Влез

View Full Version : Kak da mu kaja da se obrasne?

Noji4ka
01-03-2007, 21:59
Kak da kaja na gadjeto mi da se obrasne otdolu-mn e kosmat,a na men tva ne mi haresva!?
Pak me e sram da mu go kaja v o4ite
:(

01-03-2007, 22:03
прати му смс-"моля те обръсни се.И да вземеш кисело мляко от магазина после"

01-03-2007, 23:05
Kak da kaja na gadjeto mi da se obrasne otdolu-mn e kosmat,a na men tva ne mi haresva!?
Pak me e sram da mu go kaja v o4ite
:(

Що ве? Така можете да си играете на сървайвър обаче на остров с два камъка и една палма! Познай коя маймунка тря виси на тая палма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ти

Duffer
01-03-2007, 23:43
Кажи му, че си алергична към вълна.

panterata
01-03-2007, 23:56
мн тъпи идеии но все пак ще напиша нещо напр. : "Мило ти попринцип обезкосмяваш ли се отдолу и той-не и ти ами добре той ще каже "що" и ти ами защото аз пък не мога без да се.. не ти ли е гадно така?" може също и като накараш някоя твоя доверена приятелка да спомене пред него (ако стане въпрос за тема косми и т.н ) че не харесва момчета с косми и ти да кажеш "И АЗ" аа може и да му кажеш "на един филм видях 2та докато се къпят и се бръснеха искаш ли и ние да пробваме аз теб ти мен.." а може и докато го целуваш там долу да направиш спряла физиономия като уж си бръкнеш в устата и той като ти каже "кфо има" ти ще кажеш "нищо мило май ми влезе косъм.." :)

shadow4e
01-04-2007, 00:02
Това за приятелката е добре. А за последното... на мен постоянно ми влизат и е ужасно, защото ме задавят /имам куче с постоянно падаща козина/ #-o

zmei15
01-04-2007, 01:09
Kazi si mu go napravo.Ako eventualno ne te razbere mu kazi ,che shte go smeniash.Az sam epiliran/rezultat ot terora na priatelkata mi/ na vsiakade osven po glavata/gore/ ...Ama tam sam opleshiviavasht, taka che sam gladak otvsiakade osven mezdu ushite.

01-04-2007, 01:46
Kazi si mu go napravo.Ako eventualno ne te razbere mu kazi ,che shte go smeniash.Az sam epiliran/rezultat ot terora na priatelkata mi/ na vsiakade osven po glavata/gore/ ...Ama tam sam opleshiviavasht, taka che sam gladak otvsiakade osven mezdu ushite.
Ти пък си ебаси женчото.
Фактът, че си се оставил да бъдеш тероризиран от момиче говори достатъчно. А фактът, че си поддал от този терор е...

alkobalko
01-04-2007, 08:11
мн тъпи идеии но все пак ще напиша нещо напр. : "Мило ти попринцип обезкосмяваш ли се отдолу и той-не и ти ами добре той ще каже "що" и ти ами защото аз пък не мога без да се.. не ти ли е гадно така?" може също и като накараш някоя твоя доверена приятелка да спомене пред него (ако стане въпрос за тема косми и т.н ) че не харесва момчета с косми и ти да кажеш "И АЗ" аа може и да му кажеш "на един филм видях 2та докато се къпят и се бръснеха искаш ли и ние да пробваме аз теб ти мен.." а може и докато го целуваш там долу да направиш спряла физиономия като уж си бръкнеш в устата и той като ти каже "кфо има" ти ще кажеш "нищо мило май ми влезе косъм.." :)
Тези идеи са много добри. Наистина пробвай някоя от тях, може и да успееш да го убедиш.

koalka
01-04-2007, 08:38
Съгласна съм с Пантерата.Все пак като не ти е приятно, трябва да му кажеш, а не да не ти е приятно.

shizzle
01-04-2007, 13:39
shadow4e.. тези коментари за кучето ти ме притесняват :shock:

zmei15, просто не си случил. моята приятелка ще ме убие, ако си обръсна краката.

Ifan4o
01-07-2007, 10:33
Mi moq suvet e da go nakara6 da praite sex v banqta i tam ti da go obrusne6 i to 6e stane kato ne6ty eryti4no.Milsq 4e :-k

skate-more
01-07-2007, 11:09
Това за приятелката е добре. А за последното... на мен постоянно ми влизат и е ужасно, защото ме задавят /имам куче с постоянно падаща козина/ #-o

е ти кво праиш с тва куче ?! :smt006

malka_sladuranka
01-07-2007, 11:28
дам пробвай с някоя от идеите на пантерата

XXX_f
01-07-2007, 12:28
дам пробвай с някоя от идеите на пантерата
probvai i tova za priqtelkata e perfektniq nachin i nqma se pochyvstvash gadno

bulgarche
01-07-2007, 12:33
е как да му го каеш..с уста много ясно
Има там два начина..единия да му гои каже в прав текс, а другия да започнеш да му спубеш космите с уста