж на 23 години седнал да плаче от това, че малките деца са го взели за играчка и го ебават. Какво очакваш от 15 годишни? Вземи иди при твите набори или и те вече ти се присмиват? :smt005
Горкичкият :smt005 :smt005 :smt005
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 11:03
Аз предлагам гостите да нямат право да пишат или много строго да се следят най-вече техните постове, защото анонимните пишат и най-много глупости.
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 11:05
ей на! чучура веднага да се заяде....
съжалявам, но това са тъпи пишлегарски истории...
Да,ама не може - гостите трябва да могат да пишат! Ако ти искаш да зададеш въпрос,от който се притесняваш,как ще постъпиш?
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 11:06
Да,ама не може - гостите трябва да могат да пишат! Ако ти искаш да зададеш въпрос,от който се притесняваш,как ще постъпиш?
така е... затова после казах че би било добре да се следят внимателно най-вече техните постове... защото като си анонимен си много смел и се заяждаш и правиш груби неетични забележки....
аз се притеснявам защото съм на 13 години и един 23 годишен може да ме намери и да ме пребие
не гостите да се спират а такива които нямат в годините си "теен" и са силно самотни и комплексирани.
мъж на 23 няма да дойде да си играе с децата тук
Абе то модераторите закво са иначе?Сами немогат ли да се справат?Като им е писнало или не им изнася - те да се изнасят.Ае не дрънкайте глупости.Всеки уважаващ себе си юзър или поне малко уважаващ останалите ше го напраи тва нещо и без да му се казва (пращането на ЛС-и).Така че това просто е поредната безмислена тема.
Обаче и аз предлагам гостите да нямат право да пишат.Така според мене е мн тъпо (да не се обижда никой).Иначе просто кво?Некой недоволен юзър ше пише като гост,псувайки налево-надесно без да му пука от никой.Няма смисъл просто.уатевър ае ГЛ & ХФ хаАха.
хора, регистрацията става много бързо! отгоре на всичкото, като ти е толкова неудобно... бе, пфу... правиш една регистрация, колкото да си зададеш въпроса и готово!
Току-що си мислех за подобна система:
Гостите не могат да пишат. Регнат си,но можеш да избереш опция постът ти да не се появява под името,аватара и подпсиа ти - излизаш като Анонимен. Но ако си казал нещо в нарушение на правилника,да може след подадено оплакване модератора да проследи кой го е писал и да те предупреди.
Как е?
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 11:15
ANBU пСиХаР - кво и имаше толкова на 2006г, че чак и дгд? 8)
Напълно съм съгласна с Иста. И това е вариант. Като толкова те е срам...една нова регистрация и готово...
Ем нищо,ама важна е 2007-ма така че 2006 - ДГД за нея (макар че съм сигурен,че незнаете кво е ДГД ^ ^ )
Иначе ей на - регнах се преди малко и ся ставам редовен форумец,оплюващ неспокосаните мнения на гостите-неандерталци.Т'ва е накратко казано.Така че ако имате проблеми с гостите - аз съм на среща муХАхАхха най-обичам такива изцепващи се смешници.Кеф ми е да ги права за 2 стинки.Затва тука е идеално за мене хахаАХ.Така де,не казвам че тва ше го права със всички,ама повечето образи доколкото знам са такива тъй че ^ ^
bulgarche
01-03-2007, 11:20
хора, регистрацията става много бързо! отгоре на всичкото, като ти е толкова неудобно... бе, пфу... правиш една регистрация, колкото да си зададеш въпроса и готово!
После се гордеем с големия брой регистрирани потребители...ама това че един огромен процент са с мения по-малко от 5...
един гост
01-03-2007, 11:21
темата на quench да не бъде важна предлагам аз
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 11:22
Ем нищо,ама важна е 2007-ма така че 2006 - ДГД за нея (макар че съм сигурен,че незнаете кво е ДГД ^ ^ )
Иначе ей на - регнах се преди малко и ся ставам редовен форумец,оплюващ неспокосаните мнения на гостите-неандерталци.Т'ва е накратко казано.Така че ако имате проблеми с гостите - аз съм на среща муХАхАхха най-обичам такива изцепващи се смешници.Кеф ми е да ги права за 2 стинки.Затва тука е идеално за мене хахаАХ.Така де,не казвам че тва ше го права със всички,ама повечето образи доколкото знам са такива тъй че ^ ^
tvoeto 'dgd' razli4no li e po zna4enie ot moeto? :) ^^
ми те и гостите могат да направят така!пак ше има глупости!
ми те и гостите могат да направят така!пак ше има глупости!
mi da i gostite mogat da se reg ma za celta seki pat mai im trqa i razli4en e-mail ??? pone pri mn forumi e taka , a pak i ne na seki mu se zanimava s reg samo za da po4ne da postva gluposti taka 4e mai pak e varqnt :smt017 , ne znam az ne sam mn forumen 4ovek
На този форум му липсват основни УТВЪРДЕНИ функции. Едната е "report bad post". Другата - "warn user". Освен това благинки като "rate user" също ще са много полезни - така ясно ще се вижда кой от съфорумците е утвърден компетент и кой само говори простотии.
Един такъв голям и респектиращ форум като teenproblem би трябвало да ги има тези неща!
А това е отворен форум, в който мнозинството нови теми се пускат от спорадични посетители, които имат нужда от помощ. Да забраним на гостите да пускат мнения - това си е.. хех.. щях да кажа комунизъм.. пълно потъпкване на основната мисия на сайта - да помага на незнаещите. Ако е необходимо да си правиш регистрация само за едно мнение - едно, че много хора могат да се откажат изобщо да искат съвет. Второ - че базата данни ще се натъпче за нула време.
JoeBanana
01-03-2007, 12:46
просто кажи "искам да съм модератор" и готово :mrgreen: не си играй да пишеш толкоз много :mrgreen:
Един такъв голям и респектиращ форум като teenproblem
:smt005 :mrgreen:
куенч лапа ли пишки според вас?
shadow4e
01-03-2007, 12:52
Да, и аз така мисля като Шизъл. Ама не мисля, че ще се направи такова нещо. А и другото, което си мисля, че има нужда от още един модератор, защото просто милото_гърлче няма как да се справи сама с всичко...
МНОГО ДОБРА идея.
Омръзна ми от малоумници....
Аре модератори или там каквито трябва, да си размърдат сивото вещество и да измислят нещо!
JoeBanana
01-03-2007, 13:06
няма да стане по няколко причини :mrgreen: (които вие не знаете и аз не чувствам за необходимо да споделя) :mrgreen: промени ще има де, но маалко по-различни :mrgreen:
МНОГО ДОБРА идея.
Аре модератори или там каквито трябва, да си размърдат сивото вещество и да измислят нещо!
И на мен ми писна от малоумници като quench! Съгласен съм изцяло с теб!
И тази тема на комплексарчето да се заключи моментално!
LOCK LOCK LOCK!!!! :twisted:
Малоумният си ти, мило дете...
alkobalko
01-03-2007, 13:15
На този форум му липсват основни УТВЪРДЕНИ функции. Едната е "report bad post". Другата - "warn user". Освен това благинки като "rate user" също ще са много полезни - така ясно ще се вижда кой от съфорумците е утвърден компетент и кой само говори простотии.
Един такъв голям и респектиращ форум като teenproblem би трябвало да ги има тези неща!
А това е отворен форум, в който мнозинството нови теми се пускат от спорадични посетители, които имат нужда от помощ. Да забраним на гостите да пускат мнения - това си е.. хех.. щях да кажа комунизъм.. пълно потъпкване на основната мисия на сайта - да помага на незнаещите. Ако е необходимо да си правиш регистрация само за едно мнение - едно, че много хора могат да се откажат изобщо да искат съвет. Второ - че базата данни ще се натъпче за нула време.
=D> Сега да се надяваме, че някой ще се вслуша.
Ами, поначало аз имам форум и мога да ти направя. Но няма! ^_^ Затова изброявам неща, които (предполагам) могат да се имплементират. Не знам какъв е сорсът на teenproblem. Всъщност знам - ОСТАРЯЛ Е!
Seizure of Power, единствено е необходима воля. Но и аз знам колко малко воля мога да отделя за подобно нещо. Стига да не ми плащат, естествено. Ако имам заплата.. ^^
JoeBanana
01-03-2007, 13:43
Seizure of Power, единствено е необходима воля. Но и аз знам колко малко воля мога да отделя за подобно нещо. Стига да не ми плащат, естествено. Ако имам заплата.. ^^
аз не говорех на теб :mrgreen:
аз не говорех на теб :mrgreen:
А, извинявай.. :D Просто напоследък съм станал като quench, свикнах все да съм центърът на внимание и всички за мен да говорят и да ми се слагат някакви малки момиченца ^^
shadow4e
01-03-2007, 13:56
С шоколадме ги привличаш малките момиченца,нали :lol:
JoeBanana
01-03-2007, 13:56
С шоколадме ги привличаш малките момиченца,нали :lol:
не, със сложни изречения :mrgreen:
JoeBanana
01-03-2007, 14:02
А Seizure of Power за по-оригинално си служи само с прости изречения :wink: Както казах У ИднЪ темЪ, Seizure of Power, Улюбих сЪ У тебИ, УсобИнУ сИга, кат знам че си на тли и половина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
да, така е :mrgreen:
П.П. споменах ли, че обичам да ме пипат там дето чуркам :mrgreen: още не съм научил как се казва
Айдееееее. Пожелавам ви да правите много готин секс без предпазни средства! Поне, докато SoP не стане на 12 да му дойде първата спермичка.
JoeBanana
01-03-2007, 14:19
SoP, тва ме изкефи, муахаха... е то и аз обичам да пипам /и не само/, така че ще се разберем :twisted: Или трябваше да се направя на Убидена и да кажа "ИИИИИииии, повече няма да си играя с тебе, щот говориш акани думички и си правиш пишката на кокалче" :-D :-D :-D
една акана думичка не съм казал :mrgreen:
да ме пипнеш, да не ме пипнеш - и в двата случая няма да ти простя :mrgreen:
hahavteen
01-03-2007, 14:27
Hora regnata sum ot 2003 i ni6to ne se e promenilo ot togava! Razgledaite po-starite temi v razdel "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" i 6te vidite 100 takiva temi! Mn svestni useri si trugnaha ot toia forum imenno zaradi sityaciata s mnogoto gosti i malkoto moderatori.. Prosto se primirete! :roll:
JoeBanana
01-03-2007, 14:29
Hora regnata sum ot 2003 i ni6to ne se e promenilo ot togava! Razgledaite po-starite temi v razdel "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" i 6te vidite 100 takiva temi! Mn svestni useri si trugnaha ot toia forum imenno zaradi sityaciata s mnogoto gosti i malkoto moderatori.. Prosto se primirete! :roll:
дрън дрън :mrgreen: тръгнаха си, щото имаха големи усти и ги баннаха повечето :mrgreen:
МНОГО ДОБРА идея.
И на мен ми писна от малоумници като quench! Съгласен съм изцяло с теб!
И тази тема на комплексарчето да се заключи моментално!
LOCK LOCK LOCK!!!! :twisted:
Ахахаха, много на място ;) За съжаление горкия quench не се вижда колко е жалък, още повече с подобни теми.
hahavteen
01-03-2007, 14:36
дрън дрън :mrgreen: тръгнаха си, щото имаха големи усти и ги баннаха повечето :mrgreen:
Da ama teia deto nai pomagaha si trugnaha po sobstveno jelanie.Kato Suni naprimer! :? Vse edno! Ne e vajno koi i za6to si e trugnal vajnoto e 4e kolkoto i temi da pyskate ne6tata niama da se promeniat i moderatorite 6te produljavat da ne is vur6at rabotata kakto triabva! Prosto ne mogat 3-4 4oveka da se opraviat s takuv goliam forum! [-(
JoeBanana
01-03-2007, 14:37
спокойно :mrgreen: скоро няма да има нужда да се оправят с каквото и да било :mrgreen:
#-o още ли дрънкате тука ве?!
JoeBanana
01-03-2007, 14:39
да, що ?
проблем ? :mrgreen:
да, що ?
проблем ? :mrgreen:
Чуди се с кого да се заяжда момчето.
Ае ти оплакваш ли са е?