View Full Version : emi moje da e t1po ama ako moje za savet4e
zna4i to nzm dali e to4no problem ama..off zna4i edno mom4e ot kompaniqta ni mi prizna 4e me xaresxva iiiiii s podrobnosti nqma da razkazvam,oba4e sled tva kaza 4e si ima priqtelka i men mi stana kofti ama nz za6to ne obarnax togava takova vnimanie,xodixme na diskoteka s kompaniqta v tqx sled tova gledaxme film be be6e strahotno nzm dali sam vlubena ama toi kaza 4e e oba4e i ne iska da naranqva priqtelkata si na nova godian akto mu zvanqx da mu 4estitq toi neprestana da mi povtarq kolko mn iskal da me videl a sno6ti se darja s men taka vse edno xodim,kato v na4aloto na edna vraska postoqnno me gu6ka celuva me povtarq mi 4e sam bila mn sladka i 4e mn sajelqval 4e imal priqtelka i az nemoga da razbera kakvo da pravq xaresvam go da mnogo oba4e kato se postavix na mqstoto na drugoto momi4e i mi stana kofti ako razbere kak 6et se po4uvstcva mnogo sam gadna :( no i mnogo go xaresvam off mn mi e obarkano nzm kakvo da pravq moje li da me posavetvate ne6to,vinagi pravq gre6ki i vinagi sam naranena no nqma zna4enie prosto iskam da sam s nego ama ne iskam drugoto momi4e da strada offffff...molq vi daite savet ...blagodarq predvaritelno :)
mn vi molq pone ne me obijdaite ako nqma kakvo da kajete pone ne me obijdaite znam 4e sam sgre6ila moje bi de iiii 4e ne trqbva sig da se nadqvam no... :cry: :cry: :cry: :cry:
HopeLesss
01-04-2007, 21:49
Браво, че си помислила за момичето. Малко са тези като теб! Моя съвет е да му кажеш да избере между теб и нея. По-добре така, отколкото да си "втората". Ако наистина иска да е с теб ще остави приятелката си. Не се съгласявай да бъдеш на заден план!
BaMBOocHa
01-04-2007, 21:49
Ами...вярно си в доста кофти ситуация,но каквото и да правиш,както и да въртиш нещата винаги става така,че едната от вас ще е наранена...просто вземи решение...дали да си ти или тя...
Постави му ултиматум-накарай го да избира,няма друг начин :wink:
Не се занимавай с него докато има приятелка . Иска 2 наведнаж да ви ебе . Ако скаса с нея тогава да , но иначе те съветвам да страниш от него :-) .
da i az neiskam da sam na zaden plan neiskam i da bade i s druga i s men prosto ne sam takava.....no mi e mnogo trudno nzm prosto ne trqbva6e toi da postapva taka ako otna4alot znaeh 4e ima priqtelka ni6to podobno nqma6e da se slu4i ili 6te6e nzm sigorno prekaleno mnogo sam hlatnala no prosto nzm iskam go tolkova mnogo a i toi ne spira da mi go povtarq no vinagi sam mrazela da postavqm ultimatomi ili az ili nzm si kakvo prosto nzm ,i da mislq za drugoto momi4e za6toto znam kak 6te se po4uvstva off kofti mi e mnogo blagodarq za savetite na vsi4ki do sega i ako nqkoi moje ili ima mnenie po vaprosa molq da go kaje .. blagodarq
Scarabey
01-04-2007, 22:12
Ако бях на твое място докато ходи с приятелката си нямаше да се занимавам с него най-малкото защото си има приятелка:1во ако разбере ще й стане много кофти и 2ро не обичам да правя каквото и да е с момчета които имат гаджета освен да поддържам приятелски отношения
emm t`pa si vzemi se gramni :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt071 :smt066 :smt066 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt072 :smt072 :smt075 :smt075 :smt074 :smt077 :smt076 :smt080 :smt084 :smt096 :smt098
Ако толкова те харесваше , щеше да зареже приятелката си и да е с теб!Повярвай ми това са само мили, но лъжовни думи само, за да те вкара в леглото си и нищо повече!Не си струва да се занимаваш с този човек, само ще те нарани! :smt009
tova 4e iska samo da spi s men sam ama 2953495 % sigorna 4e ne e taka ne go kazvam samo za6toto pripadam ot lubov po nego i nemoga da kaja ne6to lo6o za nego mi za6toto go poznavam otdavna znam 4e ne e takav vapreki 4e xorata se promenqt no prosto vi kazvam sig sam 4e ne e zaradi tova i po o6te edna druga po osovatelna pri4ina sam sig 4e ne e taka no tq e dalga sega i ne mi se razkazva ina4e nzm za6to 6tom kazva takiva ne6ta ne se razdeli s priqtelkata si moje bi za6toto e nqkav mn dobri4ak i ne iska da q narani oba4e toi taka ako ni6to ne izpitva kam neq tva ne go znam dali e taka de no ako e taka 6te q naranqva pove4e ako ni6to ne izpitva iskam da sam s nego i vi kazvam sig 4e ne e samo zaradi ediniq seks.....pri pove4eto e taka da no v toq slu4ai ni ...off mn sam obarkana mersi na vsi4ki vse pak super ste (hug)
kato v na4aloto na edna vraska postoqnno me gu6ka celuva me povtarq mi 4e sam bila mn sladka i 4e mn sajelqval 4e imal priqtelka
ааааа не!В началото една връзка никога няма съжаление,че си има приятелка...каква връзка мислиш изоб6то 4е можете да имате..?!По-добре го остави да реши коя иска окончателно,или давай напред.Момчета много! :wink:
zna4i to nzm dali e to4no problem ama..off zna4i edno mom4e ot kompaniqta ni mi prizna 4e me xaresxva iiiiii s podrobnosti nqma da razkazvam,oba4e sled tva kaza 4e si ima priqtelka i men mi stana kofti ama nz za6to ne obarnax togava takova vnimanie,xodixme na diskoteka s kompaniqta v tqx sled tova gledaxme film be be6e strahotno nzm dali sam vlubena ama toi kaza 4e e oba4e i ne iska da naranqva priqtelkata si na nova godian akto mu zvanqx da mu 4estitq toi neprestana da mi povtarq kolko mn iskal da me videl a sno6ti se darja s men taka vse edno xodim,kato v na4aloto na edna vraska postoqnno me gu6ka celuva me povtarq mi 4e sam bila mn sladka i 4e mn sajelqval 4e imal priqtelka i az nemoga da razbera kakvo da pravq xaresvam go da mnogo oba4e kato se postavix na mqstoto na drugoto momi4e i mi stana kofti ako razbere kak 6et se po4uvstcva mnogo sam gadna :( no i mnogo go xaresvam off mn mi e obarkano nzm kakvo da pravq moje li da me posavetvate ne6to,vinagi pravq gre6ki i vinagi sam naranena no nqma zna4enie prosto iskam da sam s nego ama ne iskam drugoto momi4e da strada offffff...molq vi daite savet ...blagodarq predvaritelno :)
ми за да не ти е гадно заради другото момиче просто си флиртуваите,заиграваите се и такиа ралти и изачакаи да скъсат по тоя начин ти си оставяш вазможността да тръгнеш с него след като скусате.или му кажи че дуржи6 мнмн на него и да избира тва са вариантите.....................
He3HauKa
01-05-2007, 07:32
Не всичко което лети се яде.Искам да кажа ,че той те мята много здраво а ти му вярваш.Ако толкова те харесваше ,нямаше да има проблем да зараже приятелката си,ако искаше да не я наранява нямаше да ви върти и двете.Бий му шута [-( Освен това,щом няма смелостта да каже на момичето за какво става дума,защо си мислищ че и с теб няма да постъпи по същия начин ,ако ходите ? :smt017
IKisseDAGirL
01-05-2007, 09:42
докато се "поставяш на мястото" на другите, мислиш какво ще им е на тях и ги съжаляваш, никога няма да оправиш себе си
все пак не може всички да са щастливи, или ти - или тя, иначе не става [-(
пък и се съмнявам това момиче като теб да вземе да се поставя на твое място :lol:
за да постигнеш нещо, трябва да си уверена и твърда, ако продължаваш така да се колебаеш, повярвай ми, никога няма да имаш нещата, които искаш.. винаги ще ти ги отнемат под носа :|
Ами скъпа той явно иска и двете иска да ви има,ама я си помисли малко,ти в момента осъзнаваш ли че си му любовница?Ми точно такава си му егати.Вземи го накарай да реши и да избере,а да не се прай на ударен,щото рано или късно всичко ще излезе на яве.А и между другото представи си че тръгне с тебе,и после пък някоя друга заеме мястото,в което се намираш ти в момента,той явно не може да се засити само с една,ми той може и още една и още една да има.Да избира!
_candy_girl_
01-05-2007, 10:49
хубаво е че си се поставила на неино място щот има някои дет изобщо не им пука кво праят и кого нараняват ами мила просто го питаи коя ще избере заштото така се измъчваш,просто няма друго решение
mimi7373
01-05-2007, 11:08
добре помисли си така сега тои си има приятелка и фактически и изневерява с теб ами добре тя разбира карат се късат тои остава с теб ходите колко време обаче тои прави същото както е направил и с т ова негово сега щно гадже изневерява ти!и ти няма да се чустваш добре!моя савет е изобщо повече не се занимаваи с него се пак знам колко даржа на моето гадже и ако тои постъпи така с мене ще му се убидя за цял живот а тая дето ми изневерява с нея ще я изпратя в болницата така че внимаваи да не е някоя като мене която за гаджето си би пребила някои от бои да не те натупа! хаиде успях мила дано да съм ти дала хубав съвет!кусмет и после кажи какво си решила! :)
hot`baby ANI li se kazva6?
hot`baby po-to4no joana no ti vikat ani?
hot`baby po-to4no joana no ti vikat ani?
Allthatshewant
01-05-2007, 12:36
mi spored men toi e 4oveka koito moje da napravi na mnogo v slu4aq i da razre6i problema .. pyrvo trqbva da se izqsni TOI sam sys sebe si da re6i koq pove4e iska i sled tova da predprieme nujnite merki .. hubavo e 4e si pomislila i za drugoto momi4e.. no v kraina smetka toi ako izbere teb ti ne si vinovna .. :-k