Влез

View Full Version : az sam debelanka koito iska da pi6e

kanelka_92
01-07-2007, 10:56
az sam debelanka koito iska da pi6e!!! :D :-D :) :smt007
taka de ako iskate :D

01-07-2007, 11:06
kefqt me mn , ama ne chak tolkova debelichki , ama pak zakraglenki edni puhkvi i vse s golemi cici , mn ma kefat i davat mn poveche ot klioshtavite v sexa ot opit go kazvam sexat e mn interesen s tqh

skate-more
01-07-2007, 11:11
ми не :mrgreen:

piska_
01-07-2007, 11:14
Тъпо :smt017

malka_sladuranka
01-07-2007, 11:23
На мен лично не ми харесва гледката..аз съм такъв човек че много държа на външността и естетиката..незнам, ако една жена не е фина и красива.....особено ако е млада да не говориме тийнейджърка - за мен това е едно неподдържано момиче.Не говоря за болестните състояния естевтвено.

Kitana
01-07-2007, 11:32
вижте вси4ко си има граници! на мен ли4но не ми харесват моми4ета на които мога да преброя колко ребра имат или да се 4удя кое им е по плоското - задника или гърдите ...сещате се ! харесвам по.. хмм как да се изкажа - со4ни форми в хубави размери! все пак има огромна разлика между леко закръглен-> пълен ->дебел 4овек ... аз предпо4итам леко загръглените! а и най-добрия ми приятел каза 4е не е ку4е да глозга колкали (не вси4ки но поне 50-60% смятат така)! забелязала съм 4е мом4етата до 18 смятат 4е колкото по -слаба си толкова по -хубаво, а тези които са малко по поолегнали имат (или поне са променили) мнението си за красота- "харесват по "пухкави"- добре оформени и хубаво извити и засукани тела"- е т'ва бе6е цитата :)

the_o.c_girl
01-07-2007, 11:35
не виждам смисъл в темата

Kitana
01-07-2007, 11:37
някой се опитва да си избие комплексите ... и аз му помагам хаха :-D

malka_sladuranka
01-07-2007, 11:41
някой се опитва да си избие комплексите ... и аз му помагам хаха :-D

няма смисъл нека по-добре види реалността и се вземе в ръце докато не е късно!

XXX_f
01-07-2007, 12:02
ni ma kefat. ama ne se kefq i na momichenca koito kato gi duhne vqtura i otlitat na nqkude...ama az sum momiche i nemoga da ti help mnogo s mnenie

Barbie
01-07-2007, 12:11
На мен лично не ми харесва гледката..аз съм такъв човек че много държа на външността и естетиката..незнам, ако една жена не е фина и красива.....особено ако е млада да не говориме тийнейджърка - за мен това е едно неподдържано момиче.Не говоря за болестните състояния естевтвено.

:-k Ако не е "фина и красива" е неподдържана?! Интересно, а ще ми обясниш ли кой точно решава кое е красиво и кое не, тъй като това е едно много субективно понятие.
И не всяка девойка може да има грацията на газела. Прощавайте, но тялото не бива да се подлага на такива издевателства, каквито в днешно време си позволяват младите момичета. В крайна сметка до голяма степен външният вид зависи от гени. Това, че теб, девойко, природата те е сътворила стройна и дългокрака (примерно) е прекрасно, но не значи, че друго момиче със различна физика трябва да се чувства подтиснато от външния си вид или да се опитва да се вмества в някакви криворазбрани норми за красота! (Прегледайте разбирането за женска "красота" през десетилетията на миналия век и ще се убедите какво преходно понетие е това...)
Една жена е желателно да постигне максималното, което физиката й позволява, без обаче да се затормозява психически или здравословно. Външният вид е много повече от килограми - пропорции, черти, форми, чар, излъчване...
А тук са млади момичета - едно момиче на 15 НЕ БИВА да се подлага на диети и глад. Минала съм през тийн депресии, които съм избивала с диети. И какво - гастрит, колит и не знам си още какво...

shizzle
01-07-2007, 13:07
Повечето пухкавелки са доста забавни. А и предпочитанията ми лежат при мекичките. Мекички като при хърба->слаба->стройна->нормална->мекичка->приятно закръглена->пълна->дебела.

Need_A_Girl
01-07-2007, 14:01
Да.

malka_sladuranka
01-07-2007, 19:46

:-k Ако не е "фина и красива" е неподдържана?! Интересно, а ще ми обясниш ли кой точно решава кое е красиво и кое не, тъй като това е едно много субективно понятие.
И не всяка девойка може да има грацията на газела. Прощавайте, но тялото не бива да се подлага на такива издевателства, каквито в днешно време си позволяват младите момичета. В крайна сметка до голяма степен външният вид зависи от гени. Това, че теб, девойко, природата те е сътворила стройна и дългокрака (примерно) е прекрасно, но не значи, че друго момиче със различна физика трябва да се чувства подтиснато от външния си вид или да се опитва да се вмества в някакви криворазбрани норми за красота! (Прегледайте разбирането за женска "красота" през десетилетията на миналия век и ще се убедите какво преходно понетие е това...)
Една жена е желателно да постигне максималното, което физиката й позволява, без обаче да се затормозява психически или здравословно. Външният вид е много повече от килограми - пропорции, черти, форми, чар, излъчване...
А тук са млади момичета - едно момиче на 15 НЕ БИВА да се подлага на диети и глад. Минала съм през тийн депресии, които съм избивала с диети. И какво - гастрит, колит и не знам си още какво...

От една страна правилно.Напълно съм съгласна, че гладът не е начина.Но едно момиче, което изглежда не толкова добре в никакъв случай не трябва да се примири и да си каже "ами добре не изглеждам добре ще се примиря с това, това ми е дадено от природата и това е" [-X Просто трябва да се ограничат някои храни. На никой нищо няма да му стане без пържено, без сланината която пратила леля Станка от село, без газирано, и без тонове шоколад. Както и тренировките са изключително важни 2 пъти в седмицата фитнес и когато има време тичане, както има и още много хубави спортове - плуването например.То прави едно красиво тяло.Всеки сам ще си прецени какъв спорт му допада стига да има желание за това.Другото което е с лек грим се постигат чудеса.Нали знаете няма грозни хора, има неподдържани хора.

smily_data_bg
01-07-2007, 19:47
Тъпо :smt017

JoeBanana
01-07-2007, 19:48
грозните хора не трябва да се съвокупляват

malka_sladuranka
01-07-2007, 19:49

а само да се самозадоволяват :-D

JoeBanana
01-07-2007, 19:50

а само да се самозадоволяват :-D
аууу колко грубо :mrgreen:

Kitana
01-07-2007, 19:59

а само да се самозадоволяват :-D samo da popitam vie za perfektni li se smqtate?
mn ste grubi! ne e hubavo taka... [-(

malka_sladuranka
01-07-2007, 20:01

а само да се самозадоволяват :-D samo da popitam vie za perfektni li se smqtate?

гледай че се бъзикаме бе како не се връзвай

01-07-2007, 20:02

гледай че се бъзикаме бе како не се връзвайKITANA: MI OKI de ama izglejdashe serizono :) np! leka no6t na all :)

JoeBanana
01-07-2007, 20:03

ми не :mrgreen: всъщност съм грозен и мириша :mrgreen: но кво да се прави, живот 8)