View Full Version : Това нормално ли е или е сексуален тормоз
ОбиВанКеноби
01-04-2007, 11:20
Мой съученик свали доскорошната ни учителка по английски, която беше стажантка и е на 24 години, а той е на 18. Сега идват заедно в кафето, а тя до скоро ни обучаваше. Може ли да се нарече "сексуален тормоз"?
ОбиВанКеноби, защо питаш?
ОбиВанКеноби
01-04-2007, 11:24
ОбиВанКеноби, защо питаш?
Щото мисля че е извратено и как той може да е с учетилка пък аз или някой друг от училището да не може? Такива хора дразнят много особено като почнат да парадират. Едва ли не е най-големия тарикат че се е уредил па ние сме балъци. И с едни пирятелчета мислим да му скроим шапка. И се питах да ли може нещо по закона за секдуално насилие или квото е там да сезираме полицията
Няма начин - може само да я уволянт дисциплинарно от МОН. Освен това,той е на 18 - не можете да сторите нищо. Това е като да искаш полицаят да опандизи съседката ти,защото е курва,която спи с женени мъже!
[-X
olive_oil
01-04-2007, 11:26
недей да завиждаш(малко грубо звучи,ама.....)
Свали и ти някоя учителка ако можеш и ти се перчи с нея
Така си и мислех....
Тц, тц...накъде отива младежта..?
Така си и мислех....
Тц, тц...накъде отива младежта..?
Пропада ](*,)
Мой съученик свали доскорошната ни учителка по английски, която беше стажантка и е на 24 години, а той е на 18. Сега идват заедно в кафето, а тя до скоро ни обучаваше. Може ли да се нарече "сексуален тормоз"?
Не ама можеш да искараш пари затва че си мислиш че е сексуален тормоз
JoeBanana
01-04-2007, 11:38
той се е предал на дЪ дарк сайд, Оби Ван :mrgreen: ся трябва да чака 20+ години децата му да го върнат при добрите :mrgreen:
mi kvo kato e s u4itelka... tq sigurno ne si zaslujava, a puk za tebe moje da se lepne nqkoq mnogo po sexy macka puk da vidime koi 6te e po golqm pi4 togava :twisted:
ами явно учителката ти е курветина
IlLuSi0nS`
01-06-2007, 15:04
ех завист..