View Full Version : Kak da se zapoznaq s edna moma : >
My December...
01-06-2007, 20:03
Zdraweite!Emi zna4i kefi me edno momi4e ot moito daskalo...ama takoa malko sum stesnitelen..abe s edna dyma kat q vida nemoa da otlepa..Tq neznae 4e q xaresvam.Daite nqkakfi saveti ...kak da q zagovora primerno po koridora kafeto v daskaloto..abe nekfa zaribqvka....10x predvaritelno :)
просто я спри следващия път като я видиш по коридора и я питай за името й ;) то винаги от едно и също положение се почва - името!
а ако имаш и познати от нейния клас още по-добре, защото можеш да ги помолиш да излезете някой път за да ви запознаят
Еми все пак трябва да преодолееш тая стеснителност, иначе незнам как ще стане...Отиваш при нея и се запознавате, няма нищо страшно.
Need_A_Girl
01-06-2007, 20:28
I Вариант: Спираш я на коридора, питаш я как се казва, запознавате се. По междучасията я заприказвай, говорете си. По-наатък я покани навънка някаде!
II Вариант: Хващаш някои твой познати от нейния клас и ги караш да излезете всички заедно на кафе. Запознавате се на кафето, ама няаа да се дървиш, ами ша прикаап, да види, че си пич! И после вече по същия начин - По междучасията я заприказвай, говорете си. По-наатък я покани навънка някаде! :wink:
УСПЕХ!
atanakata
01-06-2007, 21:51
аз пък мисля че е мн добра идея да пробваш да й се усмихнеш като я видиш, даже й кажи здрасти няколко пъти... ако е от мацките дет не обръщат внимание на 'по-низшестоящи' няма да мине номера, но ако е свястна, вярвай този номер върши чудеса :wink:
shalqlqlqlq
01-07-2007, 00:32
Далаверата е следната....в такъв случай трябва да вкараш малко хумор, така че да я разсмееш и с удоволствие да се запозне с теб. Не разчитай на сульо и польо да ти свършат работата, действай сам!
Идва ми наум едно нещо....виждаш я по коридора и и казваш " Извинявай, да те питам ли колко е часът или направо можем да се запознаем". Това е пример, можеш да го ползваш него, може да седнеш и да измислиш нещо по-оригинално 8) След това се запознавате....отначалото всичко трябва да се основава на тънък хумор, гледай да го схваща....демек по-плоски майтапи, след това ще дойде момента, в който ще я поканиш....и така накрая живяли до дълбоки старини :-({|=