View Full Version : Още за АНАЛЕН секс
малкото зайче
01-07-2007, 15:31
С моя приятел започнахме тази практика. Обаче той свършва така в мен от зад. Има ли някакви странични ефескти от това?
10х
thecat86
01-07-2007, 15:47
NQMA NIKAKVI POSLEDSTVIQ,NAY-MNOGO DA POLU4I6 RAZTROYSTVO,NO NE E SIGURNO,NQMA STRA6NO AZ SU6TO GO PRAVQ :lol:
bulgarche
01-07-2007, 15:58
Може да започне да ти се зачервяват седалищните части и да испитваш нужда да си пъхаш нещичко, там отзад, кактое в ТОЗИ (http://img390.imageshack.us/my.php?image=bloedespavianbildtn2.jpg) случай :::
нищо ти няма
даже е страхотно, защото така можете да свършвате заедно
thecat86
01-08-2007, 20:36
С моя приятел започнахме тази практика. Обаче той свършва така в мен от зад. Има ли някакви странични ефескти от това?
10х
ти на колко години си?:-)
Няма нищо и при нас е така. Проблем е, когато спермата "поиска" да излезе навън
Няма нищо и при нас е така. Проблем е, когато спермата "поиска" да излезе навън
е що да е проблем?
даже е много забавно
аз много се кефя на нещо такова и винаги гледам с интерес :smt004
Аз обожавам да свършвам в задника на мацката ми! Струва ми се адски нежно и перверзно, но за жалост често пъти веднага след това тя трябва да отиде в тоалетната и това е гаден недостатък при аналният секс
10х
Да, до 9 месеца ще ти се подуе корема и на 9-я точно ще ти спадне. Така че спокойно
нищо ти няма
даже е страхотно, защото така можете да свършвате заедно
За целта ползвам презервативи при вагинален секс. Много рядко имам търпението и желанието за анални ласки.
При анален секс, ако и двамата партньори са здрави, употребата на презерватив е излишна.
При анален секс, ако и двамата партньори са здрави, употребата на презерватив е излишна.
Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.
Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.[/quote]
Наистина ли мислиш че удоволствието от секс с презерватив и секс без е еднакво??? :smt004
Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.
Наистина ли мислиш че удоволствието от секс с презерватив и секс без е еднакво??? :smt004
Не съм казал такова нещо. (само да не чуят малките) Без презерватив е много по-хубаво. Но когато трябва да избирам между "презерватив, свършвам с нея" и "без презерватив, прекъснат акт", предпочитам първото. Поне на първи рунд. След това - малко сапунка, малко ласки и на голо още час-два. Лично за мен и партньорката ми това е най-доброто решение. Хем най-силният ни оргазъм е заедно, хем после изпитваме удоволствието от пълния контакт.
добре!
това е решение.
и то доста добро
аз просто не се кефя на презервативите...имам алергия към латекса. :smt004
Satanata ot grobi6teto
01-10-2007, 20:21
6te po4ine6 ot boleznena smart :-D :smt005
може, но ще знам защо. :lol:
Може да получиш язва и лайната да ти се изсипват в празнината в корема, после ще трябва да те оперират да ги почистят...
Аналния е доволство и за двата партнера. Не говорите глупасты