View Full Version : Боли ме десния ташак. (Не е бъзик) Дайте ми съвет
Вчера правих секс. Набързо за 15-20 мин. че бабата на моята приятелка щеше да се върне от пазара. Всичко си беше О.К. Обаче малко по късно нещо ташака се е изметнал ли, какво ли, по високо седи от левия и леко ме наболва. На други случвало ли се е? Опасно ли е? Дайне някакъв съвет хора.
Lorraine
01-06-2007, 07:19
лекар :wink:
Zzo0oMeR
01-06-2007, 07:53
Мммм ако си я "блъскал" по здраво значи може и да си си блъснал тестисите по грубичко в нея , така че е нормално ... ако болката не отмине до няколко ден отивай на лекар ;)
gangbang
01-06-2007, 08:13
Ако си я лашкал здраво и топките ти са се блъскали яко в тялото и, съвсем възможно е единия тестикул да се е понатъртил и са да те боли. Нищо страшно не е, споко пич 8)
айдее 6те умира6..приготви се :smt005 смятааай колко мо6тно си я 4укал 6том те боли единия та6ак :smt005
Вчера правих секс. Набързо за 15-20 мин. че бабата на моята приятелка щеше да се върне от пазара. Всичко си беше О.К. Обаче малко по късно нещо ташака се е изметнал ли, какво ли, по високо седи от левия и леко ме наболва. На други случвало ли се е? Опасно ли е? Дайне някакъв съвет хора.
Бременен си!!! :lol:
Ние не можем да ти кажем дали е опасно или не.Трябва да отидеш на лекар-не рискувай.
Юлиане, поначало е нормално след натъртване да те боли. А ти май не си внимавал в часовете по биология, нито си се оглеждал хубаво. При всички момчета единият тестис виси повече. Обикновено е левият!
Friend_witH_Benefit
01-06-2007, 09:08
Такива болежки след по-груб секс, при част от хората правещи секс причинява болки ... понякога на момичетата им се подуват срамните устни, а при теб наистина може просто при по груб акт да си го ударил, така че спокойно, отминава до 2 дена напълно ! Ако случайно до след 1 ден болката не започне да намалява, най-добре е да не чакаш да отиваш на лекар, дори да не е нищо сериозно, един профилактичен няма да се отрези зле, но не е нищо по-сериозно от удряне, леко извъртане или нещо подобно :wink:
Ima6 tri gre6ki v podpisa mace!
malka_sladuranka
01-06-2007, 13:30
може найстина да си се понатърстил..
а това дето го е казал умния..че е бременно момчето хаха..засмях се :-D
Pingwin_rlz
01-06-2007, 13:33
pi4 ne shta da te plasha no 1 fr parviq put taka si uvarte testesite i treashe go operirat i si stoq v tqh cel mesec, idi na lekar bace