PDA

View Full Version : Iska mi se da ne go obicham

santRi
01-05-2007, 19:32
I eto kakvo se sluchi.. 7 mesechna vryzka se razkysa.. a dori ne razbrah kakvo se sluchi:
Imah si priqtel, po golqm ot men toi e na 19 a az na 17..neveroqten chovek, ne samo kato momche, no i kato harakter, prosto ne bih iskala i poveche. za dylgata ni vryzka ne se skarahme nito vednuj. Izlizahme si, zapoznah se s tehnite, toi s nashte, bqhme shtastlivi, licheshe si po vsichko..
Posle doidoha praznicite.. prekarahme gi zaedno, beshe naistina hubavo.. i toi zamina na pochivka za 2 3 dni.. prez tezi dni ne se chuvahme ( tyi kato nqmashe obhvat tam kydeto toi beshe) V4era imah rojden den.. toi kaza che ima rabota i ne moje da doide, dnes otnovo ne se vidqhme.. popitah go kakvo ima, zashto se dyrji taka. Toi mi otgovori, che nishto ne e vechno i ne useshtal trypkata kakto v nachaloto na vryzkata ni..
Ne sme se videli sled tozi telefonen razgovor, no me e strah ot tova, koeto shte se sluchi. I pri men nqma trypka, ima neshto kato zavisimost, privyrzanost..
Znam povecheto kakvo shte mi kajete: shte go preodoleesh, izlizai s priqtelki, gore glavata.. no ne znam dali tova shte opravi neshtata, tova ne beshe obiknovena vryzka.. koqto sled mesec, dva shte zabravq..

skate-more
01-05-2007, 21:08
еми не го обичай

even_in_death
01-05-2007, 21:36
Поговорете си за връзката ви като цяло.. започнете да правите нови неща, а ако той иска да сложи края наистина не можеш да направиш нищо и след време ще го преудолееш дори и да не ти се вярва...

LSD^Lady
01-05-2007, 22:26
Поговорете си за връзката ви като цяло.. започнете да правите нови неща, а ако той иска да сложи края наистина не можеш да направиш нищо и след време ще го преудолееш дори и да не ти се вярва...

Аз съм на същото мнение.. ако наистина го обичаш много не оставяй нещата така... направи и невъзможното .. но не го оставяй да си тръгне просто така..УСПЕХ!

iiirish
01-05-2007, 22:33
щом като е нямало чувства при раздялата ви няма смисъл да се тревожиш. разбирам, че се чувстваш признателна на този човек, но в крайна сметка както и той сам е казал нищо не е вечно! вдигни глава и се радвай на живота, защото и той не е вечен ;)

Nadelina
01-05-2007, 22:38
Bori se za nego!!! Trqbva da namerish nachin da pogovorite.. lichno! I da si kajete v ochite vsichko koeto vi mychi.. vsichko koeto chuvstvate.. ili koeto ne chuvstvate.. Prosto trqbva da razreshite neshtata.. Za da moje ako se stigne do okonchatelna razdqla.. pone da ste se razbrali kato razumni i golemi hora...

MoHuTo
01-05-2007, 23:59
Ами щом имаш чувства, бори се за него!Не оставяй любовта да ти се изплъзне просто ей-така!А относно това да го забравиш..няма да е никак лесно..аз с мойто момче ходих 2 месеца...а още не съм го забравила..и няма да е скоро!Просто разбрах че е истинската ми любов, но твърде късно..изтървах го :smt010 :smt010 :smt010

Scarabey
01-06-2007, 00:35
Ходя 9 месеца с едно момче и ме скъса точно със същото оправдание приех го много тежко и след няма и месец той ми се обади да се видим и ми поиска втори шанс каза че е сгрешил и че е супер привързан към мен и не може без мен...може би и твоя ще разбере колко е привързан към теб и каква грешка прави с тези думи.Успех :wink:

BuBi008
01-06-2007, 06:17
Mnogo mnogo ne razbrah kak taka i pri teb nqma trypka a pak ne e bila obiknovena vryzka . Emi da shtasliva si bila no chak pak da e bila neshto poveche ne mislq ... ako beshe shteshe vse oshte da si q ima trypkata i mejdu dvamata . Smqtam cche nai otdachniqt variant e da si pogovorite i da pomislite i dvamata dali ima smisul da produljavate ...i nai vajnotot dali i dvamata iskate. A pak za tova da se borish za nego kakto kazaha v predishnite komentari emi kak shte se bori chovek za nqkogo koito samiqt toi bqga samo ot tqh .

koalka
01-06-2007, 07:02
Може и това да не оправи нещата, но поне ще ти помогнат да се разсееш.Поне ясно ти го е казал-у него е нямало тръпка.Според мен това е причина, която хич не е малка.

pampers
01-06-2007, 08:03
щом като е нямало чувства при раздялата ви няма смисъл да се тревожиш. разбирам, че се чувстваш признателна на този човек, но в крайна сметка както и той сам е казал нищо не е вечно! вдигни глава и се радвай на живота, защото и той не е вечен ;)

Sweetlove1990
01-06-2007, 08:50
Човек раэбира едно нещо колко е эначело эа него едва когато го иэгуби.....вижте се поговорете кажи му какво чувстваш какво эначи той эа теб и го остави сам да реши....така хем ще си направила всичко въэможно хем ще эапаэиш достойнството си.....ако те обича ще се върне ако не-не си эаслужава усилията :wink:

NyMpHeTaMiNe_f
01-06-2007, 08:56
Pyrvo kazva6 4e go obi4a6 pyk posle ''I pri men nqma trypka, ima neshto kato zavisimost, privyrzanost.. ''
Ne6to nemoga da te razbera , za6to pyrvo ne si izqsni6 4uvstvata si kym tova mom4e pyk posle ne se 4udi6 kakvo da pravi6 ???

santRi
01-06-2007, 11:19
tova che sym privyrzana kym nego za men e mnogo po silno ot trypka ili uvlechenie.. ta toi za men e .. VSICHKO.. iskam si go obratno i mislq da pogovorq s nego, da se vidim i pone da go vidq oshte vednyj, zashtoto vmomenta samo ot tova imam nujda

IKisseDAGirL
01-06-2007, 15:44
винаги съм казвала, че веднъж изгубиш ли тръпката, рано или късно се налага да настъпи краят.. дори и да успееш да си я възвърнеш, няма да е както преди и винаги ще има опасност отново да я изгубиш :?

santRi
01-07-2007, 12:43
Znaete li.. otkazvam se da se bora za nego..dnes cql den mu zvynqh i ne si vdigna telefona.. i tova mi bilo povedenie na 19 godishen.. nqkoi ot menniqta bqha za tova da chakam toi da me potyrsi.. taka shte napravq, dano da ne chakam prekaleno dylgo. 10x na vsichki

olga
01-08-2007, 14:43

И аз съм на това мнение!Каквото и да стане успех!!!

01-09-2007, 19:37
auu mn poznato mila az se 4uvstam po sa6tiq na4in...ima nekva zavisimost po-dobre go zabravi za6toto ne te zaslujava neiskam da te ot4aivam ama spored men ima druga...znam 4e e mn trydno da zabravi6 nqkogo kogoto si obi4ala no na teb pone 6te ti e po lesno sled kato ne se vijdate...