View Full Version : Ужас! Помагайте,бре,хора!
Хора помагайте! Аз съм на 23 години и в този форум някакви 15 годишни се опитват да са по-умни от мен! Това е недопустимо. Аз съм най-знаещия, защото съм най-големия! Нека спрем децата! Не на свободата! Повече 23 годишни трябва да има!
Zle si....
И ти наборе... Ние 23 годишните няма да им се дадем на тези деца. Нали така?
Точно така,наборе! Радвам се,че има такива хора като теб на тоя форум!
:smt023
Allthatshewant
01-03-2007, 11:48
tova e pylna glupost tova 4e si na 23 ne zna4i 4e znaesh nai mnogo ot vsi4ki v toq forum koito sa pod 20 primerno . az sym vijdala mneniq na po malki koito sa izkazvat po dobri mnenie ot hora koito sa po golemi ot tqh . vyzrasta nqma nikakvo zna4enie :smt018
не виждате ли,че ви ебава?! има лееека разлика в броя мнения и в името на акаунта
tova e pylna glupost tova 4e si na 23 ne zna4i 4e znaesh nai mnogo ot vsi4ki v toq forum koito sa pod 20 primerno . az sym vijdala mneniq na po malki koito sa izkazvat po dobri mnenie ot hora koito sa po golemi ot tqh . vyzrasta nqma nikakvo zna4enie :smt018
А ти неможеш да фанеш,че тва тука е майтап а?
quench ТОЧКА или т. нар. псевдо quench, ако има да казва нещо към мен да го каже пред целия форум,а не да пуска малоумни ЛС.Той си знае за какво говоря.
И обръщам се с молба към модовете,хайде съблюдавайте повечко кой какво говори и как го говори,защото форумът става от зле по-зле...
quench ТОЧКА или т. нар. псевдо quench, ако има да казва нещо към мен да го каже пред целия форум,а не да пуска малоумни ЛС.Той си знае за какво говоря.
И обръщам се с молба към модовете,хайде съблюдавайте повечко кой какво говори и как го говори,защото форумът става от зле по-зле...
Ама този quench прекалява доста. Някакъв надменен такъв, се дава мнения и се прави на много знаещ. И мен ме дразни ама е тъпо да се караме помежду си заради него. Най-добре модераторите да си вземат мерки по-каналния ред. До колкото разбрах, ако наистина е на такава възраст, едва ли мястото му е тук. Пък и колко над 23 и повече годишни има тук? Май той е най-големия и се изживява като център.Разваля микроклимъта във форума ни.
Тц, аз лично ще се постарая " quench ТОЧКА " да бъде разкаран от китния ни форум.Защото наистина ми втръсна от такива като ТЕБ, мили ми госте. И лично аз мога да те уверя,че познавам хора над 20 и ..... от форума. Така, че не говори тъпотии.
shadow4e
01-03-2007, 13:21
А ти кой искаш да ти даде правилен съвет- някой тийнейджър на 13-14 ли? Трябва да има и по-големи, чиято сексуална култура е по- голяма от на масата, пишещи тук. Не казвам, че е задължително да са по-големи, но просто на 14-15 години не си изчел достатъчно материали по този въпрос.
И лично аз мога да те уверя,че познавам хора над 20 и ..... от форума. Така, че не говори тъпотии.
Познаваш педофили!??? :shock: Ще имаш ли смелостта и доблестта да им кажеш никовете на всички? Единият поне е бил честен куенч си е казал годините. Другите педофили кои са?
Оти си не подадете йедна молба към админите, че да станете модератори? И без друго това място изобилства от хора без живот, работа и...хмм... живот?
И лично аз мога да те уверя,че познавам хора над 20 и ..... от форума. Така, че не говори тъпотии.
Познаваш педофили!??? :shock: Ще имаш ли смелостта и доблестта да им кажеш никовете на всички? Единият поне е бил честен куенч си е казал годините. Другите педофили кои са?
ОМФГ тука имало и други психари,а?Ем евала събрахме се ся муАХхАх!!!
shadow4e
01-03-2007, 13:33
аууууу, тук какво станааа.... сега ще ни изнасилят виртуално :lol: :lol: :lol:
Rocky_girl
01-03-2007, 13:39
Pulnoletnite na sapun
Samo taka =D>
Направо "вируаНАлно" :twisted:
MuHAhaHhAhA смех.Аз се нареждам на опашката чакащи хАхАх
shadow4e
01-03-2007, 13:39
Хахахаххах тука нещо много загрубяват нещата :lol: Ще видиш ти, как можеш да ми говориш така, на едно 17 годишно невинно момиченце. Ще се оплача от теб и ще те дават по "Темата на нова"- Виртуалните изнасилвачи :lol: :lol: :lol:
shadow4e
01-03-2007, 13:43
Оооо, там ще те вземат със сигурност... 100%, че си по-сексапилна , особено от Яна/русата/.
Силвърийн е най-големият педофил тук! На 20, с 18 годишен :) Къде се изгуби това момиче, че взе да ми липсва?
JoeBanana
01-03-2007, 13:49
осъзнавате, че ставате смешни, нали ? :mrgreen:
И той е педофил под прикритие,знам го него. :-D
JoeBanana
01-03-2007, 13:53
на тли и половина съм :mrgreen:
shadow4e
01-03-2007, 13:54
ейййй батко си ми :lol:
И аз вече обърках темите, за първи път спамя из този форум и ми хареса :lol:
shadow4e
01-03-2007, 14:02
На чаши или бутилки :D
JoeBanana
01-03-2007, 14:03
на тли филии със сладко съм :mrgreen: jeditte ми ги приготви
shadow4e
01-03-2007, 14:05
Да,бе на ракии си, те зъбите не падат така лесно... препил си и падайки под масата си си фраснал зъбите в ръба на масата :)
JoeBanana
01-03-2007, 14:16
Дааааа, във сладкото натиках и сиренце, ама той беше толкоз пиян че не го е усетил, скъпи, съжалявам, нали не си се изприщил още :-D
палавница :mrgreen:
Ами темата и без това е безмислена, що да не я оспамим максимално, така и така ще я заключат, даже и двете, дори не знам точно в коя пиша... Seizure of Power и ти си съмнителен, що не си кажеш ЕГН-то :-D
LOL, прочетох "ЕГП" - Егати Гадния Педофил!
ЗАБЕЛЕЖКА!!
Онова дано е било сирене, а не бяло течение, SoP! Силно ти стискам палци!!
JoeBanana
01-03-2007, 14:21
къв педофил, тука сички ме сиктирдосват :mrgreen:
сирини, сирини беше :mrgreen:
gangbang
01-03-2007, 14:28
Тука да не е клуба на Педофилите? :D
И той е педофил под прикритие,знам го него. :-D
а другите педофили кои са?
Отварям Клуба на Педофилите! Аз ще съм председател! Търсим президент (един брой), секретар (един брой), чистач (два броя) и малки момиченца и момченца (колкото може повече)!
gangbang
01-03-2007, 14:44
Аз се записвам ВЪВ клуба като Члъен :D
Отварям Клуба на Педофилите! Аз ще съм председател! Търсим президент (един брой), секретар (един брой), чистач (два броя) и малки момиченца и момченца (колкото може повече)!
Затварям клуба на педофилите по силата на Българския закон и осъждам председателя на 3 години тежък сексуален труд в Софийския централен затвор.
Обвинен в? Подстрекателство? Кекек, да живеят динамичните IPта и анонимността на интернет пространството!
Обвинен в? Подстрекателство? Кекек, да живеят динамичните IPта и анонимността на интернет пространството!
Хехехе, реална анонимност в интернет няма, особенно що се отнася до правителството, могат да проверяват логовете на всеки доставчик и да проследят всичко до като стигнат до теб ;) То дори само посещението ти във форума показва IP-тo ти пък, че било динамично няма да ти помогне много на някой който има достъп до всичко необходимо ;)
Ако си мислиш че арестуваха топ ъплоадерите във арената, като са писали във форума им и са ги помолили да дойдат в районното, за да ги арестуват, то явно ти е прекалено развита фантазията ;)
malka_sladuranka
01-03-2007, 15:01
И на 73 да станеш това не е гаранция че ще си по-умен от който и да е 16 годишен
gangbang
01-03-2007, 15:02
malka_sladuranka, а ти педофилка ли си? :roll:
Хехехе, реална анонимност в интернет няма, особенно що се отнася до правителството, могат да проверяват логовете на всеки доставчик и да проследят всичко до като стигнат до теб ;) То дори само посещението ти във форума показва IP-тo ти пък, че било динамично няма да ти помогне много на някой който има достъп до всичко необходимо ;)
Ако си мислиш че арестуваха топ ъплоадерите във арената, като са писали във форума им и са ги помолили да дойдат в районното, за да ги арестуват, то явно ти е прекалено развита фантазията ;)
Готин, мислиш ли, че ако някой напише в Интернет пространството нещо от рода на "педофил съм и не шибам путки по-големи от 12 години", ще е достатъчно основание за повдигане на обвинение? А дори да се повдигне обвинение, смяташ ли, че ще се стигне до нещо повече от това? Направо ще припадна от смях, аман вече от - http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/yltype.gif
malka_sladuranka
01-03-2007, 16:51
malka_sladuranka, а ти педофилка ли си? :roll:
брее....къв въпрос...ами педофилка...чак не...ама обичам млади мъже хахах
П.С абее..не видях че некви правят съботажи на добрите юзъри тук..и като добро шаранче си коментирах по темата...