View Full Version : Анален секс!
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 13:20
С приятеля ми се каним след няколко месеца да правим анален секс и искам да съм подготвена!Та въпроса ми е:Ако той свърши в ануса ми после спермата изтича ли или си остава там?И ако изтича може ли да попадне във влагалището и да се забременее? :smt119
ami da ima takava veroqtnost,no po-dobre s prezervativ,za6toto koi znae akvi infekcii 6e hvane priqtelq ti... :?
alkobalko
01-03-2007, 13:22
Правете го с презерватив.
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 13:24
Ема защо анален секс с презерватив бе?!?Е как така спермата дори да се стече как ще влезне вътре?Тя нали трябва навътре да флезе? :roll:
Ся ше има 9824793874928374 пост-а в който пише:
Така че и аз се присъединявам към тях.
Ти нормална ли си? :shock:
ПРЕЗ ГЪЗА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА БЕ ДЕЧИЦА!!!
shadow4e
01-03-2007, 13:31
Само без презерватив съм правила и не мисля, че има нужда от него. По принцип трябва да знаеш, че може да хванеш някоя болест така. Но иначе просто после си се подмиваш и няма да забременееш. А и не прави първо анален, а после веднага вагинален секс!
Ти нормална ли си? :shock:
ПРЕЗ ГЪЗА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА БЕ ДЕЧИЦА!!!
Господи от тъпо - по-тъпо :roll:
Спермата изтича, няма къде да отиде. В корема ли я искаш? :lol:
Шансът от бременност (да се стече сперма върху устните ти) е сигурно статистически нулев. Но феномени - навсякъде :)
Относно презервативът - можете да го използвате като лубрикант. Освен това е по-хигиенично и за двамата. На мен от анален секс без презерватив един път толкова ми се беше разранил пенисът, че една седмица не исках да чувам за копулация. И трето - ако преминеш от анален към вагинален, има голяма опасност от инфекция при момичето!
skate-more
01-03-2007, 13:49
ама без презерватив е по яко..
ама се пак с презерватив го правете.. аз съм страшен маниак на тема анален секс :oops:
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 13:55
Abe az ot bolesti ne se pritesnqvam za6toto s priqtelq mi sme si na 100% sigurni edin v dryg.Ama ako taq sperma izte4e i vleze v mene me e strah samo..4e 6te go pravim bez prezervativ sme si go re6ili ama az iskam da sv1r6va v mene.. :P
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 13:55
shadow4e ami toi praznil li se e v anusa ti? 8-[
skate-more
01-03-2007, 13:57
приятели ти е най-щастиливия човек , сигурен съм :smt006
shadow4e
01-03-2007, 13:59
Да :) Ама мен много ме боли и имам късмет, че там поне не му трябва 1 час да свърши като при нормалния секс :wink:
ненормалници... с презерватив, щото каквито болести има, които се предават, просто ти е бедна фантазията!
че не се забременява, то е ясно...
По-спокойно, бре, момиче! Може да са си първите!
НО ИНФЕКЦИИТЕ СА СИ ИНФЕКЦИИ! Не е нужно някой от вас да е болен от нещо, за да се получат. Затова - не преминавайте от анален на вагинален секс без да си го измие момчето!
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 14:13
Abe ei hora :smt089 :smt089 :smt089 Kajete mi beeeeeeeeee moje li da se zabremenee ako spermata se ste4e ili neeeeeeeeeee?????
JoeBanana
01-03-2007, 14:15
Abe ei hora :smt089 :smt089 :smt089 Kajete mi beeeeeeeeee moje li da se zabremenee ako spermata se ste4e ili neeeeeeeeeee?????
няма да ти кажееееееем :mrgreen:
ти малко ми глупееш
да не се обидиш само :mrgreen:
ние сме зли и ще ти кажем, че можеееееееееееее............... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Шансът от бременност (да се стече сперма върху устните ти) е сигурно статистически нулев. Но феномени - навсякъде :)
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 14:19
shadow4e ama ti na protivoza4at14ni li si bila toi kato se prazne6e v anusa ti ili ne?Boje mersi mn 4e mi pomaa6! \:D/
shadow4e
01-03-2007, 14:20
Не може да влезне достатъчно навътре и не се ли замисляш, че те сперматозоидите трябва ад са вкарани с голяма скорост та да тръгнат да преодоляват "препядствията" нагоре към заветната цел. Няма да забременееш споко, ако спазваш това, което вече със шизъл те посъветвахме!
skate-more
01-03-2007, 14:20
НЕМОЖЕ! няма да забременееш аре бегай да те развие в гъза да му напраиш кеф
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 14:21
Иста na4ukai si go!V drugiden ti 6te popita6 nqkoi za informaciq ama s tova otno6enie nikoi nqma da ti pomogne!Kakvo s1m ti napravila,4e taka da mi govori6 be?!? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 14:24
Hyahhayayhyh nqma kak da bqgam sq 6toto ne sme ot edin grad p1k i sme go re6ili za malko po-natat1k! :mrgreen: Blagodarq vi mnogo,4e me prosvetihte! :D
Иста na4ukai si go!V drugiden ti 6te popita6 nqkoi za informaciq ama s tova otno6enie nikoi nqma da ti pomogne!Kakvo s1m ti napravila,4e taka da mi govori6 be?!? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
айдеее... Иста пак виновна :smt005 :smt005 :smt005 ко да направя, като може... може процента да е едно на хиляда, но го има. нали така? хахаха... и за начукването... мерси, ма няма нужда сама да го правя - има кой. и ако имам проблем, се съмнявам, че ще прибягна до този форум. всъщност, точно когато имам проблем - блона съм, влизам да се забавлявам :smt005 :smt005 :smt005 хаха... та, отплеснах се, исках да кажа, че си имам достатъчно хора край мен, които могат да ми дадат съвет - три прелестни приятелки, майка, баща, приятел... и още кой ли не... и все пак благодаря... :smt019 :smt016 :smt016
malkoto_sladur4e
01-03-2007, 14:34
Иста оффф извинявай :( Ама съм притеснена все пак...искам да знам тва онова за аналния секс преди да почна да го правя :)
gangbang
01-03-2007, 14:35
ненормалници... с презерватив, щото каквито болести има, които се предават, просто ти е бедна фантазията!
То и от свирка мое ги лепнеш повечето болести... Освен ако и тя не е с презерватив 8)
То и от свирка мое ги лепнеш повечето болести... Освен ако и тя не е с презерватив 8)
съгласна! ама тука обсъждаме аналния секс... и под въпросните болести имам пердвид и шибани инфекции, които могат да се получат...
gangbang
01-03-2007, 14:42
съгласна! ама тука обсъждаме аналния секс... и под въпросните болести имам пердвид и шибани инфекции, които могат да се получат...
При добра хигиена, няма страшно.
Инфекция може да се получи особено ако се чука анално и после отново вагинално, тогава е кофти. Иначе педи и след анален секс, просто и двамата се измиват добре и опасността от инфекция е минимална.
Не може, споко. :)
BloodSoul
01-03-2007, 18:04
С приятеля ми се каним след няколко месеца да правим анален секс и искам да съм подготвена!Та въпроса ми е:Ако той свърши в ануса ми после спермата изтича ли или си остава там?И ако изтича може ли да попадне във влагалището и да се забременее? :smt119 Анален секс - не е лоша идеята ;) Няма място за притеснение! Може с презерватив, може и без, но е препорачително със, защото могат да се пренесат бактерии и т.н. + че по кондома има лубрикант и той спомага за по-лесно проникване! Не боли (е трябва да се използват облажнителни). Е, кефа за него ще е уникален, не колкото за теб, но е пак готино! Не се притеснявай, не се забременява! Ако пък се стече не мисля, че ще забременееш! Успех! ;)