View Full Version : kakvo iskat momichetata
drun-drun-f
01-06-2007, 21:26
E koito kazva che momichetata iskat mnogo ne e osobeno prav ! Vidqh dosta temi za "idealniq" i sega shte vi kaja moeto mnenie... Ne iskame tolkova mnogo momcheta! Iskame da se darjite normalno s nas ili po-skoro da ni uvajavate. Iskame da izglejdate dobre (na nikoe momiche nqma da mu e priqtno da izliza s momche s mrasna kosa i ubiistvena kombinaciq ot drehi i cvetove po sebesi :wink: ) I da ne ni lujete...a takiva proqvi kato udrqne na momiche i dr takiva izcepki sa nai loshoto! Sushto i chuvstvoto za humor igrae mnoooogo golqma rolq ..
Ako nqkoi ima neshto da dopalni ili ne e suglasen s men (ili da pita neshto otnosno moeto mnenie) da se chuvstva svoboden da pishe (daje e jelatelno)
.:sorry za latinicata:.
Тези неща са правилни, но има още доста...
drun-drun-f
01-06-2007, 22:07
mislq che ako ima nqkakvo privlichane , te sa dostatachni ,no az veche napisah - dobavqi kakvoto se setish! Neznam ,za men tova e pone osnovnoto ,moje i da sum propusnala neshto ... A, da ne se drajte kato idioti "uveren no ne nadut" mai e zlatnata sreda!
pras-pras-f
01-06-2007, 22:10
abe....ti si mnogo t1po par4e zaklevam se :smt012
shalqlqlqlq
01-07-2007, 00:40
Какво искат жените?
Аз ще ти кажа... :arrow: ДЪЛЪГ, ПРАВ и ПО КОРАВ!!!!!!
britney_04
01-07-2007, 00:51
Какво искат жените?
Аз ще ти кажа... :arrow: ДЪЛЪГ, ПРАВ и ПО КОРАВ!!!!!!
Това май го искъш ти? :smt005
hamilcar
01-07-2007, 05:34
Лично мое наблюдение, жените не знаят какво искат.
Лично мое наблюдение, жените не знаят какво искат. и това го има ...
nie znam kakvo iskame-mom4e pod ruka (taka da se kaje), no vuprosa e 4e nqma koi da ni go dade [-X [/list][/code]
white_chik
01-07-2007, 10:43
Време е да спрат да се пускат подобни теми.Всеки човек е различен,никога няма да има момче или момиче,което да се харесва на всички,защото просто идеални хора няма,никога не е имало и никога няма да има.Искам да ти кажа,че не е важно само уважението и любовта,защото понякога момичетата(а може би и момчетата)имаме нужда от интрига,от нещо по-различно.
Момчета,който си нямат ни най-малка представа за какво да си говорят с дадено момиче,изобщо да не се опитват..Съветвам ги първо да помислят за по интересни теми и чак тогава да отиват да свалят някоя..Защотото в такива моменти когато нямаш какво да кажеш на момичето се получава супер неловко мълчание ..което е направо..Мама миа.. :-& :lol: :twisted:
Amii to si ima cqla pesen na Cheb Khaled - Aisha.mp3 frenska e koito moje da si prevejda.. Obshto vzeto stava duma za edin myj koito ne moje da jivee bez aisha i i predlaga bijuta zlato, ricitira i poemi, posveshtava i muzika.. svalq i slynceto.. no Aisha mu otgovarq: " pazi si sykrovishtata, ne iskam vsichko tova.. iskam tova koeto i ti iskash ot men - uvajenie prez vsichki dni, ne iskam drugo osven liubov."
hubavo go e kazal poeta spored men..
not_the_same^
01-07-2007, 18:24
E koito kazva che momichetata iskat mnogo ne e osobeno prav ! Vidqh dosta temi za "idealniq" i sega shte vi kaja moeto mnenie... Ne iskame tolkova mnogo momcheta! Iskame da se darjite normalno s nas ili po-skoro da ni uvajavate. Iskame da izglejdate dobre (na nikoe momiche nqma da mu e priqtno da izliza s momche s mrasna kosa i ubiistvena kombinaciq ot drehi i cvetove po sebesi :wink: ) I da ne ni lujete...a takiva proqvi kato udrqne na momiche i dr takiva izcepki sa nai loshoto! Sushto i chuvstvoto za humor igrae mnoooogo golqma rolq ..
Ako nqkoi ima neshto da dopalni ili ne e suglasen s men (ili da pita neshto otnosno moeto mnenie) da se chuvstva svoboden da pishe (daje e jelatelno)
.:sorry za latinicata:.
и кво, аз ако ти кажа че харесвам момчета с мръсна коса и убийствена комбинация от от дрехи и цветове по сбе си, ще ме съдиш ли?!
бахти и тъпата тема... ](*,)
sexy_mafia
01-07-2007, 18:34
Az li4no iskam eno svestno mom4e koeto znae za kakvo govori i da ne e s gigansko ego!!!{i vse pak da znae kak da se obli4a}to e pokazano na avatara mi no tova si e samo me4ta
\:D/ \:D/
Да се поддържа*
Да има чувство за хумор, да е забавен*
Да има достойнство и силен характер, не харесвам момчетата пу*ки...
Да знае какво иска.Да не лъже.Ако ще е с мен,да е само с мен*
Да ме уважава, да не ме приема за даденост,да се обичаме*
Ей това ми стига на мен!
не лъжете децата, искате пари, кола и палто от норки (обобщено казано)
real-girl
01-08-2007, 11:51
Ae de da znam az ne tr1gvam da si izbiram mom4eto s dadeni kriterii,zapisani v tetrad4ica: 1vo da e s rusa kosa i sini o4i; 2ro da se obli4a dobre; 3to da e pekan; 4to da e futbolist; 5to da se kazva Joro...xaaxa,iskam da kaja,4e nqmam t,nar.'ideal',estestveno,ima ne6ta,koito da me vpe4atlqvat u edno mom4e..sega 6te gi kaja-> vpe4alqvat me dobriq v1n6en vid(slojih go na 1vo mqsto,no ne e ot 1vo zna4enie),zad1ljitelno izl14vaneto!-(mn e vajno,daje pove4e ot samiq mu v1n6en vid),nqkak si duha mu-predpo4itam veselite i otkriti hora(kato men),s gotino povedenie,da ne e nqkoi sulio-da znae kak da se d1rji s momi4etata,da e vnimatelen,a ne nqkoe laince,deto ne znae kvo iska,...hmm,da ima opredeleni ka4estva,gotin,razbran harakter,da e svesten 4ovek,da umee da me izslu6va,da misli za men,da me gleda pravo v o4ite,da ne me pri6porva ili nasilva,da e naqsno s1s sebe si..tova ,koeto izbroih ne e ideal,a sa ne6tata,na koito obr16tam vnimanie i koito sa po-vajni za men..a kogato se vlubq,to stava slu4aino,ne e s opredeleni zad1ljitelni kriterii-stava neo4akvano,taka 4e...