{A}ngel{4}etOoO
01-07-2007, 05:36
Pomognete mi mnogo iskam da si go vyrna
Zapoznah se s nego dve sedmici predi rojdeniq mi den ,
mnogo si go haresvah i obi4kah togava i sega e su6toto
v kraq na juni stanaha ne6to pove4e ot priqteli
be6e mi mnogo priqtno s nego
dori kogato se karahme revnuvah go
prekaleno mnogo i vtorata sedmica na noemvri vtornik trqashe da mu kaja 4e
iskam da sme samo priqteli toi pojela ednoto no ne pojela drygoto da badem priqteli
ot noemvri ne go bqh vijdala vyob6te samo si pisah ot vreme na vreme
iskah da skriq 4yvstvata si no ne yspqh da gi skriq 6tqh da tragna s edno
mom4e no az se bqh ot kazala da hodq s nego togava , za6toto osuznah 4e obi4am B. pove4e ot vsi4ko i vseki pat kogato go vidq go obi4am vse pove4e
skoro go vidqh na 2 januari ve4erta i ot togaz go obi4am mnogo pove4e ot predi i ot togaz ne sam go vijdala i mislq 4e ot togava mai go zagubih o6te pove4e pomognete mi mnogo sum tajna bez nego ne moga bez nego moq jivot e edin ad pbo4a, go :smt017 neznam kakvo da pravq i kak da si go vurna gotova sam na vsi4ko za nego pomognete mi da si vyrna lubovta
Blagodarq vi predvaritelno :)
Zapoznah se s nego dve sedmici predi rojdeniq mi den ,
mnogo si go haresvah i obi4kah togava i sega e su6toto
v kraq na juni stanaha ne6to pove4e ot priqteli
be6e mi mnogo priqtno s nego
dori kogato se karahme revnuvah go
prekaleno mnogo i vtorata sedmica na noemvri vtornik trqashe da mu kaja 4e
iskam da sme samo priqteli toi pojela ednoto no ne pojela drygoto da badem priqteli
ot noemvri ne go bqh vijdala vyob6te samo si pisah ot vreme na vreme
iskah da skriq 4yvstvata si no ne yspqh da gi skriq 6tqh da tragna s edno
mom4e no az se bqh ot kazala da hodq s nego togava , za6toto osuznah 4e obi4am B. pove4e ot vsi4ko i vseki pat kogato go vidq go obi4am vse pove4e
skoro go vidqh na 2 januari ve4erta i ot togaz go obi4am mnogo pove4e ot predi i ot togaz ne sam go vijdala i mislq 4e ot togava mai go zagubih o6te pove4e pomognete mi mnogo sum tajna bez nego ne moga bez nego moq jivot e edin ad pbo4a, go :smt017 neznam kakvo da pravq i kak da si go vurna gotova sam na vsi4ko za nego pomognete mi da si vyrna lubovta
Blagodarq vi predvaritelno :)