Влез

View Full Version : MOM4ETA!VNIMANIE!!!

kanelka_92
01-06-2007, 12:52
ISKAM DA VI PITAM-ZA6TO NE HARESVATE PO PALNI MOMI4ETA? :?:
I MOMI4ETATA DA IZKAJT SVOETO MNENIE PO VAPROSA :D

01-06-2007, 12:55
eeeeeeee, tva ne e verno ima mom4eta deto si haresvat i po palni momi4eta :D

santRi
01-06-2007, 13:00
pod po-pylni da nqmash predvid 150 kg maceta, na koito daje palaskite ne im lichat, shtoto ot vsqkyde po mnogo ima za gledane. Kydet` pipnesh - cica. Emi da bqh edno mom4e, i men shteshe da me e sram da izlqza s takova neshto.. i te takova se potqt poveche..nali se seshtash 8-[ Abe nqma momiche koeto ne moje pone malko da se stegne i da zaprilicha na macka :)
E verno e che ima i nqkfi puhkavi sladurani, na koito chestno kazano mnogo poveche se radvam otkolkoto na klioshtavite momicheta.. no vse pak si e do vkusa :} Principno ako si gotino i svqstno momiche nqma da imash problemi, za tova che si po pylnichka ili prekaleno slaba :smt006

01-06-2007, 13:19
Mi vij sega az ne sum mn pulna ama mislq 4e ima i mom4eta kudeto haresvat i po-pulni momi4eta! :wink: Oba4e te sa malko pone taka si mislq spored men pove4eto harsvat slabi no tova si e ve4e vupros na vkus :)

iiirish
01-06-2007, 14:08
каквото и да си говорим факт е, че повечето момчета в началото биват привличани от визията на момичетата! всяко момче би се загледало в слабо момиче, и би отминало по-пълните. но това е само на пръв поглед! понякога след като опознаеш човека успяваш да го оцениш вътрешно, а така той ти става симпатичен и външно ;)

FiRe_LaDy
01-06-2007, 14:21
Mii ima i momcheta,koito si haresvat i pynite momicheta.Nali znaish za vseki vlak si iam pytnici.Tva che momchetata det haresvat po pylni sa malko ne e ot koi znai kvo znachenie.Pak i sma zabelqzala che po pylnite po byrzo si namirat gadjeta ot nas po slabite. :-s

Need_A_Girl
01-06-2007, 14:24
Естествено е външният вид да е на първо място, щото тва е 1во впечатление все пак! А по темата, не мисля, че теглото е определящо... Аз познавам мн пълнички момичета, които са далеч по-привлекателни от други, нормални на тегло! 8) На пълните момичета мога да кажа да се стремят да подобрят теглото си, но да не губят от самочувствието си заради килограмите :wink:

BUBU_to4ka_TO
01-06-2007, 14:50
ISKAM DA VI PITAM-ZA6TO NE HARESVATE PO PALNI MOMI4ETA? :?:
I MOMI4ETATA DA IZKAJT SVOETO MNENIE PO VAPROSA :D

tova NE E VQRNO moga da ti dam hilqdi primeri kydeto mom4eto e predpo4elo po zakryglenoto momi4e pred klio6tata.....tezi koito imat klio6ti za gadjeta obiknoveno tyrsqt sex a ne liubov....

Allthatshewant
01-06-2007, 15:30
za vseki vlak si ima pytnik .. grozni hora nqma .. a prosto razli4ni vkusove :wink:

Theoatguy
01-06-2007, 16:08
Tva za poteneto prostooo xuxuxuxaaxhaxhxahxaxahxahax...

Momiche edna dobra higiena vsekidnevna s malko pomo6ni sredstva kato suxi dezodoranti ili nesuxi i nqma da se potish be momi4e... :)

Az sum edro momche i nqmam nikvi problemi s potene osven v fitnes zala.

koalka
01-06-2007, 17:04
Факт е, че момчетата предпочитат по-слабите момичета, а не по-пълните.Но има и такива, които харесват по-закръглените.Въпрос на вкус според мен.А и според тях момичетата с по-добра фигура и по-слабички са по-секси.

priti_kiti
01-06-2007, 17:15
Виж са, въпрос на вкус е. Верно,че е прието по-слабичките да са и по-секси,по-харесвани и т.н. , но тва далеееч не трябва да те отчайва. :) Ако си по-пълничка се стреми да изпъкваш другите си качества - умствен багаж,чувство за хумор,въобще всичките ти положителни качества..
Не се отчайвай за такова нещо, всеки си пътник си намира влака ;)

sasha_90
01-06-2007, 17:37
emi vij kg ne vinagi imat vliqnie,no imat vse pak...primer 6te dam s men-slaba sam(44 kg),no ne vsi4ki me haresvat...ta otnovo kam temata-ima razli4ni mneniq po tozi vapros,pove4eto mom4eta si mislqt 4e momi4eto kato e palno nqma dostoinstvo ili ka4estva,no tova ne e vqrno.tova 4e si palen ,slab,visok ili nisak ne opredelq ka4estvata si

Shadow_Walker
01-06-2007, 17:53
Ми не знам :shock:
Просто не са мой тип...

Undying
01-06-2007, 18:14
Всеки си има различна представа за думата "пълна",за някои и едно момиче,дето в очите на друг ще изглежда супер нормално,може да изглежда дебела.Аз лично съм на мнение,че няма момче или момиче,което да се потдържа (тоест да се грижи за външния си вид,а не да ходи някъв запуснат и занемарен) и да е грозно или непривлекателно.

TheFreakBoy92
01-06-2007, 18:17
ми според мен същото се отнася и дали мом4ето е пълно ;) (или греша :oops: ) а ина4е дори и 1 моми4е да е пълно мисля 4е винаги може да отслабне,отслабването не е чак толкова трудно според мен :?

Virt-Tuning
01-06-2007, 19:23
Е къде бе по-пълни друг път да си го кажем свине.Ходя по улицата гледам некъв ръб с една 100 килограмова "мацка" ](*,) Гледката беше дооста гадна