Влез

View Full Version : za6to?

01-04-2007, 16:55
iskam da vi popitam na kakvo se dalji barzoto svar6vane #-o s priqtelqt mi go pravim za 4-ti pat no vinagi svar6va mnogo barzo.Dnes o6te pove4e :cry: 4udq se dali e v men problema ili vaob6te na kakvo moje da se dalji tova :-k

skate-more
01-04-2007, 16:57
много се е възбудил...
знаеш ако не се притесняваш някаде 30 минути преди секса го накарай да си удари една чекия така ше бъде по издражлив .. не се ебавам

BloodSoul
01-04-2007, 17:03
Вярно е, след първият оргазъм, мъжът стига по-бавно към втория... А за свършването му - момчетата попринцип свършват бързо. Ако е начинаещ в секса - все още не се е научил как да се сдържа. Пък и ако ти си все още тясна...

alkobalko
01-04-2007, 17:05
Ако няма много опит е нормално. Може и да се дължи на прекалена възбуда.

bungle
01-04-2007, 17:10
Ако го възбуждаш прекалено много.(Не прекалявайте много с любовната игра.За нас жените колкото повече,толкова по-готино, но момчетата се възбуждат хипвр много като ни гледат гърчещи се от удоволствие и това влияе после естествено и на продължителността на акта.)
Ако си тесничка. Хм,дар за гаджето. :-D Тогава няма какво да направиш. И да -това му харесва МНОГО.
Ако от скоро прави секс. Още не е свикнал с усещането и не може да се контролира.
С времето ще се оправи. Повече практика трябва. :)

koalka
01-04-2007, 17:12
Ако не го е правил много просто това е нормално, няма още опит.

deidiy
01-04-2007, 17:12
много го възбуждаш :wink: но наистина кажи му да полъска малко преди да почнете :-D

bungle
01-04-2007, 17:14
Как така ще му КАЖЕ "аре да полъскаш малко преди да правим секс,щото много бързо свършваш" ? Аре бе,момчето ще се почувства кофти.
Може тя да му "полъска" още по време на любовната игра,да свърши веднъж и после да пристъпят към същинската част. Или пък орална любов. Каквото предпочита. :roll:

01-04-2007, 17:32
blagodarq mn :smt008 ve4e 6te znam kakvo da napravq sldeva6tiq pat i nqma da se pritesnqvam :smt016 dano se polu4i po dalgo 8-[

sh3_1s_7h3_0n3
01-04-2007, 17:34
Ако го възбуждаш прекалено много.(Не прекалявайте много с любовната игра.За нас жените колкото повече,толкова по-готино, но момчетата се възбуждат хипвр много като ни гледат гърчещи се от удоволствие и това влияе после естествено и на продължителността на акта.)
Ако си тесничка. Хм,дар за гаджето. :-D Тогава няма какво да направиш. И да -това му харесва МНОГО.
Ако от скоро прави секс. Още не е свикнал с усещането и не може да се контролира.
С времето ще се оправи. Повече практика трябва. :)

:smt051

bungle
01-04-2007, 17:36
Тоя ангелоемотикон как трябва да го тълкувам ? :-D

01-04-2007, 18:57
iskam da vi popitam na kakvo se dalji barzoto svar6vane #-o s priqtelqt mi go pravim za 4-ti pat no vinagi svar6va mnogo barzo.Dnes o6te pove4e :cry: 4udq se dali e v men problema ili vaob6te na kakvo moje da se dalji tova :-k

Да, проблема е в теб - явно си много красива много яка много прекрасна много възбуждаща и с мн яко тяло и си гу възбудила много и момчето му свършват бързо батерийте. Но не се ппритеснявай!!! Имам решение на проблема ти - виж ми подпишса - последния ред :D :D :D