Влез

View Full Version : Daite SaVEti Ot4aqn SAM

Ot4aqn sam!! helppppppppp
01-04-2007, 21:16
ako imate nekvi saveti da gi kajete ;)

Nemoga da razbera za6to ve4e 2 godini si obe6tavam 4e dogodina si hvana gadje momi4eta mnogo ...... ama drug e problema
1-vata godina kogat si bqh obe6tal me be6e sram :)
minalata godina si izgubih vremeto s edna ot 4ata golemi gluposti dobre4e
se osaznah vse pak :) i tka doide novata godina i az pak si obe6tah :)
ama ne6to ne izlizam mnogo
Udoma na6te ne me puskat mn da izlizam sled 22h i nemoga da hodq mn po diskota i nz :)
po kafetata hodq nasam natam ama ni6to ne pravq i sq sam bez gadje
ne 4e sam imal predi de ama si mislq 4e 6a mi e po dobre ako si fana nqkoq :) haha
kvi gluposti pi6a tuka......
am tka de sram me e da pi6a gluposti nqkade drugade tuka pone nikoi ne me poznava ;P
i tka haresvam si az edno momi4e ama tq si ima priqtel ne stava mn se obi4ali neznam si kvo ...
tei haresah si drugo ama nqmah smelost da otida pri neq i da q zagovorq az poprncip ne govorq mnogo s momi4etata :)sram ne sram 6tqh da otida ama nqma6e kvo da i kaja prosto i ne sam i hodil i teide doide novata godina i sq sam re6en da im govorq sqkvi gluposti ama pone da gi zagovarqm :) mai 6a po dobre otkolkoto da stoq kat pukal i da myl4a da si vikam ne6to pak vse edno sram ebah go u srama :)
hahahahha
gluposti gluposti kolkot iskate :P
Bqh izlizal s edna ama tq be6e mn smotana i ne sam q svalql kakto ima6e nqkaf det be6e pisal "Vqrno vseki vlak si ima patnici ama tq i na vlak ne prili4a".......dosta dobyr primer :)
hahahahhaahhahahahah
i tka :) ne me ebe ni6to :P lqlqlqlq blablabla
hihihahah ligata v men :)
ami neznam drugo kvo da pi6a :P
i kvo da vi spodelq amiiiiiiiii neznam kvo da kaja ot sofia sam na 14 :)
drugo nzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ako ima kandidatki da se obajdat :)
Neznam za6to ama mnogo se vliq ot mnenieto na horata kakvo 6te kajat i sqkvi takvia i mi pravi golqmo vpe4etlenie kvo 6te kajat za men :)
haha
leko sam se kompleksiral ot tva 4e vsi4kite mi averi sa s priqtelki az bez :)
hihihahahahhahahahahahahahah
omgg
omgggggggggggggg
:)
nal tei aide
daite nqkvi savete!!!!!!!!!!111
10x predvaritelno

help de pls
01-04-2007, 21:36
e???? nqma li saveti????? help de pls!

nasty_f
01-04-2007, 22:00
Еми започни да излизаш от вас,а не стой пред компютъра цял ден...Преодолей срамът си,иди при няко момиче и му направи кобплимент,покани я на среща...Момичето предполагам ще е на 14,или 13,12 :mrgreen:

01-04-2007, 22:00
Толкова ли е трудно . Набелязваш целта (момичето) , заговаряш , сваляш и ебеш на поразия :D .

Ot4aqn sam
01-04-2007, 22:32
Ami predi se bqh navil da pokanq edna ama tq be6e s nqkv priqtelki
Kvo da napraq da i kaja moje li da dodie6 za malko?
i posle kak se kazva6 :) i az kazvam moeto ima nali priqtno mi e
posle
Ai da izlzem na kafe
i ako kaje ne i posle kaje na priqtelkite si i se ebat s men celiq kvartal :)
ama ne6to takova li trqa da e?
6tot imam 4uvstvoto 4e 6te mi otkajat :)
neznam za6to ne se pritesnqvam da govorq a ot otkaza
Nali uj ne e sramno da si poiska6 sramnno e da ne poiska6 :) ili po to4no da ti otkajat pls momi4etata da pi6at 6tot se 4udq te biha li otkazali na takova predlojenie ako mom4eto ne e tolkova gotino nali ;)
smisal ako ne e koi i znae kaf krasavec ama e pi4 :)

momi4ete pls kajete
01-04-2007, 22:40
momi4eta kajete pls
moje i mom4eta :) ai kajete pls

JoeBanana
01-05-2007, 07:14
ако ти кажа "излез", ше излезеш ли ? - не :mrgreen:
ако ти кажа "давай смело", ше тръгнеш ли да ги рутиш наред ? - не :mrgreen:
за какво са ти акъли като нямаш смелостта ? в тия ситуации си кат Рамбо - сам с единия чеп/нож в ръка и трябва да се справиш сам
освен тва си само на 14, не бързай толкоз с котйенцата :mrgreen:

atanakata
01-05-2007, 08:20
kfo da ti kaja pi4... na 14 si, ne se pritesnqvai, kfo kato si nqma6 priqtelka... drugoto... srama te ebava otvsqkude.... da ne ti puka... otiva6 pri neq i kazva6 ne6to ot sorta : zdravei, kak si, kak se kazva6... ottam trqbva ve4e da ti poraboti malko mozy4eto... drugoto koeto e : mn 6e ti e trudno da svali6 nepoznato momi4e, v takuf smisul 4e moje da e malko nedover4iva i tn i tn.... mislq 4e mn po lesno 6e ti e da izleze6 s kompaniqta, s momi4eta koito ne sa zaeti... prosto budi zabaven, razkazvai nqkoi sme6ni istorii(vqrvai mi, na momi4etata mn im haresva i pravi golqmo vpe4atlenie) govori si poe4e s tqh, obru6tai vnimanie, pravi komplimenti, no ne stavai nahalen... taka sled nqkolko puti se polu4ava :P nedei se ot4aivai ako te rejat... vinagi go ima tfa, idfa nqkoq druga, deto 6e te izkefi poe4ko i taka... naistina nai vajno e da ne ti puka s koi to4no govori6... budi sebe si i si4ko se narejda suvsem skoro ;-)

iiirish
01-05-2007, 08:33
мисля, че не трябва да се комплексираш от това, че аверите ти имат, а ти не. все пак си на 14 още и сега ти предстоят многото връзки и запознанства с хубави момичета. не мога да си обясня защо всички толкова много бързате да бъдете с момиче?! разбирам да сте на по над 20 ок, ама вие още сте си деца и хубавото тепърва предстои ;)
изживейте пълноценно сегашните си години, а всичко останало само ще дойде!

NyMpHeTaMiNe_f
01-05-2007, 09:10
Preodolei srama si i deistvai smelo !!!

Undying
01-05-2007, 09:15
Нз що,ама тая темичка като я прочетох супер едно такова весело ми стана,не че не приемам на сериозно проблема,просто напоследък не ми е мн весело,а като прочетох тая тема и просто... :D Както и да е,аз лично от писането ти мой човек не виждам да си някъф срамежлив или нещо от тоя род,просто май нямаш смелост да покажеш истинското си Аз пред другите,именно тези,които трябва да го видят.Мисля че причината за това ти сам я споменаваш в писмото си,че се влияеш супер многоот мнението не другите-какво ще кажат,как ще те възприемат.Вземи го превозмогни тва нещо и си гледай живота,да не плащаш данък обществено мнение? ::: Лично аз съм сигурна че веднъж покажеш ли тва свое лице,просто няма начин да не си хванеш гадже.Айде,успех. :smt016

OT4aqn sammmm
01-05-2007, 12:20
Am 10x na vsi4ki ;)
am neznam za6to ama mai stradam i ot razdvuenie na li4nosta udoma se praq dobyr poslu6en navynka praq sqkvi prostotii "Dale4e ot problemi i roditelski kontrol vsi4ki pluvame v more ot alkohol" ne6to takova :)
Prosto nz :) hahah kat se zamislih ako sam malko po otvoren i ne mi puka tolkova naistina moje i da se polu4i ne6to .... :)
Vyprosa e 4e ne sam tolkoz smel hahah :)
prozvo4a malko typo ama nz za6to
kat qbh malyk v detskata gradina imahme bandi i se byhtihme i ne mi puka6e za ni6to i za nikoi :)
pak sq nz ne se biq s nikoi 6tot nqkoi 6a kaje ne6to neznam si kvo gluposti i pro4ie :)
a be nz kak da se promenq slojno e ;) no 6te se postaraq koeto e nai vajnoto mislq STaranieto ! :)

Allthatshewant
01-05-2007, 12:25
zabravi za srama i deistvai \:D/ :wink:

pampers
01-05-2007, 13:07
ако ти кажа "излез", ше излезеш ли ? - не :mrgreen:
ако ти кажа "давай смело", ше тръгнеш ли да ги рутиш наред ? - не :mrgreen:
за какво са ти акъли като нямаш смелостта ? в тия ситуации си кат Рамбо - сам с единия чеп/нож в ръка и трябва да се справиш сам
освен тва си само на 14, не бързай толкоз с котйенцата :mrgreen:

дооре пак направи изказването.. :smt005