View Full Version : Аналният секс хигиеничен ли е?
Нали от там излизат ..... ::: И като мъжете го вкарват и изкарват не мирише ли пениса, няма ли нещо мръсно по него :-k ?Кажете на някой от вас слувало ли се е?!?? :smt017
miloto_girl_4e
01-05-2007, 19:00
Еми.. лично аз не съм му почитателка и не го мисля за особено хигиеничен ...
Точно, за да няма проблеми, момичето преди анален секс си прави клизма, за да се прочисти ... тогава вече си е по хигиенично :wink:
Еми има си начини да стане по-хигиенично. :wink:
skate-more
01-05-2007, 21:00
100% е хигиенично
Еми.. лично аз не съм му почитателка и не го мисля за особено хигиеничен ...
Точно, за да няма проблеми, момичето преди анален секс си прави клизма, за да се прочисти ... тогава вече си е по хигиенично :wink:
Точно така.Иначе няма нищо хигиенично в него.Не случайно аналният секс е най-опасен!Миризмата или изцапването са най-малкия проблем!
shalqlqlqlq
01-06-2007, 00:45
Слагаш презерватив 4х4 и блъскаш смело и безотговорно ей кат тоз юнак :arrow: ](*,)
estestveno 4e ne e xigieni4no...za capaneto-klizma predi sex-a i vsi4ko 6te e OK 8)
Ми вижте Мачока. Според мен той се е родил от сливането на сперматозоид с някое лайно. И от там се е изсрал той.
^Ti li si toq,deto se ebe6e onq den v parka s edin mazen ciganin? 6toto na nego mi prili4a6 po na4ina si na izrazqvane - i onq polzva6e podobni izrazi - "slei si spermata s lainoto mi,kopele!"
:smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Ми вижте Мачока. Според мен той се е родил от сливането на сперматозоид с някое лайно. И от там се е изсрал той.
ахаххахахахахахахахахах къртишшшшш
ще го крадна за акаунта ми в датата като подпис че там мачока е по активен :mrgreen:
тъкмо ще може по лесно да го прочете
kato ti zalepne domatena liuspa na madoto pitai pak higieni4no li e
лесен начин това да не стане
за момичетата....е и за някои момчета
значи трябва да имате в банята подвижен душ
развивате му слушалката пускате не много гореща струя вода и в никакъв случай не силна заставате в удобна поза (клекнали или наведени напред, не прави защото се стягат мускулите)и вкарвате маркуча отзад. за малко, след това го вадите и заедно с него и водата, а заедно с нея и "люспичките"
след 2-3повторения сте по чисти от Дева Мария
Това е нещо като биде под налягане!!!
Успех. :smt004