View Full Version : az sam debelanka koito iska da pi6e
kanelka_92
01-07-2007, 10:56
az sam debelanka koito iska da pi6e!!! :D :-D :) :smt007
taka de ako iskate :D
kefqt me mn , ama ne chak tolkova debelichki , ama pak zakraglenki edni puhkvi i vse s golemi cici , mn ma kefat i davat mn poveche ot klioshtavite v sexa ot opit go kazvam sexat e mn interesen s tqh
skate-more
01-07-2007, 11:11
ми не :mrgreen:
malka_sladuranka
01-07-2007, 11:23
На мен лично не ми харесва гледката..аз съм такъв човек че много държа на външността и естетиката..незнам, ако една жена не е фина и красива.....особено ако е млада да не говориме тийнейджърка - за мен това е едно неподдържано момиче.Не говоря за болестните състояния естевтвено.
вижте вси4ко си има граници! на мен ли4но не ми харесват моми4ета на които мога да преброя колко ребра имат или да се 4удя кое им е по плоското - задника или гърдите ...сещате се ! харесвам по.. хмм как да се изкажа - со4ни форми в хубави размери! все пак има огромна разлика между леко закръглен-> пълен ->дебел 4овек ... аз предпо4итам леко загръглените! а и най-добрия ми приятел каза 4е не е ку4е да глозга колкали (не вси4ки но поне 50-60% смятат така)! забелязала съм 4е мом4етата до 18 смятат 4е колкото по -слаба си толкова по -хубаво, а тези които са малко по поолегнали имат (или поне са променили) мнението си за красота- "харесват по "пухкави"- добре оформени и хубаво извити и засукани тела"- е т'ва бе6е цитата :)
the_o.c_girl
01-07-2007, 11:35
не виждам смисъл в темата
някой се опитва да си избие комплексите ... и аз му помагам хаха :-D
malka_sladuranka
01-07-2007, 11:41
някой се опитва да си избие комплексите ... и аз му помагам хаха :-D
няма смисъл нека по-добре види реалността и се вземе в ръце докато не е късно!
ni ma kefat. ama ne se kefq i na momichenca koito kato gi duhne vqtura i otlitat na nqkude...ama az sum momiche i nemoga da ti help mnogo s mnenie
На мен лично не ми харесва гледката..аз съм такъв човек че много държа на външността и естетиката..незнам, ако една жена не е фина и красива.....особено ако е млада да не говориме тийнейджърка - за мен това е едно неподдържано момиче.Не говоря за болестните състояния естевтвено.
:-k Ако не е "фина и красива" е неподдържана?! Интересно, а ще ми обясниш ли кой точно решава кое е красиво и кое не, тъй като това е едно много субективно понятие.
И не всяка девойка може да има грацията на газела. Прощавайте, но тялото не бива да се подлага на такива издевателства, каквито в днешно време си позволяват младите момичета. В крайна сметка до голяма степен външният вид зависи от гени. Това, че теб, девойко, природата те е сътворила стройна и дългокрака (примерно) е прекрасно, но не значи, че друго момиче със различна физика трябва да се чувства подтиснато от външния си вид или да се опитва да се вмества в някакви криворазбрани норми за красота! (Прегледайте разбирането за женска "красота" през десетилетията на миналия век и ще се убедите какво преходно понетие е това...)
Една жена е желателно да постигне максималното, което физиката й позволява, без обаче да се затормозява психически или здравословно. Външният вид е много повече от килограми - пропорции, черти, форми, чар, излъчване...
А тук са млади момичета - едно момиче на 15 НЕ БИВА да се подлага на диети и глад. Минала съм през тийн депресии, които съм избивала с диети. И какво - гастрит, колит и не знам си още какво...
Повечето пухкавелки са доста забавни. А и предпочитанията ми лежат при мекичките. Мекички като при хърба->слаба->стройна->нормална->мекичка->приятно закръглена->пълна->дебела.
Need_A_Girl
01-07-2007, 14:01
Да.
malka_sladuranka
01-07-2007, 19:46
:-k Ако не е "фина и красива" е неподдържана?! Интересно, а ще ми обясниш ли кой точно решава кое е красиво и кое не, тъй като това е едно много субективно понятие.
И не всяка девойка може да има грацията на газела. Прощавайте, но тялото не бива да се подлага на такива издевателства, каквито в днешно време си позволяват младите момичета. В крайна сметка до голяма степен външният вид зависи от гени. Това, че теб, девойко, природата те е сътворила стройна и дългокрака (примерно) е прекрасно, но не значи, че друго момиче със различна физика трябва да се чувства подтиснато от външния си вид или да се опитва да се вмества в някакви криворазбрани норми за красота! (Прегледайте разбирането за женска "красота" през десетилетията на миналия век и ще се убедите какво преходно понетие е това...)
Една жена е желателно да постигне максималното, което физиката й позволява, без обаче да се затормозява психически или здравословно. Външният вид е много повече от килограми - пропорции, черти, форми, чар, излъчване...
А тук са млади момичета - едно момиче на 15 НЕ БИВА да се подлага на диети и глад. Минала съм през тийн депресии, които съм избивала с диети. И какво - гастрит, колит и не знам си още какво...
От една страна правилно.Напълно съм съгласна, че гладът не е начина.Но едно момиче, което изглежда не толкова добре в никакъв случай не трябва да се примири и да си каже "ами добре не изглеждам добре ще се примиря с това, това ми е дадено от природата и това е" [-X Просто трябва да се ограничат някои храни. На никой нищо няма да му стане без пържено, без сланината която пратила леля Станка от село, без газирано, и без тонове шоколад. Както и тренировките са изключително важни 2 пъти в седмицата фитнес и когато има време тичане, както има и още много хубави спортове - плуването например.То прави едно красиво тяло.Всеки сам ще си прецени какъв спорт му допада стига да има желание за това.Другото което е с лек грим се постигат чудеса.Нали знаете няма грозни хора, има неподдържани хора.
smily_data_bg
01-07-2007, 19:47
Тъпо :smt017
JoeBanana
01-07-2007, 19:48
грозните хора не трябва да се съвокупляват
malka_sladuranka
01-07-2007, 19:49
а само да се самозадоволяват :-D
JoeBanana
01-07-2007, 19:50
а само да се самозадоволяват :-D
аууу колко грубо :mrgreen:
а само да се самозадоволяват :-D samo da popitam vie za perfektni li se smqtate?
mn ste grubi! ne e hubavo taka... [-(
malka_sladuranka
01-07-2007, 20:01
а само да се самозадоволяват :-D samo da popitam vie za perfektni li se smqtate?
гледай че се бъзикаме бе како не се връзвай
гледай че се бъзикаме бе како не се връзвайKITANA: MI OKI de ama izglejdashe serizono :) np! leka no6t na all :)
JoeBanana
01-07-2007, 20:03
ми не :mrgreen: всъщност съм грозен и мириша :mrgreen: но кво да се прави, живот 8)