View Full Version : Я кажете какво да правя...
еди си кой
01-07-2007, 11:03
Така...момче съм,на 18,тоест 12 клас...харесвам(не смея да кажа че съм влюбен)момиче,което е 10 клас.Попринцип я видях още когато дойде в тая гимназия,но все пак си беше зайче,по-малка и тогава не изпитвах нищо към нея.Сега обаче наистина ми харесва, страшно много.При това е доста зряла за възрастта си,умна,много хубава,за предпочитане е пред другите от моя клас(и не само от моя)може би има две-три момичета,които не и отстъпват.Познавам я,съвсем случайно се запознахме,казваме си "здрасти" по коридорите,но е само това.Веднъж се засякохме на спирката и си говорихме доста,тя каза,че момчетата,с които е била гадже досега,са били дечковци,не разбират нищо от любовта,не могат да й дадат това което иска и обикновено не ценели нея самата,а само външостта й.Каза,че в скоро време не иска гадже,предпочита да е сама,да не се съобразява с никой и т.н.Аз й казах"ами ако срещнеш някой и не искаш да си сама?"тя каза:нз,ще си помисля,все пак зависи кой е,но наистина нз".А аз честно казано,оценявам всичко в нея,не само това,че е красива.Мисля,че мога да й дам това,което иска,но не съм сигурен.Разбирате ли,нз какво да правя.Да й призная ли(макар че може би се досеща,защото все повече и се усмихвам и я заговарям),но тя не проявява нищо към мен(просто се държи еднакво с почти всички).Ся ще кажете"пробвай,нищо не губиш",но все си мисля,че няма да стане нищо...защото е била много наранявана и я е страх пак да не я наранят...
забравих да кажа,че като ли се упплаши от тя мои намеци и май се крие от мен...или като ме види,се изчервява и веднага се скрива..
sweet sac®ifice
01-07-2007, 11:21
Наистина може да е много наранявана и да иска сега да е сама,
но ако все пак и покажеш, че даржиш по някъв начин на нея
може и да ти повярва, но не трябва да си много настоятелен
първо се сприятелете повече за да ти се довери ще й трябва време
покажи й, че ти харесва наистина, нищо не губиш
само не я стряскай :wink:
не я наранявай и ти...
Тъй... Ти си знаеш: опитай, нищо не губиш.
Ако наистина вече сте провеждали разговор относно любовта, приятелите, връзките, значи нещата са чак толкова безнадеждни.
Казала ти е, че иска да е сама, но едва ли наистина го мисли. Достатъчно близки сте, за да излезнете и да си поговорите.
Казваш, че е умна - добре. Седни и й обясни, че искаш да бъдете заедно. Кажи и, че разбираш желанието и да бъде сама и си готов да чакаш колкото е необходимо(ако наистина е така).
Също така се опитай да не я преследваш непрекъснато. Жение усещат тези неща в пъти повече от нас.
Малко преди да проведете Разговора, я уведоми, че "трябва да говорите за нещо". Тя веднага ще се досети за какво иде реч. Нека е под напражение и обмисли ситуацията и нейните алтернативи.
Не забравяй, че не всичко зависи от теб. Колкото и блестящо да се представиш, тя пак може да държи на своето и да откаже. Но отново казвам: Щом сте провели разговор на подобна тема, значи ти има голямо доверие, а това е добър знак.
Касва се очаква да й кажеш "Харесвам те, искаш ли да ми станеш гадже? :oops: " Не е нужно. Просто се сближете - покани я на среща - кафе, кино, разходка... Прекарвай време с нея, позволи й да те опознае. Нещата стават постепенно и самички. Просто бъди естествен и не пришпорвай нищо.
Успех :wink:
Need_A_Girl
01-07-2007, 12:06
Ем, ти сам си го каза -> "пробвай,нищо не губиш" ;) Според мен това, че е "наранена" значи, че е уязвима! Прояви се като по-голям! Дръж се естествено, покажи й, че оценяваш всичко в нея и че си готов да й дадеш каквото иска и няма да имаш проблем! :wink:
Ами аз смятам че трябва да й признаеш все пак си казал и ти самия''нищо не губиш''!По-добре й признайвсичко както си е.Тя няма да дойде сам при теб!И ВНИМАВАЙ И ТИ ДА НЕ Я НАРНИШ!!!;)УСПЕХ;)
Нормално е да говори така след като момчетата са се държали само така с нея.Най-добре първо започни да си говориш повече с нея и да й покажеш, че я харесваш.Можеш после да я поканиш да излезете.
еди си кой
01-07-2007, 15:33
Еммм да,обаче проблема идва оттам,че един от моя клас ходеше с нея и я заряза доста гадно и си мисля,че тя ще си мисли,че и аз съм като него...нз какво ми става,никога честно казано,не съм искал помощ от някой друг,винаго съм знаел какво искам и как да го постигна.И с много момичета съм ходил,знаел съм как точно да се държа с тях,но като това момиче друга такава не съм срещал и затова и нз как точно да постъпя...мерси за съветите.
Ами намери си някакъв повод да я заговориш. Покажи й че се интерсуваш от това което тя чувства и мисли. Покани я на среща и й кажи че не се интерсуваш само от външността й но и от характера й и от всичко свързано с нея. Дано да подейства. Покажи й че не си като другите!!!
Vampire princess
01-07-2007, 15:53
Ами ... доста съвети са ти дали до сега ...Според мен просто трябва да говориш с нея! Ако и тч има чувства - супер, ако не, поне ще си наясно и ще знаеш че си опитал!
дали ще ти повярва и дали ще рискува да е с теб зависи единствено от нея, но има и неща, които зависят изцяло от теб като това да й признаеш чувствата си! и ако се решиш да го направиш най-важното е да не я притискаш, а преди да ти е казала каквото и да било както отговор й кажи, че й даваш време през което да размисли. предпологам, че ще оцени жеста ти ;)
TreeHill
01-07-2007, 15:58
Тъй... Ти си знаеш: опитай, нищо не губиш.
Ако наистина вече сте провеждали разговор относно любовта, приятелите, връзките, значи нещата са чак толкова безнадеждни.
Казала ти е, че иска да е сама, но едва ли наистина го мисли. Достатъчно близки сте, за да излезнете и да си поговорите.
Казваш, че е умна - добре. Седни и й обясни, че искаш да бъдете заедно. Кажи и, че разбираш желанието и да бъде сама и си готов да чакаш колкото е необходимо(ако наистина е така).
Също така се опитай да не я преследваш непрекъснато. Жение усещат тези неща в пъти повече от нас.
Малко преди да проведете Разговора, я уведоми, че "трябва да говорите за нещо". Тя веднага ще се досети за какво иде реч. Нека е под напражение и обмисли ситуацията и нейните алтернативи.
Не забравяй, че не всичко зависи от теб. Колкото и блестящо да се представиш, тя пак може да държи на своето и да откаже. Но отново казвам: Щом сте провели разговор на подобна тема, значи ти има голямо доверие, а това е добър знак.