Влез

View Full Version : molq vi daite mi savet4e :(

piqnata_toqga
01-03-2007, 23:34
v momenta se zanimavam s edno momi4e v koeto izpitvam chuvstva ot mnogov vreme to naskoro skusa s priqtelq si toi e sushto taka i moi dobur priqtel suochenici sme dori trenirame zaedno ot nqkolko dena az priznah chustvata si no samo po chat ... i taka ot den na den te stavat po seriozno kakto za men taka i za neq ako v sushnost i tq izpitva neshto kum men, utre shte izlizam s neq ... i se nadqvam da se poluchi neshto po seriozno mejdu nas no neq e pritisnqva tova che az moje da se skaram s bivshiqt im i vzeh merki govorih s nego i toi mi kaza che nqma problem kazah i na neq dori pokazah razgovorat ni ... molq vi kajete mi kak da podhodq utre kolkoto po skoro mi otgovorite tolkova po dobre mersi predvaritelno ...

MoHuTo
01-03-2007, 23:42
Ами признаваш и че имаш сериозни намерения, към нея, питаш я дали има и тя някви чувства към теб и ако има евентуално я целуваш, тръгвате...и така..Успех все пак :wink:

piqnata_toqga
01-03-2007, 23:46
v sushtnost az mislq che ... ne moje da ima drug nachin po koito moga da podhodq ... i az taka miseh i mislq :) da postupq no se pak ako ima nqkoi druga ideq sushto moje da mi e ot polza mersi se pak :P

01-03-2007, 23:49
Еми според мен няма поводи за притеснение, щом и приятеля ти е съгласен :wink: Какво пречи :arrow: Само дето момичето нещо я тревожи ама това е нормално все пак й е бил гадже :-k Опитай се да я успокоиш и да я навиеш, че всичко ше е под контрол :| И ако тя има чувства към теб всичко ше е наред. Даде ясно че не искаш да си съсипваш приятелството с др момче, но той щом ти е казал да действаш значи наистина няма чувства към нея.
Хора не си създавайте от мухата слон проблеми, има мн по-сериозни :?

piqnata_toqga
01-03-2007, 23:55
mi v sushnost toi nqma kakvo da se surdi toi beshe vinoven za tqhnata razdqla az bqh malko vutre v neshtata :) ... i ne smqtah che shte ima neshto protiv govorih s nego i se okaza che sam mislil pravilno toi mi kaza deistai ako iskash az nqmam nishto protiv ostava sega da govorq i s neq mersi pak nasichki koito mi otgovorihte i shte otgovorite :P

piqnata_toqga
01-04-2007, 00:12
problema ne e v tva che shte mi se razsurdi priqtelq .. az sam govoril s nego i toi me ee kazal che nqma da ima nishto protiv vruzkata mi s bivshoto mu gaje .. problema e tam che bivshoto mu gaje .... :) demek momicheto koeto az haresvam se pritesnqva che mojde da se skarame ... no se pak shte napravq sichko vazmojno da im obesnq kak stoqt neshtata ako ima nqkoi koito moje da spodeli mnenieto si neka go napravi :P

01-04-2007, 00:12
Suglasna sum s gosta predi men ... govori s neq,vij kak stoqt neshtata,no ne q karai da vzima reshenieto si vednaga :roll: .Moje da se vidite pak,ako ima nujda i dai vreme da si pomisli kak iska da produljat neshtata :wink:

piqnata_toqga
01-04-2007, 00:17
polu4aval sam mnogo mudar savet ... ot maika mi s koqto si spodelqm sichko tq mi e kazvala kogato nqkoi ti kaje ne sam gotova da ti otgovorq na momenta ... tova oznchava ako trugnem ne se znae kak shte sa otnosheniqta edin kum drug zashtoto vruzkata ni shte e mnogo nesigorna a kogato edna vruzka e ne sigorna po dobre da nqma vruzka ... ako moje da mi dadesh nqkakuv po dobur shte sam ti blagodaren ... ne che nikoi nqma pravo na vreme da reshi no az i kazaha na tova momiche -pomisli si za otgovora tq mi otgovori OK

01-04-2007, 00:26
Da,taka e!No zamislql li si se,che moje da se chuvstva nesigurna v teb?Ako naistina durjish na tova momiche i iskash da si s neq i go pokaji i mislq,che nqma da ima problem \:D/ No tova sa neshta,za koito shte si govorite kato se vidite :wink:

piqnata_toqga
01-04-2007, 00:36
v tova sichki momicheta se zablujdavate kogato dadeno momche vi narani posle gubite doverie v sichko ... a az dokazah na tova momiche che trqbva da ima doverie v men razbrah che ne iska da razvali priqtelstvoto mejdu men i bivshoto i daje tova im pravi chest az i pokazah obache che nqma da stani zashtoto sichko mejdu tqh dvamata e otuchneno{mejdu dvete momcheta} a tova che darja na neq im go pokazah qvno ne e razbrala za sajalenie shte se postaraq da go razbere i shte te poslusham v tova koeto kazvash "Ako naistina durjish na tova momiche i iskash da si s neq i go pokaji i mislq,che nqma da ima problem" mislq da go napravq i imeno tova kazah che e hubavo mejdu edna vruzka da ima sigornost ... i shte se opitam da q poluchi tazi sigornost zashtoto ako nqma doverie ... pak kazvam nqma smisal ot vruzka

BuBi008
01-04-2007, 02:14
Hm.... ne iskam da buda negativna no vse pak se zamisli i ot drugata strana na neshtata ... dobre momicheto se pritesnqva za da ne q naranqt otnovo qvnu shtom tvoqt priqtel e prichinatat za da skusat . Ne mislish che e manichko ranu da se opitvash da q nakarash da se zahvane s druga vryzka ?! Ne mislish li che tq shtom ti e otgovorila che shte si pomisli nqma koi znae kakvi chuvstva moje daje i nikakvi ?! Ne mislich che za da te obicha bi trqbvalo da te poznava i da znae shto za chovek si ? Zashto trqbva ti da dokazvash che tq da ne e glupava che da go vidi ot samo sebe si ? Ne mislich li che tq ne e sigurna che te obicha i za tova da kazva che shte si pomisli ? Che nali liubovta e slqpa az ako bqh vliubena ne mu mislq mnogo mnogo edin chovek kolko mnogo me obicha che da buda s negu ?! Emi to tq ako te haresva ne obicha ili te obicha po malko ot kolkoto ti neq ne mislich che vryzkatat vi qnam mnogo da varvi zashtoto ediniqt shte dava poveche ot sebe si a shte poluchava po malko poradi lipsa na takava golqma zainteresovanost . Neznam prosto izkazvah mnenie moje i da ne sym prochela kakto trqbva moje i da gresha

iiirish
01-04-2007, 05:30
не разбирам за какъв подход говориш :-s ясно е като бял ден, че и двамата искате да бъдете заедно! проблема с бившия й се е уредил! тогава какво ви спира?!
аз съм сигурна, че след като се видите и поговорите за отношенията си всички ще се уреди. просто се постарай максимално точно да й обясниш, че нито ти, нито бившия й, имате намерение да се карате за каквото и да било, щом това толкова я притеснява! но за мен това са чисти лигавщини :?

koalka
01-04-2007, 08:21
Не разбирам какъв е проблема?Най-важното е, че сте се разбрали като приятели с бившото й гадже, казал ти е, че няма проблем.Сега остава само да излезете и да поговорите.Ясно е, че и двамата се харесвате така, че няма от какво да се притесняваш.Просто се дръж като кавалер на първата среща, направи й добро впечетление.

alkobalko
01-04-2007, 08:49
Няма за какво да се притесняваш, нито тя. Пределно ясно е, че и двамата имате чувства един към друг и искате да сте заедно. Проблемът с бившия и се е разрешил. Така че не остава нищо друго, освен да се съберете.