PDA

View Full Version : Vapros kam momi4etata

01-04-2007, 13:00
Iskam da mi kajete-kato za prav pat ste se gu6kali s mom4e i mn ste se vazbudili/sledovatelno tam otdolu se e raz6irilo/,sled tova imate li 4uvstvoto,4e otdolu ne6to ne e kakto trqbva?
Nz dali rabrahte kvo to4no vi pitam-mai ne moga hubavo da se izrazq :?

dzyy
01-04-2007, 13:05
leleleelll to ako kato se vazbudish se razshirqva otdolu kfo stava ve ... koi ti e kazal 4e e taka? tfa izob6to puk ne e taka :D :-D :-D :-D :-D

ultra
01-04-2007, 13:12
leleleelll to ako kato se vazbudish se razshirqva otdolu kfo stava ve ... koi ti e kazal 4e e taka? tfa izob6to puk ne e taka :D :-D :-D :-D :-D
Аз ли не разбрах или ти не ставаш???
Щото влагалището се разширявааааааааа винагииии,след известно време си приема формата,в която е било преди възбудата.Тва е мускул-свива се и се отпуска.От де си мислиш че излизат лапетата?През гъза ли?
](*,)

антония
01-04-2007, 13:33
а бременните жени сиг са възбудени като раждат 4ак за да го изкарат тряя сиг до оргазъм да стигнат тфа с бременността е съвсем др... при бременност се разширява за да може да излезе и в те4ение на времето (в 9тия месец като раждат стига ве4е нз до колко см) заради бременността не защото е възбудена жената

антония
01-04-2007, 13:36
вагината се разширява в зависимост от големината на проникващото нещо(било то Член или нещо друго подръки) НЕ ОТ ВЪЗБУДАТА

a~n~i~t~y
01-04-2007, 13:47
При възбуда вагината се уголемява и става разтеглива

ultra
01-04-2007, 13:51
а бременните жени сиг са възбудени като раждат 4ак за да го изкарат тряя сиг до оргазъм да стигнат тфа с бременността е съвсем др... при бременност се разширява за да може да излезе и в те4ение на времето (в 9тия месец като раждат стига ве4е нз до колко см) заради бременността не защото е възбудена жената
ама и ти се една дълбокааа..... #-o

Не пиша конкретно за бременноста и раждането,просто дадох пример...но ти не ме разбра правилно..
Нали ако не е възбудено момичето,влагалището ще си седи свито и сухо и няма да може да влезе члена???(освен с напън... :-# )
Пробвай на сухо да си вкараш нещо вътре и кажи дали ще успееш..е да,ще успееш,ама ще си силно прижулена...

koalka
01-04-2007, 13:52
Не ми се е случвало такова нещо.Просто за малко не е много приятно, защото е влажно.

panterata
01-04-2007, 14:17
просто момичето се е възбудило.. за нея това е странно защото явно и е било за 1ви път ;) нормално е като се възбудиш и да усешташ нещо там отдолуу.. хаха ся кат си помисля и аз не мога точно да го опиша :)

ista
01-04-2007, 19:03
Iskam da mi kajete-kato za prav pat ste se gu6kali s mom4e i mn ste se vazbudili/sledovatelno tam otdolu se e raz6irilo/,sled tova imate li 4uvstvoto,4e otdolu ne6to ne e kakto trqbva?
Nz dali rabrahte kvo to4no vi pitam-mai ne moga hubavo da se izrazq :?

пуууу... овлажняваш се, мила... друго ме съмнява да става, освен ако не си усетила и той да си е пъхнал пръста... или нещо друго там