View Full Version : По колко пъти мастурбирате на ден?
Нормално ли е по два пъти да бия ч*кии? Вие по колко пъти го правите? И има ли вероятност нещо да ми стане,ако пера по повече от три пъти на ден?
Нормално ли е по два пъти да бия ч*кии? Вие по колко пъти го правите? И има ли вероятност нещо да ми стане,ако пера по повече от три пъти на ден?
Аман вече от такива. Ще ослепееш и ще ти окапят мъдете! Мене вече всичко ми окапа и имам само 1 ръка с която да пиша тука и да лъскам бастуна , щото лъскам по 5-6 пъти на ден! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Lorraine
01-05-2007, 14:55
нищо ти няа...
Ami 6tom te kefi pyk bij si kakvo 4ak tolkova ot tova? Po princip nqma faida ot prekaleno mnogo za6toto ti minava udovolstvieto
Да, после ще страдаш от косопад на миглите - мн сериозна болест
bulgarche
01-06-2007, 09:59
Нищо ти няма
По СИП "Здравно образование" съм учил че даже било полезно (няма да уточнявам защо)
razgonena
01-06-2007, 10:38
Az po 32 puti na den *momi4e sum*
Az po 32 puti na den *momi4e sum*
да сигурна съм а аз го првя по 546843985476984675 пъти в минута!
Zzo0oMeR
01-06-2007, 10:51
ДА !!! ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ ! НЯма СПасение Сори :lol:
По-добре през ден си удряй по една, по-яко е усещането. Иначе така всеки ден като им загубиш броя...то просто се губи част от кефа; )))
ДА !!! ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ ! НЯма СПасение Сори :lol:
:smt005 и ще родиш петзнаци кученца :lol: :twisted:
marina star
01-06-2007, 12:20
po 1,a nqkoi pat moje i po 2-3,zavisi..
JoeBanana
01-06-2007, 13:15
докато не мога да вдигна вече :mrgreen:
Pingwin_rlz
01-06-2007, 13:17
zdrav si bace, nai mn voini4eto ti da pripadne ma spox :twisted:
Е аз вече спрех да блъскам трудно беше ама спрех щотооо почнах да губа усещането а то да загубищ усещането е се едно да си загубиш мадаците според мене по-добре намали бройката щото после и секса нема да те радва достатъчно
Абе пич блъскай и хич да не ти пука !!!
Определено, щом го правиш, имаш нужда. Нормално е, особено ако си teen. Това си е начин да намалиш напрежението.
Само един съвет: гледай да не ти стане цел - когато срещнеш гадже, което ти харесва, не бързай да се осамотиш някъде. По-добре се запознайте, може да излезе нещо ;) А ако не стане, поне ще знаеш, че си пробвал ;)
po 2-3 pati na den...
a ako se prekali ... nai-mnogo da ti stane kat meduza rabotata :D
A be az sym chela che edin ot problemite na myjete da svyrshvat byrzo e tova che kato teen mnogo sa blyskali i povecheto pyti se staraqt da svyrshat byrzo che da ne gi hvane nqkoi i t.n
Nz az lichno vijdam logika v tova koeto sym chela, no vse pak sym momiche kakvo li razbiram.Prosto kazvam kakto i da e O:)
shte se mre chove4e , stiga luska bastuna po 1 na mesec pak e mnojko ama mai nqma kak...vnimavai che sled godina dve malkiq ti priqtel (ne se sumnqvam , che e maluk) shte e negoden za upotreba!!!
shte se mre chove4e , stiga luska bastuna po 1 na mesec pak e mnojko ama mai nqma kak...vnimavai che sled godina dve malkiq ti priqtel (ne se sumnqvam , che e maluk) shte e negoden za upotreba!!!Абе кво се подиграваш бе?! Я погледни себе си първо и тогава говори за момчето! :x :evil:
Иначе мисля,че 1-2 пъти е нормално на ден! ;-)
здравей честно казано аз уча ветеринарна медицина и да ти кажа най-добре go прави по 2-пъти на ден ако го правиш по 3-пъти е вредно за сперматозоидите давам ти пример
1. сексуалното привличане е като хормона за храна когато си гладен се усеща когато се наядеш ти си задоволил желанието на организма и той не оделя хормон за храна след време когато започне да оделя хормон ти пак го задоволяваш
2. ако си чел, че трябва да ядеж по 3-пъти на ден сутрин, обет, и вечер тека е и с сексуалния хормон оделя хормон и ти го задоволяваш но там нещата са по различни и за това трябва по двапати на ден да се менструбира иначе се губи сексуално увлечение
gogo4o4o
10-20-2013, 23:00
Нищо ти няма
По СИП "Здравно образование" съм учил че даже било полезно (няма да уточнявам защо)
Моля, уточни. Аз лично не мастурбирам та се чудя какво изпускам.
gogo4o4o
10-20-2013, 23:01
здравей честно казано аз уча ветеринарна медицина и да ти кажа най-добре go прави по 2-пъти на ден ако го правиш по 3-пъти е вредно за сперматозоидите давам ти пример
1. сексуалното привличане е като хормона за храна когато си гладен се усеща когато се наядеш ти си задоволил желанието на организма и той не оделя хормон за храна след време когато започне да оделя хормон ти пак го задоволяваш
2. ако си чел, че трябва да ядеж по 3-пъти на ден сутрин, обет, и вечер тека е и с сексуалния хормон оделя хормон и ти го задоволяваш но там нещата са по различни и за това трябва по двапати на ден да се менструбира иначе се губи сексуално увлечение
Хормон за храна :D :D :D
shmatarok
10-20-2013, 23:19
Брависимо, пак изровихте тема от 2007-ма ;)
Брависимо, пак изровихте тема от 2007-ма ;)
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХА