View Full Version : Neznam dali e...
Spala sam s mom4e... no nemoga da razbera dali e svyrshil ?? Kak moga d arazbera nie pravim sex sled tva gledame nqkoi film spim i stavame az se pribiram kypq se i toi stava.. i nz... neznam kak da razbera dali e svyrshil ? pravim go s prezarvativ vinagi kogato svyr6im si go maha mn qsno.. nz nz help my !!!
Sladko_dqvol4e
01-04-2007, 19:46
Kazva6,4e vinagi,kogato svar6i si go maha-zna4i znae6 koga to4no svar6va
:-D
alkobalko
01-04-2007, 19:48
Махне ли презерватива значи е свършил. Може съшо така да познаеш по движенията, промяната в лицето му. Няма как да не се забележи.
Махне ли презерватива значи е свършил. Може съшо така да познаеш по движенията, промяната в лицето му. Няма как да не се забележи.
е, може просто да се е отказъл да продължава, да му е станало скучно или да е дошло време за сериала... пууууууууу... много ясно, че се разбира! няма начин да си правила секс повече от един път и да не знаеш...
BloodSoul
01-04-2007, 19:56
Щом сваля презерватива значи е свършил. Не познавам мъж, който не свършва. А и приятелят ми като свършва съм усещала едно странно стрептене на пениса му, докато е в мен...
emm da e ama.... sam se kolebala mnogo pyti ... mn pyti e svyrshval na dupeto mi toagav samo sam oseshtala.. ahaha poprincip toi mn obi4a6e da svyrshva na dumeto mi... no nqkoi pyt ne.. pravihme sex i posle maha si prezarvativa i lqgame da spim 6toot sme se izmorili ili gledame film i pak spim...
Щом сваля презерватива значи е свършил. Не познавам мъж, който не свършва. А и приятелят ми като свършва съм усещала едно странно стрептене на пениса му, докато е в мен...
:smt005 :smt005 :smt005 има момчета, които не свършват... то не винаги става естествено, че има... пуууууууууууу...
Като свършва пениса му става още по твърд, достатъчно за да е осезаемо.
вярно, но факт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =P~ =P~ =P~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emm da az mnogo pyti sma iskala da pravq sex bez prezarvativ i vinagi sled 10min toi e iskal da si go sloji zashtoto mojel da se izpusni a na mene mi be6e mnogo po priqtno bez prezarvativ no nali znaete MYJETE sa strahlivi... :)))
alkobalko
01-04-2007, 20:29
emm da az mnogo pyti sma iskala da pravq sex bez prezarvativ i vinagi sled 10min toi e iskal da si go sloji zashtoto mojel da se izpusni a na mene mi be6e mnogo po priqtno bez prezarvativ no nali znaete MYJETE sa strahlivi... :)))
Страхлив или не, той постъпва правилно. По-добре да ти е малко по-кофти, но да си сигурна, а не да се притесняваш после.
ахахаха... дам, те са страхливи... да ти кажа честно и аз се плаша от щъркела... пууууууууу... деца
BloodSoul
01-04-2007, 20:42
:smt005 :smt005 :smt005 има момчета, които не свършват... то не винаги става естествено, че има... пуууууууууууу...
А като не свършва доста време ли блъска ? :lol:
А като не свършва доста време ли блъска ? :lol:
е не! ти не знаеш какво става... откъде мислиш, че идват и вятъра, и вълните... и всичките движения на земята? :shock: :shock: :shock: леле, непросветени хора!
Spala sam s mom4e... no nemoga da razbera dali e svyrshil ?? Kak moga d arazbera nie pravim sex sled tva gledame nqkoi film spim i stavame az se pribiram kypq se i toi stava.. i nz... neznam kak da razbera dali e svyrshil ? pravim go s prezarvativ vinagi kogato svyr6im si go maha mn qsno.. nz nz help my !!!
След девет месеца ще разбереш дали е свършил или не, нищо че е бил с презерватив
вярно, но факт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =P~ =P~ =P~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кво?