View Full Version : Как да се падзим от ПЕДОФИЛИ в Интернет
Новата Интернет среда даде допълнителни възможности на хората с педофилски наклонности, които дотогава най-често бяха сравнително изолирани не само от обществото, но и един от друг, да общуват активно и “резултатно”. Мнозина от тях благодарение именно на новите комуникационни технологии, общувайки с десетки, стотици, а може би и хиляди свои “събратя”, получиха допълнителна увереност, че “не са сами”. Това доведе до разширяване (и “оптимизиране”) на тяхната дейност, която за съжаление включва различни форми на злоупотреба с деца.
Леле разпуквате се от идиотско-задръстени-безмислено-прости теми ХАхАххАх и на мене ми е забавно ^ ^
sh3_1s_7h3_0n3
01-03-2007, 13:41
...и къде описа 'как да се падЗим от педофилите в интернет'? :smt017
Защо поствате глупави теми без никакво съдържание? #-o
Дотук добре и какво ?
Да, бе, аз ви развращавам...забравих..
Дотук добре и какво ?
Да, бе, аз ви развращавам...забравих..
Пък bungle е на всяко гърне меродия, пък!
Единствена.. свиква се :)
Ако не сте разбрали все още -ОБИЧАМ да съм там,където съм нежелана. :smt005
Аз съм .....нЕмам думи да се опиша просто...
shizzle,що не ми направиш един психопрофил ? :-k
He3HauKa
01-03-2007, 14:05
Действително такива има ,и на мен често ми пишат чички над 25-28 години (понеже имам профил в сайт за запознанства ) ,но просто не им отговарям.Няма начин да се опазим,просто трябва да сме по внимателни :lol:
И аз, и аз, на всяко гърне- чубрица, на всяко кебапче- сминдух :smt019 Сега ми кажете, че не знаете какво е сминдух...
Сминдух е онова, което все е забутано най-отдолу на кутията с подправки!
bungle, не искам да те обиждам и да ти кажа, че имаш нужда от едно хубаво българско ебaне :)
JoeBanana
01-03-2007, 14:24
/оф
на кебапчетата не се слага сминдух :mrgreen: като професионалист го казвам :mrgreen:
Какво трябва да разбирам под "едно хубаво българско ебaне" ? :-k
gangbang
01-03-2007, 14:27
Не е европейско, иначе щях да ти кажа какво :mrgreen:
Kulio вече голям европеец, не знае що е секс по български :) А bungle.. неописуемо е LOL Стига, надявам се не си го приела насериозно?
Не е европейско, иначе щях да ти кажа какво :mrgreen:
xahxhahxahxha
predstavi si , che e oshte 2006-ta :P
Хахахаха,разбира се,че не съм го приела насериозно. Спуквам се от смях. :smt005
Хайде,хайде, обясни за едното хубаво българско ебaне.Моооля те. :smt005
Стига, това си е тема на цяло ново перверзно разказче..
Да му се метнеш в ръцете, да те хване силно за дупето и да го мачка, докато те носи.. Да те хвърли на леглото, да разкъса копчетата на блузката ти, да смъкне дънките ти, така че по кожата ти да останат червени резки от капсите, да скъса презрамката на сутиена, да дръпне бельото ти нагоре, впивайки го в нежната ти кожа и после да го свали, оставяйки го да се нагъне на единия крак. Да те хване за китките с една ръка, да ги сложи над главата ти, да забие зъби във врата ти, да го обгърнеш с крака, да се съблече, заставайки гол и силен над теб, да проникне в теб без любовна игра и да те клати ли, клати с часове, докато ти се гърчиш в ръцете му оргазъм след оргазъм..
Сега.. това откъде ми е познато? ^_^
Ех тая необразована bungle ^^
Мммм...яко разказче. :oops:
И Госте, аз винаги питам, за да няма объркване после. :-D
WindWaker
01-03-2007, 15:08
horata napisaha tema za pedofilite (bezsmilena razbira se) i na6te zeha da se zaribqqt i te i da si pi6at seks razkaz4eta v temata........yeah, BG rullz
Опадзете ме от детеебльовците!
Отиди при shizzle, той че те "опази", даже няколко пъти!
Ами той не е педал , че мене точно да "пази"! Виж ,ти ако си навит/а отивай!
Що бе не му ли стана кат пробвахте? :)
Всеки има нужда да получава подкрепа. Независимо какъв е. Стига да не се насърчават взаимно, а да си помагат, за да преодолеят заедно нездравия си интерес.
NightCrawler
01-03-2007, 18:28
УоУ чесно ти казвам човек тр да направиш научнопопулярен филм
Що бе не му ли стана кат пробвахте? :)
Що не си е*еш маминката?!
_candy_girl_
01-04-2007, 08:58
ти навлезе в голям филм напрао да се смееш ли да плачеш ли ? :smt005 :smt010
Новата Интернет среда даде допълнителни възможности на хората с педофилски наклонности, които дотогава най-често бяха сравнително изолирани не само от обществото, но и един от друг, да общуват активно и “резултатно”. Мнозина от тях благодарение именно на новите комуникационни технологии, общувайки с десетки, стотици, а може би и хиляди свои “събратя”, получиха допълнителна увереност, че “не са сами”. Това доведе до разширяване (и “оптимизиране”) на тяхната дейност, която за съжаление включва различни форми на злоупотреба с деца.
Ей Кунч и Амаьо как да се предпазим от вас???
Не знам,аз съм ънкълфъкър и не се занимавам с малки дечица... Освен ако нямат готини чичовци!
:twisted:
Не знам,аз съм ънкълфъкър и не се занимавам с малки дечица... Освен ако нямат готини чичовци!
:twisted:
Ае знаем те теб че си участвал като малък в римски оргий ама ай ся, недей развращава челядта.