PDA

View Full Version : molq vi za suvet.. ;(

01-03-2007, 19:06
zdraveite. az sum momi4e na 16 i vupreki 4e dosega vinagi sum znaela kakvo iskam i kak da si go "vzema", sega ne znam kakuv izbor da napravq.
zapoznah se s 4udesno mom4e, adski hubav e i vinagi mi e bil simpati4en, kakto i na o6te 30tina momi4eta.... ne samo 4e vun6nostta mu e dobra, ami i haraktera mu e super. abe vsi4ko mu e 6. i zaslujava ne6to naistina dobro, no za jalost ne osuznava, 4e tova dobro nqma da go nameri v men... haresva me (i az nego, uj) i se zaribqvame ot izvestno vreme. kato izlizam s nego mi e priqtno, kefe6t e.i tuk idva golqmoto "no". daje gramadnoto "no". ot mnogo mnogo mnogo vreme haresvam edno mom4e, koeto ne moje da stupi na malkiq prust na onq predniq - nito e tolkova hubav, nito puk e svesten.. abe otvratitelen 4ovek e, haraktera mu za nishto ne struva. i vse pak sum si vtulpila 4e e pi4 i polovina.. da ostavim nedostatucite mu nastrana - az taka ili ina4e imam miniatiuren shans s nego. koftito e 4e toq gadnqr si igraika i dava nadejdi na vsqka..
ta prolemite mi, svurzani s tez dvamcata, sa:
1. kak da si izbiq tozi bokluk ot glavata?
2. ima li smisul da trugvam s to4niq tip, ili shte se proqvq kato egoistichna ku4ka, koqto tup4e nared (v slu4ai che se naloji da go zareja, poneje ne go haresvam dostatu4no)?
mersi predvaritelno.
p.s. sorry ako povtarqm temata, no ne mi se rove6e da gledam nazad iz foruma..

koalka
01-03-2007, 19:14
Сама осъзнаваш, че е боклук и трябва да го забравиш.Аз например на твое място бих опитала с готиното момче.Сама осъзнаваш характера и външността му и ти харесва.Като нищо след време може да ти хареса дори повече от онова момче.Незнам, реши сама.

hollaback_girl
01-03-2007, 19:18
Онзи...боклука...го забрави...той не би могъл да ти даде нищо добро...по-добре не рискувай. А колкото до готиното момче - пробвай да видиш какво ще излезе с него, а ако осъзнаеш че не го харесваш така както той заслужава и не би могла да му дадеш това, което заслужава, винаги можеш да си тръгнеш...но все пак ти решаваш.

Vercetti
01-03-2007, 19:29
2. ima li smisul da trugvam s to4niq tip, ili shte se proqvq kato egoistichna ku4ka, koqto tup4e nared (v slu4ai che se naloji da go zareja, poneje ne go haresvam dostatu4no)?
mersi predvaritelno.

Как да си го избиеш - тръгваш с "точния тип". И запомни, че той не е избрал едно от онези 30 момичета, а теб.
А ако не се получи и му го кажеш, далеч не означава че си кучка. По-добре да му го кажеш по-рано отколкото да възникнат някакви по-големи чувства у него впоследствие! Но ако решиш да го зарежеш поговори сериозно с него и му обясни добре!

POLA^_^
01-03-2007, 19:35
mersi predvaritelno.

Как да си го избиеш - тръгваш с "точния тип". И запомни, че той не е избрал едно от онези 30 момичета, а теб.
А ако не се получи и му го кажеш, далеч не означава че си кучка. По-добре да му го кажеш по-рано отколкото да възникнат някакви по-големи чувства у него впоследствие! Но ако решиш да го зарежеш поговори сериозно с него и му обясни добре!
и аз мисля,че трябва да опиташ с пича:)Може и да успееш да си избиеш ония льольо от главицата:)УСПЕХ....стискам палци

PoisoNGirL
01-03-2007, 19:44
probvai s gotinoto momche,nali kazvash che vsichko v nego e idealno.moje s vremeto da go haresash i to mnogo.A za "bokluka" kakto go naprichash..ima li smisul daje da se zamislqsh... toi ti e samo fiks ideq,koqto shte zabravish sled kato namerish neshto za teb. nali znaesh vseki haresva loshi momcheta i takova,koito ne sa za nego,no s vremeto se osuznava.uspeh s picha i dano da se poluchat neshtata \:D/

MisSkata
01-03-2007, 20:10
така реших и аз да се намеся и да ти дам съвет..макар и по-различен от тези на останалите...наистина нито те познавам лично, нито нищо, но..просто нямаш си и представа колко добре те разбирам...Просто съм в такава ситуация, даже по-кофти, защото забърках и други хора,но това е друга тема..Исках само да ти кажа, че просто не си мисли, че ще можеш така бързо да забравиш предишния(ако наистина си го обичала и го обичаш...)И ще е наистина малко егоистично да тръгнеш с другия макар и да казваш, че го харесваш...Каква ирония, но точно днес трябваше да взема същото решение и виж какво направих след дълго мислене и направо безсънни нощи:
Излязох с готиния човек(този, който харесвам, но за жалост нищо повече.. :? ) и реших, че ще е най-добре да му обясня всичко, което ми тежи и което ми е на сърцето...казах му, че има друго момче, което наистина не мога да забравя и заради което няма да мога да бъда изцяло отдадена на него..по този начин го оставих да прецени сам дали ще може да бъде с човек, който не е сигурен напълно с чувствата си, но който въпреки всичко може да опита да се получи нещо във връзката между двамата..казах му и че той сам може да прецени до колко иска всичко между нас да се получи и до колко е готов да ме приеме сега, макар и да разбира, че не съм забравила другия...
И все пак не бързай да започваш нещо ново ако наистина не се чувстваш готова, защото може да се получи обратен ефект..с предишния ми приятел стана точно така...но днес заедно с човека, за който ти казах, решихме, че ще е по-добре да не избързваме и нека времето покаже до къде ще стигнат чувствата ни един към друг... и да ти кажа чесно сега се чувствам идеално, защото си казах всичко и той ме разбра идеално, я прекрасното ни приятелство продължава..:wink:
П.С. Леко се отнесох, (така де много :oops: ), но искрено се надявам да съм помогнала!!! :) :wink: :wink:

01-03-2007, 20:17
mn blagodarq za suvetite :)