Влез

View Full Version : Играе ли си с мен?

The_Caress
01-06-2007, 20:52
Много дълго мислих по тоя въпрос и до никакво решение не мога да стигна.
Та, харесвам едно момиче, тя мен също. Познаваме се от 4 години, тъй като сме в един клас (11). Преди около година тя проявяваше симпатиите си към мен, а аз просто се държах мило, но нищо повече. Но лятото просто изведнъж започна много да ме привлича и аз деликатно и намекнах, че можем да бъдем повече от приятели (може би се лигавих повече и накрая и омръзнах, след като се разкрих пред нея #-o ), а тя ми каза "aко ми беше казал по-рано". Отношенията много се промениха. В случаите, в които сме излизали, винаги аз съм и се обаждал, като тя винаги приемаше и се радваше.
Но въпросът, който ме мъчи е след като ме харесва, защо не иска да станат нещата. И подарък и правих за именния ден. Не е от много срамежливите.Веднъж ми каза, че иска да и кликвам, тъй като аз не се обаждам често, а и не искам да се натрапвам. Играе ли си с мен, внимание ли просто иска, с което да и се вдига самочувствието? Или просто ме разиграва?

iiirish
01-06-2007, 21:03
не мисля, че те разиграва. по-скоро иска да запазите приятелстите си отношения и да бъдете близки, но без обвързване. може би наистина нещата при теб са се случили прекалено късно. думите й "ако ми беше казал по-рано" не значат, че тя още те харесва. не бъди сигурен в това! най-добре приеми, че е имала чувства, но те са били преди, а сега й е останала само приятелската привързаност към теб ;)

koalka
01-06-2007, 21:42
Според мен не те разиграва.Просто преди е имала чувства, точно това е искала да каже, но сега може би те смята само за приятел.

The_Caress
01-07-2007, 08:55
Мерси много!

Undying
01-07-2007, 09:59
Мда,и аз не мисля че те разиграва,по-скоро иска да разбере дали си искрен,се пак преди не си и обръщал внимание голямо,сега изведнъж искаш да сте гаджета,малко е странно.С други думи трябва да я спечелиш,мисля че си тръгнал по правилния път,продължавай така и скоро усилията ти може би ще се овенчаят с успех. :wink:

FiRe_LaDy
01-07-2007, 10:08
Do kolkoto razbrah predi ste bile gadjeta,ama ti si se ligavel s neq?Ako e taka qvno ne iska otnovo da stane taka i zatova se dyrji s teb po tozi nachin.Vse pak nishto ne ti struva da provedesh edin razgovor s neq za tova.I da si na qsno kakvo stava.A kakto kaza naistina moje i da iska vnimanie,za da i se vdiga samochuvstvieto.Po - dobre govori s neq i si izqsnete neshtata.Ne gubish nishto. :wink:

The_Caress
01-07-2007, 10:30
Не сме били гаджета, просто започнахме леко да се сближаваме и явно след като се разкрих пред нея, тя загуби интерес за нещо повече от това да иска да я "закачам".

The_Caress
01-07-2007, 10:31
Не сме били гаджета, просто започнахме леко да се сближаваме и явно след като се разкрих пред нея, тя загуби интерес за нещо повече от това да иска да я "закачам".

Crafter
01-07-2007, 11:33
Caress, помня и предишната ти тема, която бе зов за помощ и как да се разкриеш пред нея. Радвам се, че си събрал смелост да го направиш.

Съгласен съм с мненията, които другите вече изказаха.
Възможно е и да не проявява подобен интерес, но инстинктите ми подсказват, че в момента си на изпитателен срок. Демонстрирай търпение и сериозно държание. Рано или късно тя ще разкрие намеренията си към теб. Дали иска да запазите приятелството си или чака удобен момент за нещо повече - времето ще покаже.

Казал си й какво изпитваш, сега спри! Прекрати намеците, влюбените погледи, пълното внимание. Твоята задача е изпълнена, всичко зависи от нея.

Не казвам да изстиваш или да бъдеш безразличен (все едно, че можеш...) , а да се опиташ леко да се дистанцираш. Поиграй си с нея и виж как ще ти отвърне. Ако проявява интерес ще те търси все по-редовно и по-настоятелно. Само гледай да не изпуснеш момента, ако той настъпи.

The_Caress
01-07-2007, 12:01
Ами, аз на училище много пъти съм се държал не лошо, но студено с нея, щото не обичам другите да ме гледат и слушат докато говоря с нея и усещах как на нея това не и харесваше. Въпреки това, тя никога не ме е потърсила първа - аз винаги се доближавах до нея. От половин година вече се чудя какво става, но явно само аз си се заблуждавам.
Явно не е за мен това момиче ...
Мерси!

Crafter
01-07-2007, 12:18
Щом ти го усещаш така...
Ако държанието и към теб е студено, тогава не виждам смисъл да продължаваш. Дори и да имаше начин да го промениш, след като си изкачил върха ще си твърде уморен, за да се насладиш на гледката.

Но не избързвай с изводите(както правя аз). Дай си още малко време.

Allthatshewant
01-07-2007, 12:26
moje bi i tq ne e naqsno s 4uvstvata si no e qsno 4e ne e bezrazli4na :) pogovori s neq i se razberete ...

The_Caress
01-07-2007, 12:55
Държанието и е добро, но имам чувството, че просто иска да и бъда в краката и толкова. Както и да е, мерси на всички!

:smt006

bulgarche
01-07-2007, 13:26
Звъни се! Аз тичам да отворя. На прага срещу мен заставаш ти. Целуваш ме и ми говориш за отминалите дни. Поглеждам те, а ти ми казваш, че всичко хубаво започва от сега. Аз прошепвам : “Моля те, иди си. Ти много късно позвъня.”
:::

The_Caress
01-07-2007, 13:45
Звъни се! Аз тичам да отворя. На прага срещу мен заставаш ти. Целуваш ме и ми говориш за отминалите дни. Поглеждам те, а ти ми казваш, че всичко хубаво започва от сега. Аз прошепвам : “Моля те, иди си. Ти много късно позвъня.”

така ще излезе накрая...
явно чувствата ни са се раминали...

GiRl^of^PriStOn
01-07-2007, 16:35
Spored mene i tq ne znae kakvo iska.Ako iskamshe mnogo da e s tebe , da ste veche zaedno , no spored men i tq ne e naqsno kakvo vsyshnost iska ot teb i otnosheniqta vi[/i]

olga
01-07-2007, 17:38

Ами май така ще стане...
Но и ти нямаш вина просто преди не си изпитвал нищо към нея освен приятелски чувства!

bungle
01-07-2007, 18:08
Драматизира.
Опитай пак.

dEnIsTy
01-07-2007, 18:17
не мисля, че те разиграва. по-скоро иска да запазите приятелстите си отношения и да бъдете близки, но без обвързване. може би наистина нещата при теб са се случили прекалено късно. думите й "ако ми беше казал по-рано" не значат, че тя още те харесва. не бъди сигурен в това! най-добре приеми, че е имала чувства, но те са били преди, а сега й е останала само приятелската привързаност към теб ;)