View Full Version : na gadjeto mi...
cherry :(
01-06-2007, 21:13
kogato lapam pishkata na gadjeto si useshtam edna nepriqtna mirizmaa... ne se sluchva za purvi put kupe se vseki den .. nz shto taka se poluchava ama kak da mu nameknaa da si mie pishkataa ... blaa.. :oops:
kogato lapam pishkata na gadjeto si useshtam edna nepriqtna mirizmaa... ne se sluchva za purvi put kupe se vseki den .. nz shto taka se poluchava ama kak da mu nameknaa da si mie pishkataa ... blaa.. :oops:\
обрязан ли е ?
malka_sladuranka
01-06-2007, 21:15
не го лапай просто :shock:
atanakata
01-06-2007, 21:15
еми мисля че тряа да му го кажеш доста деликатно за да не се засегне... има значение от колко време ходите, колко доверие си имате и тн... та... тфа е мн нормално за момчетата, ама пък чак пък секи ден да му мирише... :-k явно като се къпе него го пропуска... знам ли, или те лъже че се къпе всеки ден...
panterata
01-06-2007, 21:16
ми кажи муу.. ще си го измиеш ли , че явно си пишкал скоро и ми е неприятно :)
malka_sladuranka
01-06-2007, 21:16
къпе се...ама без сапун сигурно ](*,)
pristrastenata
01-06-2007, 21:20
къпе се...ама без сапун сигурно ](*,)
:smt005 :smt005 :smt005
MidnightScream
01-06-2007, 21:21
ahahahahah :DD lele sory che se smeq ama .. komentaritee cepqt :D ъъъъъ miiiii vqrno che e neudomno i samo davame akul shtoto ne nie na nashta glavaa... maa de da znam moje i da uspeesh da mu kajesh :P uspeh
f1s714e70
01-06-2007, 21:24
emii nedei mu pravi svirki kato miri6e 6tom se kape vseki den, sigurno ima nqkakav problem...aa taka moje6 i ti da se zarazi6 :wink
emi kaji mu,4e use6ta6 leka napriqtna mirizma i da se izmie malko predi da mu pravi6 svurka.ako e svesten 4ovek nqma da se zaqjda i 6e te poslu6a.
lamzzzercho
01-06-2007, 21:27
мий му го ти за да знаеш че е мит със сигурност :smt005
mi vlezte zaedno da se ikapeto izmii go ti sas sapun4e ala bala i posle kato mu lapa6 6te razbere6 dali e 6toto ne se mie ili 6toto taka si mu miri6e po rojdenie :) samo tva mi hrumna
Не знам дали ти мирише лошо, но може би просто специфичната мирима не ти допада, дори и да се мие често.
pokaji mu kak da si q mii moje samo koji4kata ot gore da si mie
имаш три възможности
-да му го кажеш направо"скъпи така и така ще се измиеш ли"
-да не му лапаш просто кажи че не ти е приятно
-да се къпете заедно преди да му лапаш и преди секс защото предполагам че неискаш това миризливо нещо в себе си :smt017
Да не би да има херпес :))
Не знам дали ти мирише лошо, но може би просто специфичната мирима не ти допада, дори и да се мие често.
И аз мисля така. И пенисът, и вагината имат лека специфична миризма. Никога не съм смятал, че е неприятна, дори миризмата на момиче ме възбужда. Другото е да не си забелва главичката като се къпе. Но как да му го кажеш - само ти, cherry, го познаваш, само ти знаеш как.
kogato lapam pishkata na gadjeto si useshtam edna nepriqtna mirizmaa... ne se sluchva za purvi put kupe se vseki den .. nz shto taka se poluchava ama kak da mu nameknaa da si mie pishkataa ... blaa.. :oops:
Да си го маже тогава с паста за зъби
sfklgjldfk
01-07-2007, 08:15
vlezte dvamkata v banqta da si "igraete" i mejdyvremenno my raztrivai onaq rabota sas sapyn4e. ama ne my kazvai "awe selqndyr, hodi sa mii 4e voni6!"