PDA

View Full Version : Koito vse pak znae kakvo iska da pro4ete tova

neveroqnoto f
01-04-2007, 22:54
6e me izvinite ama moqt moral ne pozvolqva edno momiche na 16 god da trugne da pravi sex prosto ne se vruzva tq o6te se izgrajda kato li4nost vie 6te kajete vseki sam si izbira no i taka da e nito edno su6testvo na 16 ne e fizi4eski i psihi4esko gotovo za tova ima da vijda mnogo o6te ne6ta a i ako po4ne6 da se 4uka6 na 16 6te pretrupne6 ot sexa i nqma da ti e kef sled vreme kogato naistina 6te iska6 i moje6 i trqbva da pravi6 taka smqtam az imaite me za staromodna no az prosto si imam cennostna sistema koqto ne mi pozvolqva da mislq za tiq ne6ta na taq vuzrast ,spored men pove4eto ot vas koito go pravite ne ste naqsno o6te napulno sus sebe si vie ste teenageri kogato nastupvat mnogo promeni v organizma vi i cqlata vi su6tnost lesno si promenqte mnenieto i otkude znaete 4e sled vreme nqma da imate drugi iziskvaniq i da sualqvate? taka mersi 4e pro4etohte tova i da vi kaja az samata sum na 16 i naistina iskam da vi nakaram po-seriozno da preosmislite ne6tata :!:

DidKOоОоо
01-04-2007, 23:09
Това наистина е вярно и подкрепям мнението като цяло, все пак ако тръгнеш да го правиш от малък, като си по-голям няма да е същото, а и да загубиш желание е доста вероятно. И все пак като станеш на 18 примерно...защо не

air_wisp
01-04-2007, 23:20
добре не виждам проблем в това да ходиш дълго време с едно момиче, да се обичате и да отидете на едно по високо ниво на взаимоотношения където е сексът? Така де...?

liiio
01-05-2007, 00:07
Vsi4ko ste mnogo otvoreni i vi klatqt nali posle 6e revete mi kat ste prosti _|_ na vi

martin_91_
01-05-2007, 00:22
Eдинственото лошо нещо според мен в ранното започване на половият живот е ,че след като момичетата се отворят стават ку.волетини и го праат с всеки срещнат .

martin_91_
01-05-2007, 00:23
е не в всички случаи де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pleasure
01-05-2007, 00:34
А според мен авторката е много загоряла.Но просто няма кой да я изчука. И се опитва да си внуши , че секса е някъв "грях" докато не станеш на 30. :mrgreen:

01-05-2007, 04:30
6e me izvinite ama moqt moral ne pozvolqva edno momiche na 16 god da trugne da pravi sex prosto ne se vruzva tq o6te se izgrajda kato li4nost vie 6te kajete vseki sam si izbira no i taka da e nito edno su6testvo na 16 ne e fizi4eski i psihi4esko gotovo za tova ima da vijda mnogo o6te ne6ta a i ako po4ne6 da se 4uka6 na 16 6te pretrupne6 ot sexa i nqma da ti e kef sled vreme kogato naistina 6te iska6 i moje6 i trqbva da pravi6 taka smqtam az imaite me za staromodna no az prosto si imam cennostna sistema koqto ne mi pozvolqva da mislq za tiq ne6ta na taq vuzrast ,spored men pove4eto ot vas koito go pravite ne ste naqsno o6te napulno sus sebe si vie ste teenageri kogato nastupvat mnogo promeni v organizma vi i cqlata vi su6tnost lesno si promenqte mnenieto i otkude znaete 4e sled vreme nqma da imate drugi iziskvaniq i da sualqvate? taka mersi 4e pro4etohte tova i da vi kaja az samata sum na 16 i naistina iskam da vi nakaram po-seriozno da preosmislite ne6tata :!:

Бих казал че и ти незнаеш защо си написала тая тема. Всеки си е индивидуален и си приценява сам. Теб като искаш да те отворят на 60 тва си е изцяло твой проблем. Но всеки си решава сам кога да го направи и до каква степен е гото в да го направи. Тва за претръпването въобще не съм чувал някоя жена на 40 да се оплаква колко рано е направила секс и въобще не изпитва удоволствие. Това е грешно тълкуване че колкото по-рано и повече правиш секс после не изпитваш удоволствие. По-скоро се случва обратното- човек изпитва по-огромно удоволствие. Я ми кажи ти душко сега си на 16 кажи ми когато станеш на 30 и още си девствена и си намерила човека на живота си и той трябва да те отвори, та кажи ми ти до каква степен ще имаш възможността да преживееш едно хубаво изживяване в леглото? Може би почти никаква. + тва веднъж се живее, ако мислим постоянно за негативното във всичко ще си умрем тъпи. Всеки иска да му е хубаво, всеки иска да има всичко в този живот, всеки не иска да изпитва болка, тогава какъв ти е проблема? Сега не те нанвивам да го направиш, може би това твоето е един вид защитна реакция че си девствена и никой не те харесва. Колко много ще се смееш след година две че си писала такива неща в тоя форум. Никога не можеш да очакваш със сигурност кога ще те завладеят любовта и секса. Вярно каза че си малка, но всеки сам си преценява. И все пак има нещо интересно в цялата ситуация. Интересно ми е това че когато човек е млад той е много по-красив и много повече в разцвета на силите си, много по-готов физически да прави секс, кажи ми душко как някоя 30 годишна би си намерила партньор с който да прави секс? Та тя не е вече толкова хубав, тя няма и толкова и физическите способности да прави нещо по-нестандартно и даже и стандартно. Така че според мен това което си го написала е пълна глупост и изразява само твоето лично мнение но не и общото мнение на форума.

alkobalko
01-05-2007, 06:44
Всеки от нас има собствена ценноста система. Наистина повечето от тийновете не са узряли психически за секс, но това е техния избор. Когато си заедно с един човек дълго време и го обичаш и знаеш, че и той те обича, сексът е естественото продължение на тази любов. Аз не мога да кажа за другите, отговарям само за себе си и знам, че съм го направила, защото обичам този човек и не съжалявам. Това което съм направила е било от любов, а не само от интерес и за да се харесам на някой. Аз също съм твърдо против безразборния секс, но при една дълга връзка това е нещо нормално.

JoeBanana
01-05-2007, 06:57
всеки да прави квото знае
аз отговарям за себе си :mrgreen:

neveroqtnoto f
01-05-2007, 09:00
Mnogo si mi interesen Умнияя-Дъ Ретърн! i moga da ti garantiram 4e vuob6te ne se oplakvam ot lipsa na vnimanie ili ot mom4eta,koito da me haresvat i iskat,a da ne govorim kolko predlojeniq sum polu4avala,bez da broq gadjetata si. Povqrvai mi na vseki mu se iska da iz4uka edno svejo par4e ,no rabotata e AZ ISKAM LI? Kakto nqkoi dosta umen 4ovek be6e kazal: 'I groznoto haresva hubavoto',tova ne ozna4ava,che shte se dam na nestoinostnoto i groznoto,i ne,ne mislq,che tova,che sega sum v razgara si i razcveta na silite si me pravi prigodna za sex,az moga da zaloja vsi4kite si dadenosti v druga nasoka,zashtoto smqtam,che te shte me izvedat napred. Imala sum seriozni vruzki,no ne smqtam,che za edno momiche da se 4uka na taq vuzrast e neshto za hvalba. Naistina,moje povecheto vuv foruma,a i v jivota da ne podkrepqt mnenieto mi,no tova men slabo me zasqga,az prosto iskah da vi prizova kum po-smislen jivot,a ne bezrazbornoto razdavane i zahabqvane na potenciala vi!

prosss
01-05-2007, 09:32
Ti qvno si dosta zrqla za vuzrastta si ema ako doide6 da vidi6 kakvo si imam az edva li 6a ostane6 zadulgo devstvena mm :)

Kitana
01-05-2007, 09:37
az li4no sym syglasna edno momi4e na 16 -17 tepurva da vodi polov jivot .. no ne koe da e momi4e estestweno.. to si zawisi ot 4oweka i vuzpriqtiqta mu za sweta..NOOOOOOO opredeleno sum protiv do se vodi polov jivot do tazi vuzrast 16!

neveroqtnoto f
01-05-2007, 09:37
Zrqla sum az,da i prosss i nqma da me primami6,kvoto i da si imash ...:) I o6te iskam da vi kaja,che sigurno i mediite si imat vinata za burnoto sexualno razvitie na mladejta,che to vsqka 2ra duma e sex,na vseki 6te mu se priiska,vajnoto e kak 6te se 4uvstva posle i znael li e kakvo tochno pravi,i..drugoto go kazah ve4e. A koito iska da si se ebe. Az samo vi davam suvetcheta...Mojete da govorite s men za mnogo temi,ako nqkoi ima nujda ot neshto,da pishe!

01-05-2007, 09:40
Мюсюлманка ли си ма, Маро ?
Айде джиросай се. Тука ще си се ебем и оправям колкот си искаме.

ista
01-05-2007, 09:47

мила, и аз съм на 16. още не съм спала с момче... но да ми кажеш, че едно момиче на тази възраст още не е готово за полов живот, са измишльотини.
мисля, че природата знае малко по-добре от теб. щом имаш цикъл вече си готова да се възпроизвеждаш, не е ли така?
друг е въпроса, че всичко това, кога точно да се прави секс, кога ще ти е парвъта целувка и дрън-дрън е насадено от обществото в нас, като нещо срамно, ужасно и отвратително. ако се замислите е така. и то идва от поколението преди нашите родители... така си е. глупости ми говориш, че е дно момиче на 16 не било готово за секс...

neveroqtnoto f
01-05-2007, 09:49
To4no zaradi nqkakvi takiva izkazvaniq sum se otvratila suvsem,ot tipa 'shte ti se izpraznq na licetoo 6te ti go na4ukaam a gaza davash li?' E ok ne e li malko grubo i tupo,sexa kakuvto i da e ,e ne6to sukrovenno a ne takiva prostotii off ne mi se zanimava poveche mujete si imat tupata psihika za 'ebaneto' ,az tursq neshto poveche,noo..muje...

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 10:05
neveroqtnoto f - съгласна съм с теб, защото и аз мисля, че преди 17-18 не си достатъчно узрял за секс и си все още малко или много дете макар и да не го признаваш. Но пък от друга страна ако наистина си имаш сериозно гадже, с което се обичате... и мислиш, че той е човекът...защо пък да не изкачите още едно стъпало във връзката си? :) В крайна сметка всичко е строго индивидуално за всеки. Кой когато реши - тогава..само нека преди това да са се запознали
добре с всички предпазни мерки и да са чели достатъчно по въпроса, за да не си блъскат после главата #-o и да задават тъпи въпроси от рода на 'свърши ми в устата, бременна ли съм?'... [-( 8-[ [-o<

ista
01-05-2007, 10:06
To4no zaradi nqkakvi takiva izkazvaniq sum se otvratila suvsem,ot tipa 'shte ti se izpraznq na licetoo 6te ti go na4ukaam a gaza davash li?' E ok ne e li malko grubo i tupo,sexa kakuvto i da e ,e ne6to sukrovenno a ne takiva prostotii off ne mi se zanimava poveche mujete si imat tupata psihika za 'ebaneto' ,az tursq neshto poveche,noo..muje...

хахаха... да, бе, да... извинявай, ама явно или живееш с баба си и дядо си, или ваще са се размножили чрез просто деление... абе, все едно... не ми се занимава... само ми е жал за твоите деца... дано си намериш някой нормален съпруг, щото явно това ти е мечтата... хах... айде, със здраве!

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 10:07

мила, и аз съм на 16. още не съм спала с момче... но да ми кажеш, че едно момиче на тази възраст още не е готово за полов живот, са измишльотини.
мисля, че природата знае малко по-добре от теб. щом имаш цикъл вече си готова да се възпроизвеждаш, не е ли така?
друг е въпроса, че всичко това, кога точно да се прави секс, кога ще ти е парвъта целувка и дрън-дрън е насадено от обществото в нас, като нещо срамно, ужасно и отвратително. ако се замислите е така. и то идва от поколението преди нашите родители... така си е. глупости ми говориш, че е дно момиче на 16 не било готово за секс...

abe ista cikyla pri nqkoi idva na 11-12god... tova ozna4ava li 4e sa gotovi za sex, kato sa gotovi za vyzproizvejdane?! :shock:

haha ista ti nenormalen syprug li si tyrsish? :) :-s

neveroqtnoto f
01-05-2007, 10:10
Ami Иста, taka ,родителите ми са си обикновени хора,пък аз си имам личен морал и от там идва всичко,някои ще кажат,че съм задръстенааа,но не ми пукааа :)

ista
01-05-2007, 10:14

abe ista cikyla pri nqkoi idva na 11-12god... tova ozna4ava li 4e sa gotovi za sex, kato sa gotovi za vyzproizvejdane?! :shock:

отзад напред - да, търся си ненормален съпруг. откачалка... като мене.
иии... естествено, че е готова... ако си мислиш, че в началото на хората, зараждането ни като същности са се съобразявали с това... жестоко се лъжеш

ista
01-05-2007, 10:18
Ami Иста, taka ,родителите ми са си обикновени хора,пък аз си имам личен морал и от там идва всичко,някои ще кажат,че съм задръстенааа,но не ми пукааа :)

не се и съмнявам, че са обикновенни хора...
и... аз да съм казала, че нямам личен морал? хах, както виждаш резултата е един и същ - нито ти, нито аз сме спали с момче... просто аз възпрпиемам нещата по един съвсем различен начин...
пречупен през призмата на нещата, които съм видяла, преживяла... и на изкуството... :smt006 :smt006 :smt006
приятен съвсем обикновен живот!
не го пожелавам никому

IKisseDAGirL
01-05-2007, 10:28
sry че те разочаровам, но аз си се чувствам напълно готова да правя секс
и да ти кажа психиката си ми е съвсем стабилна, дори се е променила в положителна насока :wink:

а от къде реши, че сексът е "нещо съкровено"? това хората са си го измислили, по принцип предназначението му е много по-малко романтично и "възвишено" :lol:
а това, че някои едва ли не го представят като нещо супер специално си е техен проблем.. нека си го възприемат както си искат, но истината е съвсем друга :lol:

всеки сам си решава :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 10:30

иии... естествено, че е готова... ако си мислиш, че в началото на хората, зараждането ни като същности са се съобразявали с това... жестоко се лъжеш

e da da...ako sednim da si mislim i za 'v na4aloto na horata...' kakvo sa pravili, misli i t.n. shtqhme da si stoim na etap ranno vyzrajdane... nali vse pak se opitvame da se dvijim napred a ne nazad...
rabotata e tam 4e tazi evoliuciq ni razkrepostqva vse pove4e i svobodata na deistvie i mislene ne e prosto svoboda..a svobodiq... i moralyt v pove4eto slu4ai daje lipsva... za tova i sega ako imash pove4e moral izglejdash zadrysten ili nenormalen... zashtoto masata e s po-drugo mislene i po dr na4in vyzpriema sveta.
[tova go kazvam i po povod 4e avtorkata se prezastrahova ako nqkoi q bil pomislil za zadrystena... phah... ve4e da si devstven i moralen izglejda typo i ograni4eno :shock: ] ](*,)

shadow4e
01-05-2007, 11:07
А ти защо реши, че като станеш на 18-20-40 години ще го намериш това "повече", което искаш. Момчето, ако е тъпак на 15, ще е тъпак и на 20. За мен лично границата, под която не е много желателно да се прави секс е 16

JoeBanana
01-05-2007, 11:13
този форум продължава да ме изумява :mrgreen: едните се карат що се ебем рано, другите - що не се ебем рано :mrgreen:
искам женски бой ! в кал :mrgreen:

malka_sladuranka
01-05-2007, 11:13
Не съм съвсем съгласна. Мисля че като бях на 16 аз лично вече съумявах да преценявам кое е правилно и кое не е.Според мен (подчертавам според мен) 16 е една подходяща възраст за започване на полов живот..Плюс това проблемът според мен не е в това, че на 16 започват да правят секс а на 12-13..Но за този така наречен проблем аз лично не виждам усъществими начини да се избегне, но както и да е.

a~n~i~t~y
01-05-2007, 11:30

4akai malko... za6to puk seksa trqbva da se priema kato pornoto .. v tfa ne sam izob6to saglasna...ako ima6 vrazka s nqkoi i se obi4ate toi nqma ti kaje 6te ti se izpraznq na liceto ili 6ti go na4ukam ako est ne e s cel vazbuda na partionara....

priemash seksa kato 4ukane a ne kato seks mejdu hora koito se obi4at...tam e i problema ti ako go priemesh kato neshto hubavoi neshto svarzano s liubimiq 4ovek nqma da mislish ve4e 4e ne si gotova nas 16

a~n~i~t~y
01-05-2007, 11:33
kogato obichash nqkogo seksa e neshto spontanno..neshto logichno v otnosheniqta mejdu vliubenite...ne e PROSTO EBANE zashtoto ako e to znachi nqma obich

Duffer
01-05-2007, 11:36
Кой eбал eбал ! След тази тема от утре строг контрол и дисциплина ! Ниакъв секс преди 16 ! :D

Sasha2k8
01-05-2007, 11:40
Mnogo si mi interesen Умнияя-Дъ Ретърн! i moga da ti garantiram 4e vuob6te ne se oplakvam ot lipsa na vnimanie ili ot mom4eta,koito da me haresvat i iskat,a da ne govorim kolko predlojeniq sum polu4avala,bez da broq gadjetata si. Povqrvai mi na vseki mu se iska da iz4uka edno svejo par4e ,no rabotata e AZ ISKAM LI? Kakto nqkoi dosta umen 4ovek be6e kazal: 'I groznoto haresva hubavoto',tova ne ozna4ava,che shte se dam na nestoinostnoto i groznoto,i ne,ne mislq,che tova,che sega sum v razgara si i razcveta na silite si me pravi prigodna za sex,az moga da zaloja vsi4kite si dadenosti v druga nasoka,zashtoto smqtam,che te shte me izvedat napred. Imala sum seriozni vruzki,no ne smqtam,che za edno momiche da se 4uka na taq vuzrast e neshto za hvalba. Naistina,moje povecheto vuv foruma,a i v jivota da ne podkrepqt mnenieto mi,no tova men slabo me zasqga,az prosto iskah da vi prizova kum po-smislen jivot,a ne bezrazbornoto razdavane i zahabqvane na potenciala vi!

e nqma da ima6 golqm uspeh s prizovavaneto ;) srry ma kolko 4oveka tuka 6te te poslu6at? nz...i az mislq 4e 6tom si s 4oveka s koito se obi4ate mojete da preminete kum sexa

Cuddly
01-05-2007, 11:47

Е, не. Ти просто си много зле. Окей, бъди зле за себе си, но моля те, не проваляй хората с твоите глупости. Защо въобще писа в този форум? Какво искаш да докажеш? Че си една горда девстеница? Окей, де, лошо няма, ама не виждам много смисъл. Както Умнияя каза всеки си избира сам за себе си. Ти сега какво очакваш, да се почувствам виновна и да роня крокодилски сълзи, че съм изгубила девствеността си на 15 с човек, за който ама грам не ми пукаше ли? Еми, не, няма а стане. Аз не съжалявам, защото след това съм изживяла такива моменти, за които ти дори не си и сънувала. Така че, моля те, не се опитвай да налагаш своя модел за живота и да ми обясняваш каква била ценностната ти система, защото ти все още нямаш изградена ценноста система. Това, че си се забавила в развитието си и не знаеш какво искаш си е лично твой проблем. Прави секс, когато желаеш, но само една ще ти кажа. Принца на бял кон няма да дойде и да почука на вратата ти, защото него го няма, той просто не съществува. Успех ти пожелавам, защото наистина ще ти трябва!

P.S.
Виж сега, мойто момиче, само да ти обясня, че колкото повече прави секс един човек, толкова по-голямо удоволствие изпитва... Така, че оная глупост с похабяването разцепи тотално... :smt016

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 11:50
този форум продължава да ме изумява :mrgreen: едните се карат що се е*** рано, другите - що не се е*** рано :mrgreen:

аз пък искам да те вържа някъде в кал и да те бичувам докато ти падне и другия зъб и да ти сложа новата снимка без 2 зъба ^^ :smt005 :smt007

хах
01-05-2007, 11:53
Така-ето последно какво трябва да се направи всички да са доволни-децата трябва да губях своята девственост и да почват да се чукат още като се родят!
Доктора като им шляпа дупетата да бръкне на момиченцата някъде апък на момченцата да полапа пишока и така :P
Толкова е просто..
А айде оная като иска,като стане на 99 да се чифтосва и тогава няма да може да стигне докрай щото ще получи инфаркт :lol: :lol: :lol: :lol:

JoeBanana
01-05-2007, 11:55
този форум продължава да ме изумява :mrgreen: едните се карат що се е*** рано, другите - що не се е*** рано :mrgreen:

аз пък искам да те вържа някъде в кал и да те бичувам докато ти падне и другия зъб и да ти сложа новата снимка без 2 зъба ^^ :smt005 :smt007
ше си изгубя сексапила :mrgreen:

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 11:59

ше си изгубя сексапила :mrgreen:

освен липсата на 2 зъба щ'и напра'я и 2 вежди :smt006 и ще ти върна чара :smt016

JoeBanana
01-05-2007, 12:00
аз търся момиче, което да ме приема такъв какъвто съм :mrgreen:

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 12:06
аз търся момиче, което да ме приема такъв какъвто съм :mrgreen:

само без един зъб? :?

love_Seizure of Power
01-05-2007, 12:21
Seizure of Power,vzemam te~

хахаХА ДА БЕ ДА
01-05-2007, 12:27
Ти се оправдаваш с така наречената си 'ценностна система'. Ти явно не знаеш какво е да обичаш един човек,какво е да искаш да му се отдадеш цялата,да слеете телата си в едно,защото тръпнеш само при мисълта за него,камо ли при допира до него..какво е да застанеш в прегръдките му и да застинеш в тях,а секса е сливането,най-върховното преживяване,от което не бива да се лишават нито една двойка влюбени. Напротив,ти си недорасла и още не ги разбираш тия работи. Верно изчакай още някоя друга годинка,може и да се пооправиш.

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 12:28
Seizure of Power,vzemam te~

изпревариха ме :(

mquuu
01-05-2007, 14:01
neveroqtnoto f ti si nqkoq otli4ni4ka glavata si zalagam [-X

shadow4e
01-05-2007, 14:05
Това "да е отличничка" обида ли трябваше да бъде? И моите оценки не са ниски и не ме е срам от това определено. Това че сядам да уча не означава, че не ми остава време за секс, за разходки, кафенета, телевизия, интернет и тн. Ебаси, а някога е било престиж да имаш високи оценки....

jeditte
01-05-2007, 14:09
...

malkoto_sladur4e
01-05-2007, 14:18
Molq molq molqqqqqqqqqqq?!? :? :? :? Na 16 e super normalno ve4e da se pravi sex!!!Razbira se ako si ima momi4eto serioozen priqtel do sebe si i na 14 godini e normalno! :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050

Shaly
01-05-2007, 14:22
Всеки решава сам за себе си-опитвала съм да чета морал и хората се дразнят...По принцип съм съгласна с основната теза на авторката,но...излиза,че тя има по-висш морал от всички,които са започнали полов живот преди 16...че те са пропаднали,глупави и не могат да взимат решения,да обичат.Всичко зависи от човека!

ista
01-05-2007, 14:32

e da da...ako sednim da si mislim i za 'v na4aloto na horata...' kakvo sa pravili, misli i t.n. shtqhme da si stoim na etap ranno vyzrajdane... nali vse pak se opitvame da se dvijim napred a ne nazad...
rabotata e tam 4e tazi evoliuciq ni razkrepostqva vse pove4e i svobodata na deistvie i mislene ne e prosto svoboda..a svobodiq... i moralyt v pove4eto slu4ai daje lipsva... za tova i sega ako imash pove4e moral izglejdash zadrysten ili nenormalen... zashtoto masata e s po-drugo mislene i po dr na4in vyzpriema sveta.
[tova go kazvam i po povod 4e avtorkata se prezastrahova ako nqkoi q bil pomislil za zadrystena... phah... ve4e da si devstven i moralen izglejda typo i ograni4eno :shock: ] ](*,)

е, че точно това е проблема... първо - които каквото си иска да прави, второ... на 16 години да правиш секс е напълно нормално. и в днешно време има хора, с по няколко деца на тези години. и никой не може да ме убеди, че не могат да се оправят, ако зависеше от тях.
това, че вече е смешно и за подигравка да си девствен, наистина е така. и е тъпо. имам приятелки, които само и само, за да не са девствени преспиват с момчета. това според мен е много глупаво. но те си решават - тяхна си работа. мисля, че са достатъчно зрели, за да могат да преценят сами...
които каквото иска да прави. а дали според мен това е глупаво или не... предпочитам всеки да си запазва мнението за себе си, а не да се опитва да го налага на другите и да им обяснява колко са прости и ограничени.
аз възприемам себе си като едно напълно зряло момиче, просто още не опитало от всички неща в този живот. все пак имам време...
иии... лично мен, повече ме дразнят хора, които не знаят как да пишат на собствения си език, които не четат и нямат желание да се образоват... не се интересуват от изкуство.
това са за мен хора, които не заслужават нищо. застанала ми някаква и ми говори на дЕдо, нЕма и Е ПААААААА... съжалявам, ама ако ще да е на 25 и още да е девствена, защото има морал и е успяла отблъсне всички натегачи, но речника й е на ниво "прабаба ми от село Насалевци, Трънско" няма да я уважавам. =;

L31h4z
01-05-2007, 15:21
:smt005 :smt005 :smt005
Авторката явно има прекалено високо мнение за себе си. :lol:
Ти разсъждаваш точно като една моя съученичка - освен, че и тя е заклета детственица и тя се мисли за много велика...а не е. [-(

Е, да, да...ако седнем да мислим за "едно време"...ама, нещата се променят.И аз не одобрявам това разни лапета да се ч**ат като невидели на 14-15 години, но това е положението.И все пак това не е тенденция възникнала само в нашето общество.А и това с ранната загуба на детствеността го е имало още преди 35-45 години, по времето, когато е било модерно да си хипи.И хората някак си са преживели този период.Не ме разбирай погрешно, не смятам, че трябва просто да си затворим очите, но не можем да променим света.

Но едно момиче на 16 години, което знае с кого да го направи за първи път е напълно готово за секс.Не говорим за момиче, което ще се напие на някой купон и ще прави секс с някой си там само за едното еб**е.Повярвай ми познавам както и най-долни ку**и, така и момичета с акъла си, които чакат подходящият и все пак са със съвременни разбирания и нямат нищо против да загубят детствеността си на 16 години, стига да е с когото трябва.Ти какво си мислиш, че майка ти си е загубила детствеността в първата брачна нощ ли? Или може би си резултат от непорочно зачатие?

Говориш за морал.Морала се променя със времето.И мастурбацията е било нещо отвратително едно време.Така, че не парадирай с твоят псевдо-морал, защото на този свят няма константи...освен в математиката.И морала се променя с течение на времето.Едно е да ходиш да се е**ш със всеки срещнат, което и аз не одобрявам, друго е да си загубиш детствеността на 16.С разбиранията на лелята на майка ти - марш от тука!

Не, обясни ми ЗАЩО едно момиче, не трябва да прави секс на 16 годишна възраст.

Оф, много нещо мога да напиша, но ако искаш конкретни отговори, задавай конкретни теми, че не ми се пише 2 часа един пост.

01-05-2007, 15:36
Napylno saglasna sam s teb !Az sam imala naistina mnogo sred koito i nqkoi dosta dulgi vruzki kakto i dosta predlojeniq za sex,koito zapochnaha oshte dokato bqh na 12 ;) no...oshte ne sam spala s momche.Daje ne bqh mislila za tova,prosto ne se chuvstvah gotova PSHIHICHESKI.Fizicheski sam si mnogo gotva daje :D Edva sega kogato imam dosta seriozen priqtel koito naistina obojavam i vijdam sushtoto ot negova strana,zashtoto toi mi go pokazva s vsqko edno svoe deistvie,ujasno nejen,mil,vnimatelen... mmm :smt007 Osven tova v nachaloto na vryzkata ni beshe naqsno che nqma da spq s nego i otgovoryt mu beshe-shte chakam kolkoto e nujno,za men vajnoto e ti da se chuvstvash dobre i da si gotova.I ot togava (veche hodim 4 meseca) ne e podhvashtal temata.Mislq che pri takiva otnosheniq e napalno normalno da se vodi i sexualen jivot.No oshte ne sym sigurna dali pyrviqt mi pyt da e s nego,koeto oznachava che vypreki vsichko koeto pravi za men i vypreki cqlata mi lubov ne sam gotova za tazi stupka.A tq e naistina mnogo vajna,zashtoto tova se sluchva samo vednuj i se pomni cql jivot!Trqbva da se izchaka naistina podhodqshtiq chovek i da mu se dade nai cennoto koeto moje da predloji edno momiche :)

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2007, 15:56
:smt005 :smt005 :smt005
Авторката явно има прекалено високо мнение за себе си. :lol:
Ти разсъждаваш точно като една моя съученичка - освен, че и тя е заклета детственица и тя се мисли за много велика...а не е. [-(

Е, да, да...ако седнем да мислим за "едно време"...ама, нещата се променят.И аз не одобрявам това разни лапета да се ч**ат като невидели на 14-15 години, но това е положението.И все пак това не е тенденция възникнала само в нашето общество.А и това с ранната загуба на детствеността го е имало още преди 35-45 години, по времето, когато е било модерно да си хипи.И хората някак си са преживели този период.Не ме разбирай погрешно, не смятам, че трябва просто да си затворим очите, но не можем да променим света.

Но едно момиче на 16 години, което знае с кого да го направи за първи път е напълно готово за секс.Не говорим за момиче, което ще се напие на някой купон и ще прави секс с някой си там само за едното еб**е.Повярвай ми познавам както и най-долни ку**и, така и момичета с акъла си, които чакат подходящият и все пак са със съвременни разбирания и нямат нищо против да загубят детствеността си на 16 години, стига да е с когото трябва.Ти какво си мислиш, че майка ти си е загубила детствеността в първата брачна нощ ли? Или може би си резултат от непорочно зачатие?

Говориш за морал.Морала се променя със времето.И мастурбацията е било нещо отвратително едно време.Така, че не парадирай с твоят псевдо-морал, защото на този свят няма константи...освен в математиката.И морала се променя с течение на времето.Едно е да ходиш да се е**ш със всеки срещнат, което и аз не одобрявам, друго е да си загубиш детствеността на 16.С разбиранията на лелята на майка ти - марш от тука!

Не, обясни ми ЗАЩО едно момиче, не трябва да прави секс на 16 годишна възраст.

Оф, много нещо мога да напиша, но ако искаш конкретни отговори, задавай конкретни теми, че не ми се пише 2 часа един пост.

\:D/ =D> =D>\:D/ =D> =D> \:D/ =D> =D> \:D/

mmrammstein
01-05-2007, 17:03
Ти се оправдаваш с така наречената си 'ценностна система'. Ти явно не знаеш какво е да обичаш един човек,какво е да искаш да му се отдадеш цялата,да слеете телата си в едно,защото тръпнеш само при мисълта за него,камо ли при допира до него..какво е да застанеш в прегръдките му и да застинеш в тях,а секса е сливането,най-върховното преживяване,от което не бива да се лишават нито една двойка влюбени. Напротив,ти си недорасла и още не ги разбираш тия работи. Верно изчакай още някоя друга годинка,може и да се пооправиш.
Ето по този начин разбирам и аз секса. А ти, гостенко, го наричаш "ч*кане" и "е*ане".
L31h4z, абсолътно съм съгласна с твоето мнение! Браво, изразила си се страхотно!

L31h4z
01-05-2007, 17:14
Хаха, за втори път ми казват, че съм момиче :lol:
Момче съм :-D

О, това не го бях видял.Напълно вярно.Когато обичаш човека до себе си полудяваш от една прегръдка, какво да говорим за близоста, която идва с правенето на любов/секса.
Секса с любим човек не е просто поредното е***е...но с това си мислене, едва ли ще го разбереш. :-k

deidiy
01-05-2007, 17:24
немога да разбера защо всеки започва да налага някакви възрастови граници все пак хората се развиват различно и всеки се чувства готов по различно време според мен няма нищо лошо едно момиче да прави секс на 16 ако ще и на 15 години стига тя да го иска и да се чувства готова а не защото приятелят й иска или защото приятелките й го правят с една дума всеки сам си решава и небива да бъде нападан от всички за решението си :?

IlLuSi0nS`
01-05-2007, 17:29
хахааха абе ей моралната стига злобя че няма кой да те прасне.. ясно е че са ти омръзнали дългите самотни нощи..
от тия там дето викаш че са ти се натискали (което силно ме самнява, понеже като ти чета постовете и си те представям една такава... абе мани бегай..) та от тия момчета поне един ли не те привлече сексуално.. ако не - бахти и фригидната дето тряа да си..
няма значение кога ще почнеш.. няма смисъл да чакаш некъф си принц там от твойте фантазии (доста приказки са ти чели като малка) хаахаа освободи се от предразсъдаците си и си живей живота без мн мн да му мислиш защото в един хубав слънчев ден ще разбереш че живота незнайно как е минал а ти не си разбрала че живееш защото си си фкарала некфи спекове.. и най-добрия съвет дето искам да ти дам е- харесваш си някой яко момченце, зарибявки ала бала след тфа праиш сефтето (без да мислиш 'о, ама дали той е ТОЙ, о, ама дали е моята истинска любов, ох ам ако не е и ме остави, леле' без такиа спекове).. и след тфа като почнеш да се чукаш редовно с вапросното хубаво момченце де, ще разбереш че секса всъшност е мн яко удоволствие и не бива да се лишаваш от него..
пък знаеш ли най-хубавите неща в живота стават неочаквано, без да са планирани и премисляни.. научи се да следваш емоциите и чувствата си.. не се страхувай да изпиташ щастие и болка.. все пак чрез чувствата човек разбира че живее истински..
ай.. :smt006

koalka
01-05-2007, 18:38
За мен не е така.И не зависи от ценностната система, а до разбиранията ти.Звучиш ми като някоя бабичка, която се възмущава на днешната младеж.Няма нищо лошо да мислиш така, ама за какво пишеш тема?Има доста такива, а и не мисля, че нещо ще промениш.Не мисля, че на 16 си малка и не можеш да прецениш сама.Има 2 години до 18 например, които не са малко, но не могат да ти окажат чак такова влияние.А и плюс това предишното мнение и първите изречения най-вече са много правилни!

sWeEt_SeEd
01-05-2007, 19:45
по тази тема може да се изпише много.Колкото хора толкова гледни точки...и нито една не е абсолютна истина.всеки е прав за себе си и има свой поглед в/у нещата.Не виждам само що авторката на темата тряа да изтъква колко е морална и да разпръъъъсква морал.Мацка ,не се знае след колко време ше ти се доебе и ше почнеш да го праиш постоянно(няма лошо)Няма да ти кажа да сзапочнеш да го праиш и че си задръстена.Напротив-уважавам мнението ти и разбиранията ти,но ги запази за себе си...може би някой те е разочаровал и приемаш секса като нещо мръсно и страшно...а то е нещо красиво и чувствено.И аз загубих девствеността си на 16 и не съжалявам....бях сигурна и го напрайх с подходящ човек.Секса е нещо което човек прави когато иска и на каквато възраст иска и е готов когато го почуства.Никой няа право да съди! А удоволствието винаги го има стига да има разнообразие в любовната игра!!! ае respect и искам да питам нещо ама ми отговори честно!!!
Самозадоволявала ли си се някога???

Kraken
01-05-2007, 19:54
Хах чи аз в 5ти клас се клатих за пръв път... :-D

neveroqtnoto f
01-05-2007, 20:05
Sled vsi4kata zloba ,koqto polu4ih zaradi posta si,ne vuznamerqvam da se izqsnqvam nanovo na vseki po otdelno,samo da kaja na tiq deto ne vqrvat,4e sum imala dostatu4no 6ansove,4e prosto gre6at,az taka gi razbiram ne6tata,moje bi pre4upeni prez moqta sobstvena prizma,az se strahuvam ot prekalenata blizost s edin chovek,sigurno za6toto sum bila dosta naranqvana,tochno poneje sum se otdavala cqlata,kato izklu4im sexa,moje da sa moi lichni strahove tova,no naistina i moralut mi ne mi pozvolqva da se otdam na taq vuzrast na nqkogo,otkude da znam,4e ne e zlonameren i 4e nqma da me predade ,sled kato me izchuka? Ne burkam praveneto na lubov sus sexa,molq. Prosto nqmam uverenostta,4e otsre6tniq nqma da re6i prosto da si igrae s men,kolkoto i da sme se sblijili. I taka da e,i da se kriq vuv vechnite si strahove,qvno trqbva da mine vreme,dokato ne zapo4na da se otpuskam i da se doverqvam pove4e na edin 4ovek. No za momenta ne moga. I na vuprosa dali sum se samozadovolqvala-da,pravila sum go. Kakto i da e,stanah mnogo raztochitelna i nqmah namerenieto 'da vi cheta moral' i da ne re4ete,4e sum kazala vsi4ko tova zaradi sobstvenata si nesigurnost-prosto sled opita si i nabludeniqta si kolko izmamnici ima na toq svqt,mi se 6te6e da predpazq pone malko po-krehkata i delikatna 4ast ot momichetata na moqta vuzrast i da gi prizova da pomislqt mnogo seriozno dali naistina te iskat tova i to s TOZI 4ovek..stiga tolkova,smqtam,che se razbrahme.

Alira
01-05-2007, 20:21
За мен сексът е просто едно допълнение към връзката..не мисля че когато си на 16 и незнаеш какво искаш. Пък и аз например супер много се нервя някой като ми каже аз съм на 16 примерно и до 18 няма да правя секс..и опа изведнж като станеш на 18 и започваш да се ебеш насам натам,грубо звучи ама е така. Намериш ли човека до себе си защо да не правите секс..това ще обогати връзката ви :|

01-05-2007, 20:55
aweee mnoo ste zle beeee
dokato ne stanesh v menopauza nikuv seks !!!

mmrammstein
01-05-2007, 21:02
aweee mnoo ste zle beeee
dokato ne stanesh v menopauza nikuv seks !!!
:smt005

01-05-2007, 21:05
mi da ti kaja az sam na 14 pravila sam go nqkolko pati no vse pak mislq 4e si prava za6toto az samata mn se pritesnqvam ot nejelana bremennost

bEb0LiNkA
01-05-2007, 23:42
Em poprincip sam za tova koeto kazva6 no ne moga napalno da se saglasq sas vsi4ko. Vqrno e 4e sega ima naistina takiva anomalii kato 11-13 godi6ni deca da pravqt sex samo za6toto sa 4uli ili ot liubopitstvo. Ako govorim za tova da. No ot dr strana ne vijdam za6to na 16 godi6na vazrast da ne probva6, kato znae6 4e naistina go iska6 i to ne samo za da si kato drugite , a za6toto go 4uvstva6. A i ti ako naistina obi4as partniora si dali si devstven ili ne e samo vapros na dumi i nqma lo6o v prenasqneto na 4uvstvata na praktika :wink:

BaMBOocHa
01-06-2007, 00:08
Абе какви ги говориш бе момиче?Там...невероятната... ли каквато си!?Какво ти става?Някой ти промива мозъка ли?Да не си член на секта?Защо трябва да представяш нещо толкова човешко и ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО за зловещо и неморално?!Вярно,че има глупави момиченца,които на 12-13 годишна възраст започват да водят полов живот не за друго,а от любопитство,но това скъпа СЪВСЕМ не означава,че човек на 16 години е ГЛУПАК И НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ЦЕННОСТИТЕ НА ЖОВОТА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ!Гледай сега...самата аз започнах да водя полов живот едва в края на 16-тата си година,но това съвсем не означава че не мога да оценя живота си такъв какъвто е или че ми има нещо на психиката или там каквото и да е от хилядите простотии,които изреди!Бях с приятеля си повече от година и ВСЕ ОЩЕ съм си с него...ТА какъв е проблема в такъв случай?Че на 30 вече ще съм изтощена?ИЛи...какво?КАКВО ЗА БОГА ТИ ПРЕЧИ?
То ти защо мислиш,че само някви пикльовци си си имала за "гаджета"?А?От къде съдя,че са такива ли?Ми защо още не сте заедно с тези твои приятелчета?Защо иначе толкова сериозните ти връзки все пропадат?Това ли е ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ за теб? Ай моля те не занимавай повече хората с твоите глупави и излишни изказвания,че и без това като гледам НИКОЙ НЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ!!!
Човек започва да прави секс тогава,когато се почувства готов и сигурен в човека до него!Това е!Колкото и ТЪПО да ти звучи!
Аман от такива като теб!

AmOr~E~MoRt
01-06-2007, 01:10
BaMBOocHa :D napylno sym syglasna s teb !!!
No (vinagi go ima i tfa "NO") edin mydar 4ovek mi kaza "sexa mogat da go pravat i ku4etata na vyn, no da pravi6 liubov e izkustvo" koeto do edna stepen mi obqsnqva kakvo iska da kaje tova momi4e , NO ako si siguren v 4oveka do teb ZASHTO NE??? dori da si na 16 ...
Protiv sym 12/13 godi6ni mimi4eta i mom4eta koito neznaqt ebe li in se pikae li im se da ska4at ot leglo na leglo ... no teenager-skite godini sa nai-hubavite , togava trqbva da se radva6 na jivota i bezgrijieto za6toto sled 25 god. idvat zadyljeniqta, semeiniq jivot i mnogo problemi ... zaradi koeto vqrvai mi edva li 6te ti e to4no do sex. Malko sa horata koito mogat da se pohvalqt sys bezgrijen jivot v taq dyrjava...
Az mislq 4e teb prosto te e strah, ne ot samoto 4ukane, a ot razvitieto na edna vryzka, strah te e ot razdqlata, ot fakta 4e moje da ima i vtori i treti i v o4ite na nqkoi hora da se prevyrne6 v ku*va.. znam li tova e samo moe mnenie ... nikoi nmoje da ti kaje koga i s kogo da go napravi6 prosto TI trqbva da go iska6 istinski dari da ne si beznadejdno vliubena ... ne6tata ne vinagi sa taka kakto iskame... ricarqt na beliqt kon nikoga ne idva, kolkoto i da go 4akame zatova az se radvam na tova koeto imam do sebe si, nikoi ne e idealen , NO ti mai to4no tova i 4aka6 ... 4AKAI SI :mrgreen:

AmOr~E~MoRt
01-06-2007, 01:20
Ето по този начин разбирам и аз секса. А ти, гостенко, го наричаш "ч*кане" и "е*ане".
L31h4z, абсолътно съм съгласна с твоето мнение! Браво, изразила си се страхотно!
i to4no tova e izkustvoto za koeto mi govoreha na men =D> 4e ima hora koito go razbirt :-D

_candy_girl_
01-06-2007, 07:48
ае за всичко си има време ама има някои дет още по на 12-13 свирки праят вече някои даже се тревожат кво да праят с децата си амаааа то тряа акъл малко

01-06-2007, 09:09

Да, сигурен съм, направо ринеш предложенията с лопатата... Цък цък цък горкичката. Като си имала толкова много гаджета не си ли загряла че те са с теб само заради секса а? Май нещо... добро утро стана... Тая фраза за грозното и хубавото явно съм я казал аз щом ме цитираш ама съм забравил :lol: :lol: :lol: :lol: както и да е... тва си е твой проблем. Предлагам ти да призоваваш някои хора от пенсионерския клуб да не правят секс. Някои като Митьо Вафлата Стефка Стафидата Марко Шнорхела и Баирсин Бавния. Те ще ти обърнат доста по-голямо внимание. А и един съвет- слд път като ти идват такива мисли в главата, просто си ги запази за себе си, виждам че си умно ама явно не чак толкова, защото знаеш какво ще ти кажем и въпреки това правиш обратното. Ем - приятно скъсване с още около милион момчета....

pateto_sf
01-08-2007, 20:38
TI LUDA LI SI BE?QKO SI ZAGORQLA NALI?SPOKO I ZA TEB 6TE SE NAMERI NQKOI BATKO DA TE OTVORI!NO VSEKI SI IMA MNENIE.KOI KVOT ISKA DA PRAVI. :D :twisted: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

01-08-2007, 21:34
вижте какво бе хора?
Какво му се вързвате на това момиченце?
И много ми е интересно как ще призовеш хората и в какъв по-смислен живот? Момичинце всеки си решава САМ и на никой не му се слушат твоите мисли,разсъждения и упреци!Пази си ги за себе си.....То такива скромни като теб стават много отворени след време,недей говори така,да не се опариш...И какви са тези дълги връзки още на 16год. много ми е интересно?
Така ,че пази си мнението за себе си и недей учи хората на морал,още си много мъничка да го правиш!
Иначе желая ти успех във всичко!

Amayo
01-08-2007, 21:59
И какво те кара да мислиш че дори и да искаш някой ше седне да те чука? Яките пичове се кефиме на яки мацки с освободен и готин характер а не на някви сдухляци като тебе. Аре вазирай...

real-girl
01-08-2007, 22:03
Mili4ka,nedei da mi se pravi6 na interesna. Ili si mnogo izduhana,ili TI SAMATA NE ZNAE6 KAKVO ISKA6,ili govori6 naposoki,6toto prosto si nqmala 6ansovete..jivot1t ti e daden da mu se naslajdava6,kakvi sa tiq re4i i lekcii za moral? Az pretendiram,4e s1m visoko moralen 4ovek i s1m na 16,no tva ne mi pre4i za ni6to-a ti mi izt1kva6 nqkakvi psevdo-istorii,nedei,molq te,qvno ne si se vlubvala i ne znae6 kakvo e. E,kato doide i na tvoq gr1b druga pesen 6te zapee6. Ne vsi4ko m1je sa muhliovci,a moje bi vsi4ki okolo tebe sa takiva,za6toto ti sama si takava,ne si li si se zamislqla? :lol: Vseki si ima glava na ramenete i ima hora,MNOGO DOBRE OS1ZNATI NA TAQ V1ZRAST,S QSNI VIJDANIQ I RAZBIRANIQ,koito NE si proemenqt mneniqta,qvno kakto teb,prez secundi i s izgradena psihika i tn. Prosto ne govori,nqma6 opit!

hforce
01-08-2007, 23:07
Molq molq molqqqqqqqqqqq?!? :? :? :? Na 16 e super normalno ve4e da se pravi sex!!!Razbira se ako si ima momi4eto serioozen priqtel do sebe si i na 14 godini e normalno! :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
Evala, tojivqh da vida svesno momi4e da pi6e v foruma, do tuka samo nekvi zadrusteni :( (ni6to li4no kum nikoi) ne mi se vijda normalno 4ak na 16 da se pravi sex, az i purvata mi averka go napravihme na 13 (po4ti 14), no ve4e bqhme hodili godina i ne6to, iskarah 3 godini s neq no posle tq zamina za ispaniq i ot togava ne sum q vijdal :(

И какво те кара да мислиш че дори и да искаш някой ше седне да те чука? Яките пичове се кефиме на яки мацки с освободен и готин характер а не на някви сдухляци като тебе. Аре вазирай...
Za tva ovajavam Amayo, Evala

CaSsIe
01-13-2007, 18:20
А според мен авторката е много загоряла.Но просто няма кой да я изчука. И се опитва да си внуши , че секса е някъв "грях" докато не станеш на 30. :mrgreen:
подкрепям с две ръце =D> мноо точно казано!

brutal_baby
01-13-2007, 22:10
аз започнах на 16 и нещата , които си написала изобщо не седят така! ти не гледай 16 годишните а тея на 12... нещата които си казала важат за тях ... а и 1во пробвай а после говори , а не ми пиши неща наизуст дето всеки срещнат може да ти ги каже...