View Full Version : пластична операция
бихте ли си направили пластична операция някога и на коя част от тялото :?:
malkoto_sladur4e
01-05-2007, 16:15
Az da 8) Bih si ugolemila biysta makar,4e toi si e golqm ama ni6to :) S16to si bih od1ljila kosata i da si sloja silikon v ustnite moje a i da si napravq liposukciq navsqk1de :P
malkoto_sladur4e
01-05-2007, 16:17
Oba4e s tebe mai golemi priqtelki stanahme a :smt050
S16to si bih od1ljila kosata
мааалииии....нааай-сложната пластична операция е тфа да знаите :lol: :lol: :lol: :lol:
по темата..на ушите и носЪ
Allthatshewant
01-05-2007, 16:20
nem nikoga ne bih se podlojila na plasti4na operaciq
ThePainIsReaL
01-05-2007, 16:22
Имам доста неща , които не харесвам в себе си . Но бих променила само носа си . Знам , че много хора ще кажат , че естествената красота е най-добрата , но все пак .. :?
az ne haresvam vun6nostta si...no dokato ima koi da me haresva nqma da imam nujda da se promenqm.a ina4e za operaciq nz.strah me e.
bilqn4eto
01-05-2007, 20:29
da,az bih promenila u6ite si :-D ,nostra6no mnogo me e strah :P
не нищо не бих променила,харесвам си се такава!
sexy_baby_sexyyyyyy
01-18-2007, 09:13
az su6to mnogo iskam operaciq na nosa no me e strah a i ne e 100% garantirano 4e 6te stana po krasiva sled tova,vse pak se gubi mn golqma 4ast ot van6nata krasota a i nastupva golqma promqna ,no da vi kaja haresvat me i mn hubavi mom4eta taka 4e zasega tazi operacia ne mi e tolko spe6na
LiCk|It_OfF
01-18-2007, 09:16
Може би бих си увели4ила малко гръдната обиколка :roll:
Да ... сега на 23-ти ми престои операция на носа,защото ми е счупен и сега се реших да си направя пластична операция.Някои ако се интересува може да ми пише :)) предполагам до 1-тина дена ще се прибера
Да ... сега на 23-ти ми престои операция на носа,защото ми е счупен и сега се реших да си направя пластична операция.Някои ако се интересува може да ми пише :)) предполагам до 10-тина дена ще се прибера
това бях аз :)
Да ... сега на 23-ти ми престои операция на носа,защото ми е счупен и сега се реших да си направя пластична операция.Някои ако се интересува може да ми пише :)) предполагам до 10-тина дена ще се прибера
това бях аз :)
Колко струва такава операция или си с направление и къде ще ти я правят?
evil_lady_in_black
01-18-2007, 12:40
Az da 8) Bih si ugolemila biysta makar,4e toi si e golqm ama ni6to :) S16to si bih od1ljila kosata i da si sloja silikon v ustnite moje a i da si napravq liposukciq navsqk1de :P
Ей на това му казвам аз 13-годишна пикла,нейната мечта е да е фолк певица нали така ?
по темата:
аз няма да си оперирам нищо доста съм си добре така :!:
По принцип една такава операция струва м/у 1000-2000 лева.зависи от сложността на операцията.Тъй като този доцент който ще ме оперира работи със здравната каса тя поема половината от разходите и операцията ми струва само 600 лева.това е една доста добра цена за такава операция.Говорила съм с много момичета и всички са страшно доволни от отношението към тях и от носовете си ест :D дано и при мен всичко да мине Oк .....
По принцип една такава операция струва м/у 1000-2000 лева.зависи от сложността на операцията.Тъй като този доцент който ще ме оперира работи със здравната каса тя поема половината от разходите и операцията ми струва само 600 лева.това е една доста добра цена за такава операция.Говорила съм с много момичета и всички са страшно доволни от отношението към тях и от носовете си ест :D дано и при мен всичко да мине Oк .....
оффф все забравям да си влеза в профила :-D това пак бях аз
оффф все забравям да си влеза в профила :-D това пак бях аз
Благодаря миличка.Ще стискам палци всико да е ОК.Успех!
П.П.Как се казва този доцент?
Мерси :)
Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е :)
BunnYY_f
01-18-2007, 14:10
Аз си се харесвам и така, някой смятат че носа ми бил голям и нз още къв, но аз си го харесвам!Така че няма да се оперирам :-D
LiCk|It_OfF
01-18-2007, 14:14
Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е :)Тоя майче го познавам.Живееше преди в нашия блок.Ако е същия и жена му е лекарка и той. :wink:
Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е :)Тоя майче го познавам.Живееше преди в нашия блок.Ако е същия и жена му е лекарка и той. :wink:
нямам представа жена му дали е лекарка ама е много готин тип .... има страхотно излъчване и е много внимателен и мил , а не като много от лекарите - само като го видиш и те хваща страх :)
[m!s$_k@pr!$]
01-18-2007, 14:38
аз искам пластична операция на...лицето-цялото и ако може по някакъв начин да ми се смали ханша, а и (то не е операция ама карай) да ми се изсмучат излишните мазнини :D
аз така като гледам 90% искат да си оперират почти всяка една част ... май въпроса трябваше да се зададе "имя ли някой който НЕ иска да си оперира част от тялото" :-D
Vsi4ko si mi e s/r na men samo bih iskala operaciq na gyrdite,no pyk kat se zamislq golqma ralta,koito si me obi4a nqma da me obi4a zaradi gyrdite mi q :D
Violenza
01-21-2007, 08:13
Не мисля, че има нещо, което толкова много да не харесвам за да си направя пластична операция чак. Носа не си го харесвам особено, но определено няма нужда от операция.
А и винаги съм била на мнение, че човек трябва да се възприема такъв, какъвто е. /Е...ако няма чак толкова набиващи се на очи белези и т.н. за да има нужда от операция/
christina_aguilera
01-21-2007, 19:31
Vsi4ko si mi e s/r na men samo bih iskala operaciq na gyrdite,no pyk kat se zamislq golqma ralta,koito si me obi4a nqma da me obi4a zaradi gyrdite mi q :D
И аз така мисля, но ако някога отнякъде ми паднат няколко хиляди, не бих отказала да си направя операция. Иначе мисля, че всичко друго си ми е наред :-D
ABSOLUTme
01-22-2007, 15:24
аз преди исках да си оперирам носа.моят е чип и прав,ама ме беше фраснало фризби и беше подут и исках да си махна 'гърбицата',която се оказа цицина :lol:
сестра ми има нос,тип римски,много я ебавам за което.тя пък ми се 'подиграваше',че съм имала мн плътни устни(което не е съвсем вярно)..абе бяхме малки и изтрещели..по-миналата или по-по-миналата година ме ухапа костенурката на мъжо..опитвах се да я целуна(дълга история) и тя ме гепи за горната устна..добре,че не я откъсна говедото,ама и така ми създаде грижи - доста се поду,се едно се бях оперирала и турила силикон..мн беше яко :roll: освен болката,ъф корс :lol:
гледайки пълна промяна започнах да се обичам още повече и вече не мисля да се барам.освен тва вуйчо ми прави такива операции(корекции на нос,скули,ей такива шитове).та си е гнусно,и то доста,особено ако имаш нос,тип орел с ориз,и докато ти го дялкат с длетото ауууу.....ужасТ!!тя сестра ми искаше той да я оперира,ама той не ще нещо и тя се поотказа,май...абе мн ми е опетен разказа,сори! 8-[
plasti4na operaciq li?????????? xa xa xa az sam tolko xubava 4e osven dobrite geni na mama i tatko ni6to drugo ne moje da me napravi tolkova krasiva :lol: znam 4e zvu4i adski tupo i vse edno sam nqkav narcis absoluten ama sa...tva si e taka.mn sam xubava i ne mi trqbva operaciq.a i iskam da vi kaja 4e i nA vas NE VI TRQBVAAAAAAAA 6toto vseki e krasiv samo trqbva da si povqrva.za6toto za da ni xaresat drugite parvo nie trqbva da se xaresame.i az kato bqx po-malka-na 11-12 godini i vse si mislex 4e sam grozna ama izvednaj prosto osaznax 4e ne e taka.povqrvax v sebe si i vsi4ko se podredi.sega ne samo az no i drugite mislqt 4e sam krasiva za6toto povqrvax v sebe si.taka 4e na nikoi ne mu trqbva operaciq :!:
miss^sixty^style
01-24-2007, 17:24
бих си сложила малко силикон ж устните инпланти ж скулите повдигане на гърди бих си направила липосукция на корема и краката и после жсеки ден на фитнес!
мии аз бих си променила носа главно..аз въобще не си го харесвам...никой нищо не ми е казвал за него и така ме харесват ама като гледам примерно някоя фрка с перфектен нос и искам и моя да е такъв а той е некъв малко гърбав :(
nikinkaaa
01-25-2007, 14:30
Ам...не бих се подложила :lol:
malko mace
01-25-2007, 15:14
Ami ne znam,no ako cicite mi sa mnogo malki,sigurno silikonche...
аз пък нищо не бих променила в себе си! :-D
GLeZoRanA
01-26-2007, 11:55
За нищо на света не бих извършила подобно нещо
moonbeam
01-26-2007, 18:39
Доц. Джамбазов частна клиника Каспела гр. Пловдив ул."софия" 64 ако искаш някакви координати още мога да ти дам,ако си заинтересована ще ти дам и gsm-а ... ама не бързай още да видим моето мнение след операцията какво ще е :) tozi 4ovek e prosto vurha,nqma vtori kato nego :wink:
az sum opredeleno ZA plasti4nite operacii,daje predi mesec se podlojih na rinoplastika,za koeto izob6to ne sujalqvam,pri uslovie 4e medicinata ni predostavq vuzmojnost,za6to da ne se vuzpolzvame ot neq :D
vapros4e
01-27-2007, 08:14
prosto vurha,nqma vtori kato nego :wink:
az sum opredeleno ZA plasti4nite operacii,daje predi mesec se podlojih na rinoplastika,za koeto izob6to ne sujalqvam,pri uslovie 4e medicinata ni predostavq vuzmojnost,za6to da ne se vuzpolzvame ot neq :D
kakvo e rinoplastika?
moonbeam
01-28-2007, 16:19
rinoplastikata e operaciq za promqna na formata ili korigirane na defekti na nosa
Beb4e__to
01-28-2007, 18:56
аз не бих си направила пласти4на операция,имам си някой недостатъци както всеки 4овек,оба4е който ме харесва 6е ме харесва и с тях и без тях 8)
emiliyad
01-28-2007, 19:14
Ima nqkoi ne6ta koito iskam da promenq no ne bih si napravila plasti4na operaciq....
Jamalska
01-28-2007, 19:23
Ima nqkoi ne6ta koito iskam da promenq no ne bih si napravila plasti4na operaciq....
и аз тъй...:)не съм умряла без самочувствие и внимание :-D
sweety-tu
01-30-2007, 14:16
rinoplastikata e operaciq za promqna na formata ili korigirane na defekti na nosa
ei tva e qko i az to4no ako si promenqm ne6to iskam malko nosa...i kolko gore dolu struva rinoplastikata?
moonbeam
01-30-2007, 18:03
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=3566
6te nameri6 dostatu4no info
lunnoto_momi4e
01-31-2007, 21:16
Аз съм същата стока...
kakvo tolkova ima da si napravi6 korekciq :twisted: kakvi sa tiq raboti ako horata te haresvat takava kakvato si ne stava vapros za horata a za teb samiq ili mn sam hubava nqmam nujda
da i az sam hubava imam golemi ustni malak nos vinagi sa me haresvali i to mnogo :smt007 i gardite mi ne bqha malki no vapreki tova si slojih silikon i izob6to ne sajelqvam ne e tolkova stra6no zavisi ot organizma na 4oveka pri men nqma6e bolka sled operaciqta kolkoto i da si hubava ako ima6 vazmojnost za6to da ne se poglezi6 i az bqh predi tvardo protiv a vijte me sega \:D/
da, na nusa 6toto mi e 4upen i sedi leko na edna strana, utre 6e hoda pri docenta :wink:
еми не не бих 8) харесвам се :P
пък и да има нещо,което не харесвам в себе си пак не бих си направила операция,аз съм на принципа,че няма нищо случайно и дори и нещата които не си харесвам са си мой и са част от мен,така че е по-добре да ги приема и да се харесвам такава каквато сум,вместо да си правя операция :D
Не че съм перфектна ( перфектни хора няма :!: ) имам си недостатъци както ж характера така и във външния вид,но съм се примирила,свикнала съмс тях и си ги обичам,защото точно те ме правят различна и специална,а който ме обича ще ме обича такава каквато съм и с лошите ми страни :!:
Би било прекалено скучно ако всички сме перфектни! :P
Така че не си губете времето да си търсите недостатъци и да се оплаквате и да мислите за опреции и тем подобни глупости,а си живейте живота(защото вие единствен и искате или не ще го прекарате в това тяло :!: ) и се научете сами да се харесвате за да ви харесват и останалите!
sladko_bebchence
05-12-2007, 08:15
mm :smt115... na nosa i povdigane na krai4etata na vejdite
a nqkoi znae li kolko stryvat operaciite za ochi v smisal da stanat leko drapnati neznam tochno kak se kazva samata operaciq.. v bulgaria sa okolo 600 lv .. nqkoi ima li informacia za v chujbina kolko stryva edna takava operaciq ?????
asi_basi
05-31-2007, 17:07
Oh ako kaja ne6tata koito bih iskala da koregiram po sebesi lo6o 6te vi stane ... nosa, ustnite, liposukciq neznam si kvo o6te i o6te noooo predpo4itam da sam si takava kakvato sam ! horata si me haresvat takava kakvato sam. za tegloto ima sport i dieti ne e nujno vednaga nqkvi operacii,, ak i men samata me e strah ot bolkata makar4e sam takav inat 4e kato ne6to me boli stiskam zabi i mal4a :)))
beautiful.soul
06-01-2007, 05:33
иска ми се да имам по големи устни, но не бих ги променила...:)
krasivata_luvica
06-01-2007, 09:32
ДА :idea:
krasivata_luvica
06-01-2007, 09:33
a az pak iskam po golemi cici i malko lipusukciq :-D
LannyBarbie
06-01-2007, 09:57
Аз съм същата стока...
и аз нещо такова май искам ахха 8)
Да,бих си сложила силикон в устните,щото са прекалено тънки и съм твърдо решена да го направя.
anastacia89
06-01-2007, 14:16
Не бих се подложила на такова нещо.Защото започнеш ли веднъж да го правиш,няма как да спреш.Защото това,което ще коригираш за първи път ще трябва после да ходиш на прегледи,а и то увисват носове и тем подобни и трябва да се ходи на определен период от време на допълнителни корекции.А и не искам да заприличам на края на Майкъл Джексън. :lol: А и няма да мога да издържа на болката след операцията,защото неизменно докато се възстановиш има болка.Така че не бих,много ми е нисък прага на издържливост на болка.Така,че в някой друг живот може би. :lol:
Не бих си правила пластична операция.Според мен крие известни рискове,а и не ми е нужна.
По принцип една такава операция струва м/у 1000-2000 лева.зависи от сложността на операцията.Тъй като този доцент който ще ме оперира работи със здравната каса тя поема половината от разходите и операцията ми струва само 600 лева.това е една доста добра цена за такава операция.Говорила съм с много момичета и всички са страшно доволни от отношението към тях и от носовете си ест дано и при мен всичко да мине Oк .....
оффф все забравям да си влеза в профила това пак бях аз
az ne razbrah kak e minala operaciata razkaji malko,plss.
хих, дам бих си намалила бюста :wink:
sladko_bebchence
06-03-2007, 10:04
mislq 4e nqmam takava nujda :))
cherinka
06-03-2007, 10:17
Аз не бих променила никоя част от своето тяло.
Просто имам един мъничък белег над горната устна и като порастна, ще видим лекарите какво ще измислят как да ми го премахнат, или поне да направят така да не си личи много много:)
Тва е.
Ехееее кой ми изкара тая тема? :D Писах я още като бях на има няма 100 мнения :-D
`Death`Whore``
06-03-2007, 12:45
Не бих си направила пластична операция.
Да ... сега на 23-ти ми престои операция на носа,защото ми е счупен и сега се реших да си направя пластична операция.Някои ако се интересува може да ми пише :)) предполагам до 1-тина дена ще се прибера Ндявам се вси4ко да е минало нормално доста бих искала да знам как е минала операцията maila ми е zuzuito@abv.bg [-o< много 6те се раджам ако ми пи6е6
LecheR_DeViL
06-19-2007, 15:47
bix si slojila silikon v ustnite i moje bi malko mazninki v dupeto :oops: