View Full Version : Анален Секс
martin_91_
01-04-2007, 23:32
:arrow:
За 1 -ви път !!!
Болката - при всеки е различно ,лично моята приятелка каза ,че първият път вагинално я е боляло повече.
Чувството -
-при мъжете - все още не ти доставя огромно удоволствие и е тясно ,но като чувство все пак е странно .
-при жените-като при мъжете !!!Болката не е задължителна но зависи от момчето най-вече .Но в повечето случаи болката е мит !!!Така че момичета не се страхувайте зарадвайте половинките си !!!
Винаги с Презерватив !!! -Повечето болести се предават точно от Аналният секс .
Никога след анален секс не правете вагинален има опастност от инфекция във влагалището .
Клизмата -Не е много приятно но е препоръчително поради опастноста от така нареченото изпу.кане ,както и от хигиенична точка . Но и без клизма пак става ,но трябва движенията да бъдат по-бавни , и хигиената не е на ниво .
Това е общо казано .Имам едно обръшение към момичетата - не се страхувайте и срамувайте от аналният секс ,както казах зарадвайте приятелите си и все пак никога не е излищно малко разнообразие !!!
Надявам се темата да е полезна !!! :-k :!: :-)
shadow4e
01-04-2007, 23:42
За съжаление болката при мен не е мит.
martin_91_
01-04-2007, 23:46
Има два варянта
1-не си си отпуснала достатъчно
2-не си била достатъчно влажна
Кой от двата ? :-k
shadow4e
01-05-2007, 00:01
Пробвали сме 10-тина пъти и стигаме до средата, него и така го кефи,де, колкото и да е странно. Иначе не сме си го поставяли за цел. Все пак друго си е с лубрикант примерно или поне лубриканта на презерватив. Аз си предпочитам вагиналния и той също, то аз съм го карала да пробваме :P Но има време за всичко, още съм на 17 ще стигна и до аналния :wink:
martin_91_
01-05-2007, 00:06
Предлагам в темата да пишат само хора които са правили за да сме полезни на другите !!!
ama naistina li si se izpuskala? #-o vinagi sum si mislila che tova sa samo glupavi istorii- q razkaji po podrobno che i az iskam da probvam ama tochno ot tova me e strah :smt017 :-&
Колкото и да му харесва на момичето, добрата подготовка си е добра подготовка. Лубрикантът не е задължителен, но помага. Външен масаж, близкане, пръстче.. Най-добре е да има пълна програма. Колкото и да се старае момчето, ако момичето се притеснява е по-добре да не се продължава. Възможности ще има много и при всяка ще стигате все по-далеч.
Не знам дали е универсално така, но съм останал с впечатление, че мисионерската е най-добрата поза за анален секс. Проникването е изключително бавно. След като се достигне желаната (или възможна) дълбочина, идеята не е да е като при вагинален секс вътре-вън, а по-скоро наляво-надясно, нагоре-надолу. Да, това не е много задоволително за момчетата, но за сметка на това е тясно ^^ Когато пръстенът се отпусне достатъчно, може да се премине и на постъпателно-отстъпателни движения - вече трябва да се внимава как е най-приятно на партньорката.
Не са ми са се случвали изпускания и без клизма. Доколкото съм чувал, шансът се увеличава с практикуването и доколко е отпуснато момичето (колкото е по-отпуснато.. :/) Естествено, и при най-добрата лична хигиена, не очаквайте маргаритки.
Въпреки, че съм "за" аналния секс по принцип, не обичам да го практикувам често. Едно, че е нужна много по-дълга предигра. Второ - че ми е прекалено тясно и при повече от веднъж седмично главичката ми се разранява и целия пенис ме боли супер яко. Трето - има доста неща, които правим в леглото и са по-приятни. Аналният секс е разнообразие (но, както вика партньорката ми - "вече не мога да си спомня какво е нормален секс. искаш ли да опитаме?")
За мен всичко е преди всичко в настройката и едва след това идва подготовката. Самата аз дълго преди първият път, когато опитах анален секс се притеснявах, но мина добре е сега често го правя и ми харесва :D
А как мога да навия приятелката си да правим анален сех,защото тя се страхува,че ще я боли и че е неприятно,а на мен найстина много ми се иска да пробваме.
Не искам да изглежда все едно насила я карам да го направим,все пак де.. :smt017
gangbang
01-05-2007, 14:25
Намазва се с нещо ануса, я крем, я вече има лубриканти секакви. И се вкарва много, ама много бавно и постепенно. Първо само главата, постепенно и много бавно. Междувременно може или мацката или гаджето и да и гали нежно с пръст клитора. Бавно прониква.. спира и пак леко напъва напред, до като влезе до почти средно положение пениса. За известно време не го движи, гали мацката, целува я... Пак поема движенията, като е добре и самото момиче да отпуска мускулите и също сама да го поема на вътре. До като влезе целия. Хубаво е за известно време да не се движи и постепенно леко, нежно, внимателно да започнат движения... в един момент нещата си стават плавни и си почва клатенето. Болка и да има, е почти минимална.
Е неква такава техника употребявам при анален, не знам до колко добре ви я описах, ама пробвайте :)
Анала не е ли за гейчета?
В повечето случаи болката въобще не е мит.Колкото и да си влажна, пак най-вероятно дори и малко, ще те боли.И не зависи най-много от момчето.
Satanata ot grobi6teto
01-05-2007, 20:44
Na men priqtelkata mi kato mi go vkara se nasrah :-D :smt005
Ne znaeh,4e i tq ima k.r :-D :smt005
macka123
01-05-2007, 21:58
а кое предпочитат момчетата ме интересува-анален или вагинален секс?кое им доставя по голямо удоволствие?
а кое предпочитат момчетата ме интересува-анален или вагинален секс?кое им доставя по голямо удоволствие?
Определено вагинален!
Кое за какво се ближе: - сладолед за сладост; - хуй за младост; - путка за страст и - гъз за власт.
Всичко зависи до настройката,иначе боли да си е@е мамата :smt013
Доста пъти сме почвали да го правим,обаче се отказвам защото мн ме заболява.2 пъти съм го правила като хората,първия път беше с човек,който знае какво прави и ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ МНОГО ХУБАВО.Също ме болеше,но само в началото.Втория път аз поех инициативата и си го правех както на мен ми е добре,честно казано по-не ме болеше.
Обачееее от време на време се случва като сме по-невъздържани и да се объркат дупките и тогава има яко изцъкляне на очи от моя страна (пр: :shock: :shock: :shock: ) :mrgreen: .От последния път имам чувството,че ми се получиха хемороиди и дупето ми още не може да се оправи... [-o< [-X ](*,) хихихи даже и съм забранила темата да се повдига на въпрос от моя :mrgreen:
и аз не обичам да карам по "кафявата магистрала"(както казва Баташов)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:35
Кой ми изтри отговора, Шизле ако си ти.... [-X
Язе не модератор! Но ако бях.. :twisted: :twisted: :twisted:
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:50
Язе не модератор! Но ако бях.. :twisted: :twisted: :twisted:
Щеше да усетиш що е то анален секс, и хигиенично или не е :twisted:
П.П. Нямаше аз да те такова, щях да викна Възелин :-D
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:52
Всичко зависи до настройката,иначе боли да си е@е мамата :smt013
Доста пъти сме почвали да го правим,обаче се отказвам защото мн ме заболява.2 пъти съм го правила като хората,първия път беше с човек,който знае какво прави и ОПРЕДЕЛЕНО БЕШЕ МНОГО ХУБАВО.Също ме болеше,но само в началото.Втория път аз поех инициативата и си го правех както на мен ми е добре,честно казано по-не ме болеше.
Обачееее от време на време се случва като сме по-невъздържани и да се объркат дупките и тогава има яко изцъкляне на очи от моя страна (пр: :shock: :shock: :shock: ) :mrgreen: .От последния път имам чувството,че ми се получиха хемороиди и дупето ми още не може да се оправи... [-o< [-X ](*,) хихихи даже и съм забранила темата да се повдига на въпрос от моя :mrgreen:
Сладкиш, поза "лъжица" и се наслаждавай на аналния секс с минимална болка =D>
Намазва се с нещо ануса, я крем, я вече има лубриканти секакви. И се вкарва много, ама много бавно и постепенно. Първо само главата, постепенно и много бавно. Междувременно може или мацката или гаджето и да и гали нежно с пръст клитора. Бавно прониква.. спира и пак леко напъва напред, до като влезе до почти средно положение пениса. За известно време не го движи, гали мацката, целува я... Пак поема движенията, като е добре и самото момиче да отпуска мускулите и също сама да го поема на вътре. До като влезе целия. Хубаво е за известно време да не се движи и постепенно леко, нежно, внимателно да започнат движения... в един момент нещата си стават плавни и си почва клатенето. Болка и да има, е почти минимална.
Е неква такава техника употребявам при анален, не знам до колко добре ви я описах, ама пробвайте :)
Ще изпроваме по твоя метод. Благодаря! А какви по известни лубриканти мога да се намерят?
Milena_pld nqmam ICQ , no mn bih iskala da razbera poveche podrobnosti otnosno moito pritesnie :oops: taka kato cheta povecheto mneniq pochvam da se zamislqm dosta seriozno v/hu tva"raznobrazie" :-k samo che tiq gadorii deto s klizmite ne mi dopadat..... [-X :oops:
Клизмите не са задължителни. Както казах - правил съм анален секс с две момичета, без клизми, нямаше никакви проблеми. Не слушай онези, които казват "боли". Боли от неопитност и/или незнание (на момчето и/или на момичето). Когато се прави с любов, внимание и предварителна подготовка.. Е също толкова приятно изживяване, колкото всеки друг секс с любимия човек.
Ти си решаваш дали искаш да пробваш.
LetiCherry
01-06-2007, 10:36
Клизмите не са задължителни. Както казах - правил съм анален секс с две момичета, без клизми, нямаше никакви проблеми. Не слушай онези, които казват "боли". Боли от неопитност и/или незнание (на момчето и/или на момичето). Когато се прави с любов, внимание и предварителна подготовка.. Е също толкова приятно изживяване, колкото всеки друг секс с любимия човек.
Ти си решаваш дали искаш да пробваш.
Съгласна съм! И аз имах страх, че ще ме боли пък и бях чела такива глупости, но приятелят ми имаше опит, беше адски внимателен и нежен и изобщо не ме боля, даже много ми хареса, както и на него, а с предишната му приятелка хич не се е кефил...Според мен трябва да се пробва от всичко :)
znachi i bez klizma moje - v smisul nqma da se izcapa nishto nali? :oops: :smt017 edinstvenoto koeto me spira e tva shtoto ne iskam nqkvi takiva konfuzni situaciii ](*,) inache nqmam nishto protiv analniq sex samo tva me pritesnqva.... :oops: :oops:
аз винаги съм предпочитал аналния пред вагиналния
а и удоволствието да свършиш заедно с мацката и то да свършиш в нея е страхотно
Ha bravo be nai-posle edin da se izlaze ot mazkata chast i da si kaze zashto poniakoga mazete iskat analen seks.To si e zaradi tova che ne ti se nalaga da "pazish'.A inache si e kofti zashtoto mnogo mrazia da go vadia kalen kato ragbist i zatova se preporachva klizma.E za damata ima malko neudobstvo che triabva da vnimava s dvizeniata dokato ide do baniata za da ne se "razkalia " terena. Ama probvaite struva si zaradi raznoobrazieto.
аз винаги съм предпочитал аналния пред вагиналния
а и удоволствието да свършиш заедно с мацката и то да свършиш в нея е страхотно
Triabva da se Znae ,che i damite/semeinite/ mnogo iskat da svarshat s vas .Da i to "vednaz za vinagi".Taka ,che umnata.Vinagi se starai da i dokarash pone vtori orgazam /toi obiknoveno e po-slab/ i sled tova chak mozesh da uspokoish topkite.Za da ne te grize posle otvatre.I da si znaete momcheta Ako vie ste dokarali pone tri orgazma na damata za edin seans znachi moze da zaspite spokoino sled neia.Inache vse shte se poiaviat niakakvi pretencii.Damite niama da si kazat ama si gi imat.I ne im viarvaite ako vinagi vi kazvat,:beshe super.Tova oznachava ili dobro vazpitanie ili ludo vliubena.I kato govorim za broi orgazmi triabva da se ima v pred vid,che vtori analen poniakoga e truden dosta.
божидара
01-06-2007, 15:28
аналния е много як секс. силно ме кефи да го правя. в началото ме беше много страх, но един пич ме открехна към сладостите на този тип секс и сега с всяко гадже го практикувам.
ima li opastnost ot niakakvi bolesti pri praktikuvaneto na analen sex?
Предаването на СПИН е МНОГО по-вероятно при анален секс, отколкото при вагинален. Освен това всякакви инфекции се предават от единия на другия партньор, дори и да не са венерически болести. Сега, може би НЕ ВСИЧКИ венерически болести се предават и при анален секс, но шансът да си лепнеш нещо пак е достатъчно голям, че да не си правиш експерименти без презерватив с непознат.
kakfo e klizma i kak proti4a analniq seks :roll: :oops:
pateto_sf
01-08-2007, 20:20
Q NQKOI PO NAVATERE S NE6TATA DA RAZKAJE ZA TOVA VSI4KO.NALI NIE MAMKITE MOMI4ENCA TRQBVA DA SE U4IM. :-s
така!
алтернативата при анален секс човек да лепне някоя ПОЛОВО предавана болест е точно толкова голяма колкото и при вагиналния. РАзлика няма.Това е защото аналният отвор и вагиналният са като "скачени съдове" в един общ организъм. Относно инфекцийте е малко по различно. Това е така защото нормалните бактерии, които се намират в задния двор понякога се оказват неприятни за мъжките екстри.За жената те не са проблем, защото тя си е свикнала с тях и си живеят в приятна хармония. Е, няма нищо опасно в тези инфекции момчета, най-много един-два дни да ви посърби малко повече от обикновенното.
Да кажем и една дума относно удоволствието. Е няма такъв кеф!!!
Ама трябва да работим внимателно, за да може да ни огрее и следващият път. И може би най-важното.
МОМЧЕТА! Важно мое заключение. Когато удоволствието на партньорката започне да носи удоволствие и на вас, сте станали мъже!
:smt004
П.С.
Момчета слагайте малко вазелин, или олио или някъв лубрикант. Аз лично си купувам от това бебешкото олио на Джонсън- много е добро и мирише добре.
Недейте на сухо да не протъркате девойките, все пак там е нежна лигавицата и като ги заболи няма да ви дават.
Айде успех и наслука! :smt004